Mikel Arteta és Ainsley Maitland-Niles tisztázta a félreértéseket kedden, a 2021-es nyári átigazolási időszak utolsó napján, az angol játékos elfogadta a spanyol edző döntését, miszerint szeretné megtartani a játékjogát a szezon hátralévő részére is.

Mint ismert, Maitland-Niles jövőjét sokáig kérdőjelek övezték, de az érdeklődő klubok közül egyedül az Everton nyújtott be hivatalos ajánlatot a 24 éves játékosért, Rafa Benitez csapata kölcsönben vitte volna az Arsenal játékosát opcióval a végleges megvételre, de ezt a megkeresést elutasították Artetáék.

A döntés hírére Maitland-Niles a közösségi oldalán kifakadt, az angol játékos az Instagram-sztorijában hétfőn annyit írt: "Mindössze annyit akarok, hogy egy olyan csapathoz mehessek, ahol megbecsülnek és ahol játszhatok."

Artetáéknak a hírek szerint nem tetszett a játékos húzása, kedden, az átigazolási időszak utolsó napján megjelentek olyan pletykák is, miszerint Maitland-Nilesnak megtiltották, hogy a felnőtt kerettel gyakorolhasson.

A nap folyamán azonban a felek ismét megbeszélték a sérelmeiket, és a sajtóhírek szerint rendezték a konfliktust, Maitland-Niles megértette, hogy szerepel Arteta tervei között a szezon hátralévő részében, és lehetőséghez fog jutni az Arsenal csapatában.

Ebben David Ornstein szerint sokat segít az a tény is, hogy a játékos elfogadta, hogy a jobb hátvéd poszt lehet számára a legkedvezőbb. Maitland-Niles sokáig középpályásként szeretett volna játszani, de mint Ornstein cikkéből kiderül: a szezon elején a játékos jelezte Artetának, hogy védőként is számíthat rá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá