• Megvan a pontos ok Aubameyang távollétére

    David Ornstein a S'oton elleni találkozó közben tweetelte, hogy Aubameyang azért maradt ki a keretből, mert a gaboni késve érkezett vissza egy külföldi útjáról. A "kirándulást" az Arsenal engedélyezte ugyan, de a csatár a megbeszéltekhez képest késve érkezett vissza,  ráadásul valószínűleg megsértette a szigorú covid-protokollt is.

  • Győzött az Arsenal

    3-0-ra nyerte az Arsenal a Southampton elleni meccset, a találkozón Alex Lacazette, Martin Odegaard és Gabriel voltak eredményesek.

  • Aubameyang fegyelmezési ügy miatt maradt ki

    Mikel Arteta a S'oton elleni mérkőzést megelőzően elárulta, fegyelmezetlen magatartás miatt hagyta ki Aubameyangot a meccs keretéből.

    "Sajnos adódott egy ilyen ügy. Azt gondolom, hogy meglehetősen következetesen járunk el minden ilyen esetben, ez az, amiért Pierre ma kimaradt."

    "Kétségtelenül nem könnyű helyzet, mert ebben a helyzetben szükség lett volna a kapitányunkra."

    Nem ez az első eset, hogy Aubameyang viselkedés nem elfogadható, az előző szezonban a Tottenham elleni mérkőzés előtti összetartásról elkésett, emiatt Arteta csak a kispadra rakta a gabonit.

    Most azonban Arteta nem részletezte, pontosan milyen keretszabályokat szegett meg a támadó.

  • Tényleg nincs Aubameyang

    A kezdő: Ramsdale, Tomiyasu, Gabriel, White, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Odegaard, Martinelli, Lacazette

    Cserék: Okonkwo, Holding, Cedric, Tavares, Lokonga, Maitland-Niles, Smith Rowe, Pepe, Nketiah.

  • Aubameyang sanszos, hogy nem lesz

    Bár hivatalos tájékoztató még nem jelent meg ezügyben, angol hírek szerint Pierre Emerick-Aubameyang nagy valószínűséggel kihagyja a mai Southamtpon elleni meccset.

    Charles Watts, a goal.com újságírója arra alapozza ezt a feltevést, hogy Aubameyang nem edzett pénteken a csapattal, Watts szerint a gaboni támadó nem érezte magát jól.

    Aubameyang formája az utóbbi hetekben finoman szólva is hagyott maga után kívánnivalót, emiatt a kezdőből is kiszorult. Mikel Arteta azonban a sajtótájékoztatóján tagadta, hogy összeveszett volna a játékosával.

    "Az összes játékosommal jó a kapcsolatom. De azt is tudja mindenki, hogy mindig a csapat érdekeit tartom szem előtt, és ha előtérbe kell helyeznem más egyéneket, akkor megteszem. A döntéseim sosem személyesek, hanem teljesítmény-alapúak, és a csapat javát szolgálják, ez minden."

  • Sérülésjelentés

    Az alábbi sérült játékosokról osztott meg hivatalos közleményt az Arsenal weboldala:

    -Gabriel Martinellit sérülés miatt kellett lecserélni az Everton elleni meccsen, de a brazil támadó rendbe jött és bevethető lesz a szombati meccsen

    -Emile Smith Rowe a képek tanúsága szerint visszatérhetett az edzésekre. A fiatal angol középpályás ágyéksérülés miatt nem játszhatott az Everton ellen.

    -Bernd Leno: ágyéksérülés miatt nem lett nevezve az előző két bajnokira, az ő állapotát még mindig figyeli az Arsenal orvosi stábja, egyelőre nincs konkrétum a visszatérését illetően.

    -Sead Kolasinac: a bosnyák védő a novemberi válogatott szünetben szenvedett súlyos bokasérülést az egyik meccsén. A bal bekk azóta már visszatérhetett a kinti edzésekre, de a keretbevaló visszatérése csak januárban lesz esedékes.

  • Folytatódik a bajnokság

    Két elveszített bajnokit követően hazai pályán lesz győzelmi kényszerben az Arsenal.

    Mikel Arteta csapata a 7. helyen áll a tabellán, míg Ralph Hasselhüttl alakulata a 16. pozíciót foglalja el.

    Az Arsenal-Southampton meccset szombaton 16:00-ás kezdéssel rendezik, ezúttal egyetlen magyar adó sem közvetíti a mérkőzést. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (302)

2 éve
Rengeteg fiatal tehetseges csatarunk van es nem jutnak lehetoseghez. Semmikep sem igazolnek 2 csatart. Ha Laci marad es auba megy akkor megoldjuk hazon belul, ha laci is megy akkor 1 klasszis csatar kell a fiatalok melle. Tobb nem. Kulonben dobhatjuk ki a fiatalokat
2 éve
Ki az a rengetek tehetséges fiatal csatár? :D Balagoun talán, de még gyakorlatilag felnőtt szinten nem játszott 10 meccset se szóval először szerezzen valahol rutint. Nketiah meg hiába jó befejező, egy TOP6-ra pályázó csapatnál nem szint, neki egy Sotonban a helye kb. Martinelli meg sokkal inkább szélső szerint mint középcsatár, nem hinném hogy ott tudna érvényesülni aztán kitudja. Edouard-t kellett volna elhozni 15-ért a nyáron meg most januárban mellé egy nagy ágyút és le van tudva az a poszt. Ha Laca marad akkor elég egy is, de Vlahovic-t szerintem ki lehet húzni a listától :D Állítólag kurvára nem akar ide jönni, amit valamilyen szinten meg is értek.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
balagun paràdèzikba pl 2 mint anno nelson aztàn felnött szinten 0. ide vlahovic kell adeyemei es lehet golokat vàrni.
2 éve
melyik csatarunk valtotta meg a vilagot a felnott csapatnal, vagy barmelyik masik csapatnal? Az a baj, hogy az u23 kutyfule a felnott bajnoksagokhoz kepest. Hiaba volt Akpom, Afobe, JET is kikialtva hatalmas tehetsegnek egyik sincs sehol se. Nketiah ugyan ez es Balogun lehet a kovetkezo. Pedig nagyon drukkolok neki, h sikeruljon betorni a felnottek koze, de eloszor neki egy kolcson kene, ahol folyamat jatszhat. Amennyiben Laca marad a telen, akkor is kell ketto, hiszen Nketiah lelephet es Balogunnak kolcsonbe kell mennie, ergo csak Laca maradna elore, ami valljuk be nagyon keves, mivel O sem az az igazi golvago.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
aki igazàn nagy tehetsèg az màr kijött vna sajnos balagoun nem egy wayne rooney de mèg csak rushford sem. ha az lenne akkor règ betört vna egy ilyen vèrszegèny csapatba.
2 éve
Gyerekek, nem kell áthozni a cirkuszt másik oldalról. Felnőtt emberként inkább elengedem és ne eröltessétek ezt. Jó lenne ha Auba lépne és eltudnánk csípni 1 vagy 2 jó játékost a Barcabol. Én sehol nem olvastam, hogy Öde lesz a csk, remélem fake hír.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
te vagy az a barom akit beharangoztak? üdv itt. itt is van pàr jo madàr pestiszar 5 loginnal meg èn sem vok szent
2 éve
Tapsold meg magad, bárki még te is rátudod venni magad a változásra és nem lesznek problémák.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
micsoda maffia szöveg fing. jöttèl csicskitani vagy a csapatnak szurkolni?
2 éve
Agüero hivatalosan is visszavonult a szívproblémái miatt. Sajnálom, mert szimpatikus játékos volt.
2 éve
Auba es Laca mehet a helyere
2 éve
Azért kemény látni, hogy kopnak ki azok a játékosok, akik anno fiatal tehetségek voltak, amikor elkezdtem követni a focit. A '10-es évek egyik legjobb csatára volt, ezt a szemünk és a számai is alá tudják támasztani. Jobbulást neki!
2 éve
Bízok benne, hogy Auba-t tényleg meg akarják szerezni. Amekkora barmok dolgoznak ott én kinézem belőlük :D
2 éve
állítólag az egész Arsenal keretre nemzetközi utazási tilalom volt,kivéve Auba kapott engedélyt elmenni (megkapta nem?de) és késett a megígért időpontban a visszatérésre. állítólag ma jelentkezik az edző központban újra és beszélt minden nagy koponyával Edu,Vinai és Artetaval is
2 éve
véleményem szerint most Auba sorsát az határozza meg,hogy besértődött e örökre mindenkire,vagy?! fut,hajt küzd tovább és jatszik normalisan akkor még visszakerülhet,persze nem csapatkapitanyként
2 éve
Barca csatar gondokkal kuzd, el kell oda engedni, vagy csere vagy penz fejeben. A gond a magas fizetese lesz mindenkinek, aki esetleg elvinne
2 éve
Szerintem van esély arra, hogy pár millióért elviszi a Barca, mert nagyon nagy gáz van ott Agüero visszavonulásával. Pénzük nincs, szóval én látok rá valamennyi esélyt. 2 jó év még lehet benne a La Ligaban.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
kölcsön kell adni barcanak de ugy ahogy özilt hogy a fizujat mi àlljuk. igy talàn megoldhatnà a barca. ök meg adjàk kölcsön dembelet v depayt vagy dejongot
2 éve
Nem tudnak költekezni, csak csereügylet alakulhatna ki, ami mindkét fél számára előnyös lenne, Destre cserélném.
2 éve
Most olvasom, hogy Auba a keretben sem lesz. Nekem nem fog hiányozni, remélem januárban elmegy innen. Lacazette maradhat cserecsatárnak, arra tökéletes, nem mellesleg sokkal jobb mentalitású játékos. És akkor a kezdőbe lehet hozni egy baszó kilencest.
2 éve
Laca is legkésőbb szezon végén távozni fog ingyen. 30 éves Ő is, max 1 éves szerződést fog kapni nagyon helyesen, az meg neki nem fog tetszeni, így le fog lépni. Jobb is, hogyha visszatérünk ehhez a startégiához, hogy 30 fölötti játékossal nem szarakodunk már, ha nagyon maradni akar, akkor elfogadja a plusz 1 évet, ha nem, akkor meg szevasz.
2 éve
Nem is mondtam, hogy 5 évre láncoljuk ide. De az biztos, hogy egy csatárt sem lenne könnyű egyszerre igazolni, nemmég kettőt. Pláne, hogy pénzt max Aubáért kapunk. Aprót...

Szólj hozzá