• Pepe a kezdőben

    Az Arsenal kezdője (4-3-3): Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Partey, Odegaard, Smith Rowe, Pepe, Saka, Aubameyang.

    Cserék: Leno, Holding, Cedric, Maitland-Niles, Elneny, Tavares, Sambi, Lacazette, Martinelli.

    A meccs 21:00-kor kezdődik, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

  • Arteta Smith Rowe-ról

    "Az a helyzet, hogy Emile nagyon szerény játékos, és ebben semmi megjátszás nincs. Néha még úgy kell mondani neki, hogy mennyire jó játékos is ő valójában. Bátorítani kell őt abban, hogy próbálkozzon olyan dolgokkal, amikre egyébként képes lenne. Nagyszerű vele dolgozni. Még nagyon a korai szakaszában jár a karrierjének, de nagyon örülünk, hogy csapatunkban tudhatjuk őt."

    "Talán a gólszerzés az a terület, amelyben még javulnia kell, de képes ő gólokat szerezni, biztos vagyok abban, hogy fog ilyen téren javulni. Minden egyes nap keményen dolgozik, és folyamatosan kérdez arról, hol lehetne még jobb. Azért lesz Emile egyre jobb, mert megvan benne az éhség, hogy javítson a gyengeségein."

  • Arteta Ramsdale-ről

    "Mindent megtettünk annak érdekében, hogy egy olyan profilú és kaliberű játékost hozzunk a csapathoz a kapus poszton, aki befuthat a klubunknál. Még korai arról beszélni, mennyire jó is Aaron, de érezhetően már beilleszkedett a csapatba, máris nagyon sok mindent tud hozzátenni a kerethez. Jó a kapcsolata a szurkolóinkkal, ez a legfontosabb dolog." - mondta Arteta Ramsdale-ről.

    "Továbbra is így kell dolgoznia, ki kell elemeznie, mit csinál jól és rosszul, fejlődnie kell, szerénynek kell maradnia, és azon kell lennie, min tud még javítani. Aztán majd jönnek a dolgok természetesen, úgy, ahogy eddig jöttek. Minden eddigi pozitív dícséretet megérdemel, mert a karrierje minden lépéséért keményen megharcolt. Voltak benne negatívumok és csalódások is, de ezek is fontosak a fejlődés szempontjából. Ha így lesz, akkor a jövőben biztosan kivívhatja Pickfordot is az angol válogatottságért."

  • Arteta Vieiráról

    Mikel Arteta megosztotta gondolatait a Crystal Palace edzőjéről, az Arsenal legendájáról, Patrick Vieiráról is.

    "Patrick az Arsenal legendája, remélem, megkapja azt a fogadtatást hétfőn, amit érdemel, nem pusztán azért, amit ezért a klubért tett, hanem a személyiségéért is. Ő volt az Arsenal kapitánya hosszú évekig a klub legsikeresebb érájában, nagyszerű lesz őt fogadni hétfőn."

    "Nagyon jól ismeri a ligát és már van edzői tapasztalata, szóval nem lepett meg, hogy ilyen jól teljesít a Crystal Palace-szal. Lehet már látni azokat a sémákat, amiket játszatni akar a csapatával."

  • Arteta Gabriel Martinelliről

    Az Arsenal szurkolói szerint  brazil játékos kaphatna több játéklehetőséget is Artetától.

    "Gabi kezdett a Brentford és a Chelsea ellen is többek között, nagyon bízunk benne. Sajnos az elmúlt napokban elszenvedett egy kisebb sérülést, így nem tudjuk, ott lesz-e a hétfői meccsen. Nagyon bízunk benne, sokra tartjuk őt. Néha elfelejtjük, hogy hány éves, hol tart ő a fejlődésben és a csapatban. Az viszont kizárt, hogy kiadjuk őt kölcsönben januárban."

  • Nem téma Lacazette eladása

    A játékos szerződése jövőre lejár, így jövő télen még lenne lehetősége az Arsenalnak eladni a francia csatárt. Arteta szerint ez jelenleg nem téma az öltözőben.

    "Ezzel nem foglalkozunk. Azon vagyunk, hogy a legtöbbet kihozzuk Lacából. Minden egyes nap mutatja az edzéseken, hogy teljesen elkötelezett a klub iránt. Játéklehetőséghez akarjuk juttatni őt."

    Az Arsenal csatárkereséséről ebben a cikkben írtunk.

  • Xhaka hamarabb is visszatérhet?

    A svájci játékos az edzőteremben készül a mihamarabbi visszatérésre. Arteta reméli, hogy a svájci hamarabb visszatérhet, mint a jósolt 3 hónapos kihagyás.

    "Granit kapcsán sosem tudhatjuk. Ha azt mondjuk neki, hogy három hónapra esik ki, akkor ő azon fog dolgozni, hogy ezt kettőre csökkentse. Nagyon keményen dolgozik azon, hogy ez így legyen. Bárhogyan is, gondosan kell megválasztanunk a visszatérésének időpontját. Ez egy komoly sérülés az ő esetében."

  • Sérülésjelentés

    A dolgok jelenlegi állása szerint mindenki ép és bevethető Xhakán kívül, de az ő rehabilitációja is remekül halad.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (285)

3 éve
Törölt felhasználó
Matem. Azz annyira nem hinném, hogy Wengernek nehezebb dolga lett volna. Ő egy Nasrit meg tudott venni alacsony áron. Egy Henryt 20 körül. Tényleg nehéz dolga volt? Ma egy ilyen szintű játékost ki se tudnánk fizetni. Jól látszodt, hogy ahogy változik a football, kezdett kiszorulni a top4-ből, aztán szegény Arteta a saras.... ha ennyire szarból van a kerítés más csapatnak kell szurkólni. De nincs semmi gond nem muszáj egyetérteni. Inkább szurkóljunk és öszpontosítsunk a holnapi mecsre.
3 éve
Törölt felhasználó
Csabigunner. Szerintem inkább szoríts a csapatnak. Ilyen erővel téged is lehetne bannolni. Egy ilyen oldalon nem illik ilyeneket írni. Elég majom mód volt ez. Inkább szurkólj te is.
3 éve
Törölt felhasználó
Matem. A pool akkoriban 40-50-ért vette meg Salahot ha jól emlékszem. Ma Salah ára 120 a transfm. szerint és akkor ők eladhatják 150-160-ért. Az a valóság, hogy van egy jó szezonod 21 évesen és máris 60 milla vagy. Ez régebb nem így volt. Akkoriban egy Hazard a francia ligából 40-ért jött a premier leaguébe. Ha ma kéne megvenni az akkori 22 éves Hazardot mindjárt 80-ba kerülne. Erre írtam, hogy most keményebb meló ez minden edző számára. Senkit nem akartam megbántani. Azt hiszem nem olvastak vissza egyesek, azért nem értettük egymást. Egyébként az is provokáló, hogy nem tetszik egyeseknek a felhasználónevem. De ezek engem nem bosszantanak csak mellékesen írtam. Inkább váltsunk témát, ennyit nem ér. Inkább szorítsunk a holnapi meccsre. Go Arsenal🙂👍
3 éve
Ne írj már állandóan új kommenteket, ott van az előző, azokra válaszolj. És eleinte nem gondoltam volna, de tényleg kispesti ez a nyomorék. Bannoljátok már ki, megint tönkre fogja vágni a fórumot.
3 éve
Én az első kommentje után sejtettem. 😀 Azért is kérdeztem meg a múltkor, hogy csak én látok rémeket, vagy esetleg másnak is feltűnik ami nekem. 😂
3 éve
Törölt felhasználó
De egyébként arra még nem igazán reagált senki, hogy bizony most költségvetésileg Artetának sokkal nehezebb most.
3 éve
Te tényleg az a k****g kispesti vagy :D :D Nehezebb dolga van???? Bassza meg amire kinyitja a száját józan határokon belül megkapja, csak egy balfasz kókler, ennyi! Tudod kinek volt nehéz dolga? Wengernek a stadion projekt alatt és után! Lentebb már írtam neked, annak idején mikor az érinthetetleneket összevásárolták, az mai árfolyamon igen sokba kerülne az infláció miatt.
3 éve
És amit megint csinálsz az nettó provokáció! Remélem Patrik megint bannol!
3 éve
Törölt felhasználó
Matem. Pontosan ezt írtam én is ha visszaolvasol
3 éve
Hát nagyon nem ezt írtad, de mindegyis....

Szólj hozzá