A mérkőzés 21:00-kor kezdődik, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (335)

2 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi. Mivel árultam el? Hogy nem írtam semmit? Ha leírom hogy két külön profil vagyunk, úgysem ér semmit, akkor inkább hallgatok. Ilyen erővel akkor te sem Jackoxi vagy hanem "XY" profilja. Nézhetjük így is.
2 éve
Törölt felhasználó
soxor egyetlen jatekos kell a rendszerbe,h mukodjon....Pl van Dijk a Poolba...a Mi csapatunk felkesz....es ha lebontjatok a top4,top5 kezdojet a mi kezdonkre egyesevel,rajottok,h nem is allunk szarul! ...Mashonna sterlingnek meg bernardo silvaknak kifelel log a laba mert nem eleg jok....Nalunk valszeg mindketto csereles nelkul vegigjatszanak az egesz szezont es huzoemberek lennenek...Itt egy 5x aranylabdas....ott egy harry kane...amott egy europabajnok,emitt egy 80 millas vedo,amott egy 120 millas tamado...csak ugy szoltam...
2 éve
Két hete pedig még nagyon el voltál ájulva a csapattól. MU meccs óta nagyot fordult veled a világ 😂😂
2 éve
Tavares annyira szar alibi játékos, hogy az ESPN szerint a City megpróbálhatja leigazolni tőlünk.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
30-35 vihetik aztàn nyertünknis rajt. tierney meg amn lehozza a balszèlt 10. helyre közèpmezönybe jok.
2 éve
Tavares minden, csak nem alibi játékos. Óriási érték, én abszolút 1. számú balhátvédként számítanék rá. Vannak hibák a játékában, de ez könnyen orvosolható, még nagyon fiatal, nem rendelkezik megfelelő tapasztalatokkal, pláne PL szinten, de már így is kiemelkedően teljesít.
2 éve
ironiabol irtam, mivel a tobbseg ezt g9ndolja rola, nalam is jelenleg Tierney elott van a sorban
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
tierney e gy britfos erögèp aki föl le szaladgàl hibàs kivitelben mivel sèrülèkeny. cserènek èvi 15 meccsre jo. tavares pengès jàtèkos gyors de ami teszik benne hogy megnyer minden fejpàrbajàt ahogy szinte tomyjasu is. ha ez arteta ötlete volt ilyen szèlsövèdök akkor okè.
2 éve
Ödegard,Party és White ekkora befektetéssel húzember kéne, hogy legyen, fiatalokat szerintem okosan vették, értek itt Lokongára és Tavaresre. Az a szomorú igazság ha nem lenne Saka és ESR az alsó ház közepén lennék már több mint 1 éve. Lehet kritizálni az átigazolási politikát, mert kb az akadémia, mint szokás mondani ezt már csak a szent lélek tartja egyben.
2 éve
Nem a játék képe a téma, és a csapatok tabellán való elhelyezkedése, így nem ér belekötni ebbe a kommentbe ;) Grealish 1242 perc, 18 meccs, 2 gól, 3 assziszt, 117 millió, Lukaku 982 perc, 15 meccs, 5 gól, 1 gólpassz, 115 millió. Ödegaard 889 perc, 14 meccs, 3 gól, 1 gól passz 35 millió. Döntsük el ezek alapján ki volt drága igazolás, akiknek húzóemberekenk kéne lenniük a csapataiknál. Lehet kritizálni az átigazolási politikát, de amikor ilyen árak mozognak, akkor azt gondolom, h nem költöttünk sokat. DE amíg nálunk keret átalakítás zajlik, addig máshol csak lyukak betömése, ami mint látszik nem igazán jött be egyik sztár igazolásnál sem. White és Ramsdale, ha nem angolok kb a feléért hozhatóak lettek volna, rögtön másképp nézne ki az elköltött összeg. Parteys résszel nem tudok vitatkozni, de ott is a kora és tapasztaltsága miatt és nem az ára miatt feltétlenül.
2 éve
Ez rendben van Titou. Én arra akartam célozni, hogy Saliba hozná White , AMN Party és ESR Ödegard szintjét azokon a posztokon. Sőt fixen ESR fényévekkel jobb irányítóba. Persze utólag okos az ember, mert Party eléggé beégett, pedig én nagy reményeket fűztem hozzá. Ramsdale nagy fogás, vele semmi problémám, Leno is nagyszerű kapus, nem panaszkodhatunk.
2 éve
Saliba vonalat azért nehéz megmondani, mert nem a PL-ben játszik. A francia ligában valóban jó és szép számai vannak. Ha jövőre Saliba tud maradandót alkotni nálunk, miután megkapta az esélyt, akkor elhiszem, h zseni a srác. Eddig egy jóval gyengébb ligában játszik, ahol a 36 éves Koscielny nem sokkal marad el tőle amúgy.
2 éve
Jövőre fekete idegenbeli, rózsaszín harmadik számú mezünk lehet. Az edző cuccok pedig szürke/rózsaszínűek lesznek.

Szólj hozzá