Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint David Luiz távozik az Arsenaltól a szezon végén. A brazil védő jelenlegi kontraktusa az idény végén lejár a londoniakkal; a felek pénteki megbeszélésén azonban az a verdikt született, hogy nem lesz hosszabbítás.

David Luiz 2019 augusztusában érkezett az Arsenalhoz a nagy rivális Chelsea együttesétől mintegy 8 millió fontért. Összesen 73-szor lépett pályára az Arsenal színeiben, 4-szer volt eredményes. 

Tapasztalatát nagyra értékelte Mikel Arteta, a sérülések nélkül minden bizonnyal még több szerephez jutott volna David Luiz ebben a szezonban is. 

A szezon végén azonban David Luiz végleg távozik a klubtól, a brazil védő új kihívásokat akar találni a sportoló karrierjében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (137)

3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Ez a francia csapat nem nyer ebt ez eldőlt. szégyen hogy egy kokler a sz.kapitányuk.
3 éve
WTF ez a francia EB-keret? Inkább becsicskul dösamp benzemának, minthogy behivja lacát... most azt ne is firtassuk, hogy mit keresnek ilyen sissokok, zoumák a keretben, de oké.
3 éve
Sztem bitang keret! Minden idők legerősebb EB-je lesz, a franciákon kívül kb még 10 esélyes csapat van a végső győzelemre.... Elképesztő!
3 éve
sztem se olyan borzalmas, ez a keret, kit lattal volna szivesebben? Lacan kivul?
3 éve
Lacazette mellőzése az évek során nagy kamu volt, de Benzema most abszolút megérdemelten van ott. Amit az elmúlt 2 szezonban művelt a Realban, az zseniális, gyakorlatilag ő maga csinált mindent a madridiak támadó harmadában.
3 éve
Nem azzal van a baj, hogy Benzema bekerült,, hanem miért pont most? Ennyi erővel eddig is akármikor behívhatta volna ez a gyökér, mert magasan a legjobb francia csatár, ha Mbappét nem annak vesszük. Most se lenne ott szerintem, ha Martial nem dől ki. Csóri Laca biztos valami rossz fát tett a tűzre Deschamps szemében. Amúgy egy Upamecano, Laporte, Konaté milyen alapon marad ki Lenglevel és Zoumával szemben? Amúgy Ndombelét is hogy a rákba lehet kihagyni, ha Sissoko meg ott van? Az egyik alapember volt idén, a másik alig játszott a csirkéknél. Aouar? Fekir? Tolissot mire hívta be? Okádnom kell ettől a Dösamptól.
3 éve
LOL Mike Dean, ez mi a faszom volt?
3 éve
Mit csinált? :D
3 éve
Wernert felrugják a 16osin belül, és kifelé ítél. Vicc kaliber az ítélet, érdemes rákeresni, aki nem látta. Ez a VAR korában megmagyarázhatatlan.
3 éve
MU meccsen is volt alkotás. Képesek voltak hivatalosan is odaadni a gólpasszt De Gea-nak, ezzel elismerték, hogy egy szabálytalan gólt adtak meg...
3 éve
Vágom, inkább írták volna be Brunonak a golpasszt... Szánalmas!
3 éve
Utóbbi napok híre, hogy Lee Mason visszavonul, de "nyugdíjasként" állandó VAR bíró lesz. Ő volt az aki a VAR szobából pirosat adott Souceknek könyöklésért, mikor csak felemelte a kezét, de még ennél is szánalmasabb volt, amit a Brighton meccsén csinált februárban pályán lévő bíróként. Magyarán a többi szar bíró is hiába vonul majd vissza, ugyanúgy a (szar) rendszer részei maradnak. Javulásra nem kell számítani a jövőben sem, azt is kétlem, hogy egyhamar mikrofonnal szerelnék fel ezeket az idiótákat.
3 éve
Luiztol h8vatalosan is elkoszontek az Arsenalnal, legalabbos a social mediaban
3 éve
Törölt felhasználó
A Fury is csak azert ilyen kemeny mert egy kecskemeti parasztgyerek ellen jatszotta elso profimeccset.GYongyosi Bela ellen.Beci iskolatarsam volt,verekedtem is vele regen.Nem tehetseges a Beci,de csupa sziv ember.

Szólj hozzá