Még mindig van lehetősége Mikel Artetának és az Arsenal a keretáttervezésre, ugyanis Törökországban még mindig nem zárult le a nyári átigazolási időszak, az ottani kluboknak szeptember 8-ig van lehetőségük új játékosok beregisztrálására.

Ami az Arsenalt illeti, három játékosért is érdeklődnek török klubok. Közülük Mohamed Elneny-nek van a legkomolyabb esélye a távozásra, az egyiptomi játékosnak ugyanis jövőre lejár a szerződése, és érte erőteljesen érdeklődik a Besiktas csapata.

Chris Wheatley, a football.london újságírója szerint Elneny valóban fontolgatja a távozást, főleg, hogy Mikel Arteta és Edu az átigazolási időszak végén meggondolták magukat Ainsley Maitland-Nilesszal kapcsolatban, és végül megtartották az angol játékost. 

Érdekesség, hogy a középpályás a mútlban már játszott a Besiktasnál, 2019/20-ban kölcsönben, egy szezonon keresztül.

Elneny-n kívül Sead Kolasinacnak és Cedric Soares-nek is lenne esélye a távozásra. Kolasinac sokáig közel állt a Fenerbahce-hez, ám azt maga a török klub elnöke ismerte el, hogy a bosnyák védő egyszerűen túl sokat kért (hároméves szerződés, évi három millió eurós fizetés és három millió euró aláírási jutalék) tőlük, emiatt elálltak a játékos leigazolásától.

Cedric azonban annak ellenére kitart az Arsenal mellett, hogy a jobb hátvéd posztjára egy új játékos is érkezett Takehiro Tomiyasu személyében, ráadásul itt is bevethető Maitland-Niles. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
elhozhattuk vna kazim-kazim ot az az kazim-richardsot

Szólj hozzá