Arsenal-West Ham 2-0 (Gabriel Martinelli, Emile Smith Rowe a gólszerzők)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (249)

2 éve
Kivancsi leszek mi lesz ennek az Auba ugynek a vege. Es vajon kiderul-e egyszer az igazsag.
2 éve
Arteta szerint Aubameyang nem választható a Leeds elleni bajnokin se
2 éve
O mar max az ANK utan lesz szerintem, ha addig meg nem valunk tole.
2 éve
25 perce a sky megerositetre h 5 meccs torolve lesz, de sem a mienk sem a Spurs-Pool nincs kozte
2 éve
Grenwood, Gabriel Jesus, Arthur, Renato Sanchez az új/régi pletykák :D
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
ebböl a sorbol egyértelmü vlahovic meg guimares az erősítés. jesus meg green esélytelen szerintem. most newcastle rá ment botman mellett vlahovicra is akiert 100at kinálnak.
2 éve
Vlahovic nem akar a PL-be jonni, maradna olaszba allitolag. Aztan lehet a fizetes meg tudja gyozni
2 éve
Ezt a Greenwoodot nagyon adnám. Alapvetően ő egy csatár, szóval simán jöhet. Az mi komoly fiatal mag lenne már elöl Roweal, Sakával, Martinellivel kiegészülve. De miért adná ide a United?
2 éve
Engem Coutinho vagy 4 éve nem győz már meg. Nevetséges, hogy még utána epekedsz ember. Ha Greenwood nem angol lenne, itt szopkodnád. 👍👍👍👍👍
2 éve
Apuci, és elmondanád, hogy Dembelé és Coutinho milyen számaival győzött meg? A 2015-ösökkel?
2 éve
Dembele es Coutinho tobb tappenzes papirt hoz, mint amennyi golt vagy asszisztit termelenenek, miota a barcanal vannak. Teny, h mindketto befurdott meseorszaggal, de messze nem hoznak mar stabil szintet. Greenwood meg 20 eves, boven elotte a fejlodesi lehetoseg.
2 éve
Greenwoodot nagyon adnám. 12 meccsen van 4 gól 1 gólpassza idén, de nyilván nem csatár poszton játszik CR,Cavani miatt +vegyük hozzá, hogy OSG-vel melyik csatáruk nyújtott elfogadhatót? A gyerek hihetetlen jó játékos lesz szerintem. 2 lábas, érzi a kaput, gyors és még passzolni is tud. Ha már kiadunk 50-70 milliót valakiért akkor inkbb ő legyen az mint Calvert-Lewin.
2 éve
ha statokat akarsz: Dembele 124 meccs 30 gol, 21 assziszt, Coutinho 106 meccs, 25 gol, 14 golpassz, Greenwood 122 meccs, 34 gol, 12 assziszt. Az angol egyaltalan nincs lemaradva toluk
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
pestifattyú már csak ilyen mind1 melyik loginja.
2 éve
nem az a baj h velemenyt mondasz, hanem, h faszsagokat hordasz ossze. Dembelenek utoljara a Rennesnel volt tobb mint 10 golja a bajnoksagban, de ott meg Pepe is csaszarnak szamitott. Coutinhonak is a PL-ben volt utoljara ilyen, amikor elvitte a Barca kb. De elarulok egy titkot, amikor Greenwood nem csak csere volt, mert nem nagyon volt mas elotte, akkor bizony, O is 10 golt termelt egy szezonban, es O meg csak ket eve van kb a felnott bajnoksagban. Legalabb tudnal normalisan ervelni es alatamasztani azt amit mondasz 😂
2 éve
Nem azzal van a baj, hogy nem képes Dembelé vagy Coutinho jó játékra, hanem hogy sérülés nélkül 5 meccset sem bírnak ki. Dembelé egy óriási játékos lehetne ha nem lenne üvegből és mellé lusta. Diaby is hatalmas tanár volt nálunk aztán rengeteget értünk vele mikor mindig sérült volt. Minek hozzunk ide olyan játékosokat akik állandóan sérültek? Ha egy LaLigaba szétrúgják őket akkor a PL-ben mi lenne? Őszintén szólva a Wenger éra alatti folyamatos sérülés hullám után viszonylag sikerült olyan csapatot összerakni ahol 1-2 kivételtől eltekintve( Tierney) nagyon kevés az állandóan sérült játékosunk. Nem sírom vissza azt az időt.
2 éve
Az, hogy Cou és Dembelé számai megegyeznek Greenwoodal meg nem Masonnak hízelgő hanem a másik kettőnek kritika. Coutinho a legjobb éveiben nem csinált lószart sem Dembelének meg volt egy óriási Dortmundi szezonja (nagyjából mint Pepenek csak neki asszisztokban) aztán a Barcát jól le is húzták vele.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
fogadjunk elmarad a meccsünk!
2 éve
miért maradna el?
2 éve
Szerintem is benne van a levegőben. Mondjuk nem tudom pontosan, hány fertőzött van a Leedsnél, de elég sok meccs elmaradt mostanság. Viszont az se lepne meg, ha a csirkék meccsét megint halasztanák, viszont az már igazán durva lenne. Álljanak ki ifikkel vagy valami, de négy meccset egymás után... elég szánalmas.
2 éve
Asszem hétvégén öt meccs már tuti elmarad. Azt bírom tavaly vakcina sem volt, és gond nélkül lezajlott a bajnokság, még ha nézők nélkül is... Most meg lassan tényleg megint befagyasztják az egészet. Szánalmas!
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
majd lesz 2 covidos a 10 leedsi sèrültben
2 éve
Leedsnel eddig serultek voltak nem covidosok nem?
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
igen de kitudja itt bármit lehet manipulálni.

Szólj hozzá