Az első hírek meglehetősen biztatóak Thomas Partey bokasérülését illetően; noha a játékosnak heteket kell kihagynia, a sérülése lehetett volna rosszabb is.

Partey bokája a múlt vasárnapi, Chelsea elleni felkészülési meccsen sérült meg, Ruben Loftus-Cheek elkésett belépője miatt, ami miatt a ghánait mindössze félórányi játék után le kellett cserélni.

Mikel Arteta csalódottan és borúlátóan nyilatkozott a meccset követően, mondván "nem fest jól az elsődleges diagnózis", de szerencsére nem olyan komoly a baj, mint ahogy a spanyol edző gondolhatta. Partey-t hétfőn vizsgálták meg komolyabban, a vizsgálatok eredményét ma kapta meg a csapat.

Az biztos, hogy Partey a következő heteken kényszerpihenőn lesz, így ki kényszerül hagyni a Brentford elleni nyitómeccset is. Komoly érvágás ez az Arsenalnak, mert a játékos minden felkészülési meccsen játszott, és remek formát mutatott. Az Ágyúsok az első forduló után a Chelsea-val és a Manchester CIty-vel játszanak, utána jön egy kéthetes szünet a válogatott találkozók miatt, legkésőbb ekkora már visszatérhet Partey.

A játékosra még egy vizsgálat vár a hét folyamán, ezek után még tisztább lesz, milyen komoly a sérülés és mikor térhet pontosan vissza.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá