Az Arsenal hétfő késő este hivatalos közleményben tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Williannal, így a brazil játékos szabadúszóként elhagyja a klubot és a brazil Corinthians játékosa lesz.

A 32 éves brazil szélső tavaly nyáron ingyen érkezett az Arsenalhoz a Chelsea-vel lejáró szerződését követően, de nem tudott megfelelni az elvárásoknak, így fokozatosan kiszorult Mikel Arteta csapatából.

"Szeretném megköszönni az Arsenalnak a lehetőséget, amit adtak, és a kedves fogadtatást, amiben részesültem tavaly nyáron, amikor ideigazoltam." - írta Willian az Instagramján.

"Sajnos a dolgok nem úgy történtek a pályán, ahogy vártuk és terveztük. Emiatt sok kritika ért elsősorban a sajtó részéről, hogy csak a pénz miatt igazoltam ide... remélem, a mai gesztusommal sikerült felnyitnom minden kételkedő szemét, hogy nem ez volt a helyzet."

"Egész karrierem alatt azon voltam, hogy tegyek meg minden tőlem telhetőt, és mindig nyerni akartam, nehezen fogadtam el, ha ez nem így történt. Sajnos ez történt velem az Arsenalnál is, és ezt nagyon sajnálom."

"Az Arsenal szurkolónak üzenem, hogy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk a pandémia miatt, de tudom, mennyire vágynak a sikerre és hogy mennyire támogatóak a klubot illetően. Csak a legjobbat tudom kívánni nekik, mindannyian a legjobbat érdemlik." - zárta szavait Willian.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá