Megerősítette a hét eleji sajtóhíreket az Arsenal Granit Xhaka sérülésével kapcsolatban, a csapat tájékoztatása szerint a svájci játékos legalább három hónapra esett ki.

Mint ismert, a svájci játékos kezdőként lépett pályára a múlt vasárnapi Tottenham elleni derbin, de idő előtt le kellett cserélni a középpályást, miután egy szerencsétlen esetet követően nem tudta folytatni a rangadót a 82. perctől.

A teljes vizsgálatok kimutatták, hogy Xhaka jobb térdében elszakadt a középső szalag. A rehabilitáció vége körülbelül három hónap, csak ezt követően térhet vissza a játékos a pályára. 

Bár Xhaka számára - aki néhány hete még koronavírusos volt - nem a legjobb hírek érkeztek, tény, hogy legalább a súlyosabb kereszszalag-szakadást megúszta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

3 éve
Arteta bekerült a hónap menedzserei közé, de a játékosok, ahogy látom, mind gólszerző vagy assziszt adó, se védő, se kapus, pedig Ramsdale vagy Tomi bekerülhetett volna

3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Na most amzgy saint maxika elég kapos lesz és van realitása hogy jobb csapatba igazol. pool chelsea is figyeli. mondjuk nekünk jobbra ott van saka pepe balra rowe martinelli
3 éve
a legujabb pletyka, hogy Sanchezt probaljuk meg visszahozni, mert ingyen lenne😂 Asensio, Lang erkezhet szelekre. Paulinho vagy Wilshere potolhatja a serult Xhakat, mindketto ingyen. Leno pedig az Internel kothet ki, bar ott Onanat is figyelik
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
de amugy van idejük főleg most 1-1 hét nem lehet elbeszélgetni pepe vel megmutatni neki a régi goljait szlalomjait jó dontéseit stb. vagy szarik rá mindenki? meg profi labdarugo nem igaz hogy orákat napokat nem lehet fordítani arra hogy fejlesze a jobb lábát
3 éve
Ennyi van Pepeben... az agykapacitása meggátolja a fejlődését
3 éve
Pepe elő van véve az 1 lábusága miatt, illetve Öde is sokszor, de kb mert bal lábasok és ezáltal sokkal feltűnőbb ez. Amúgy meg tele vagyunk egy lábas jobbosokkal 😁 De az is tény, hogy nehezen fejleszthető a két lábasság és, akik mindkettőt jól használják, azok fejben is eléggé toppon vannak, hiszen az agyuk mindkét felét tudják használni, ezáltal sokkal technikásabbak és jobban látnak a pályán.
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
cazorla volt hogy ballal vokt hogy jobbal adta be a szögleteket, szabadok ugyan ez.
3 éve
Cazorla a két lábasok közül is kiemelkedett és méltánytalanul alul volt becsülve, mint játékos
3 éve
Auba azert beverte ballal is :D
3 éve
Törölt felhasználó
Hát úgy tűnik Emerynek nincs szerencséje megint. Most a végén elbukják.....nálunk is így jött ki neki a lépés
3 éve
Srácok, Barcelona 0 ponttal egy gyenge BL csoportban, 0 rúgott, 6 kapott góllal. Tegnap a Sheriff seggbekúrta a Realt idegenben. Mi folyik itt? Lassan meghasad az univerzum?!
3 éve
Ezt ugy hivjak karma.
3 éve
Csitt-csatt dirr-durr.
3 éve
5-10 evig uralni fogjak europat, nem tudtad?
3 éve
Balfasz Villareal...ezt már bemakkolja a MU a második félidőben
3 éve
Vezet a Villareal amúgy :D
3 éve
vagy nem 😅
3 éve
Már nem 😄
3 éve
Viszont a rohadt gyenge es szar formaban levo Juve ep vezet a Chelsea ellen
3 éve
Nyilván még messze a vége, de eddig elég gyengécske az "elvileg" világ legerősebb bajnokságának kikiáltott La Liga felhozatal. Real szopott, Barca szopik, Sevilla szopik, Villareal sem nyer. Csak az Atletico éri el a BL szintet. :)

Szólj hozzá