Mikel Arteta pénteken újfent elárulta, nagyon fáj neki a tegnapi Villarreal elleni Európa Liga-kiesés.

Az Arsenal az egész mérkőzésen enerváltan játszott, egy-két kivételtől eltekintve nem látszódott a játékosokon a kellő elszántság és elán, hogy megverjék egykori edzőjük, Unai Emery csapatát, és csak 0-0-ás döntetlent játszottak a Villarreal ellen, ami kiesést jelentett az elődöntőben.

"Ugyanazt érzem ma is, mint tegnap, nagyon mély fájdalmat, mert úgy érzem, hogy fordulópont lehetett volna a döntő mindazok fényében, amin átmentünk az elmúlt hónapokban." - mondta Arteta.

"Csalódást okoztunk a szurkolóinknak, és ez fáj a leginkább, mert a legjobbunkat akarjuk nyújtani mindenkinek, és továbbra is úgy gondolom, hogy ez sikerülni fog. Ha nem gondolnám ezt, nem ülnék ma itt."

"Minden kétséget és aggályt megértek. Öt éve nem szereplünk a Bajnokok Ligájában, ami nem egy véletlen, hanem egy trend. Ezen mindenképpen változtatni fogunk, mert változtatnunk kell, ezt nem fogadhatjuk el, és a rajongók sem fogják elfogadni sosem."

"Teljes felelősséget vállalok a tegnapiért. Amióta itt vagyok a klubnál, minden követ megmozgatok, ami tőlem telik, az életemet, a legjobb tudásomat, minden energiámat, minden tudásomat ebbe fektetem, hogy javuljunk."

"Egyelőre ez nem elég, és ilyenkor felmerül a kérdés: miért nem? Csak egy dolog van, amiért nem működik? Az az edző? Vagy van más is?"

"Ilyen a futball. Ha tegnap csak az egyik kapufánk bemegy, nyerünk 1-0-ra és bennvagyunk a döntőben. De nem így történt, és most eléggé másként fest a világ."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (227)

1 hónapja
Martinelli lenézését 1 meccs alapján nem igazán értem, mikor Auba vagy Lacazette is hoz simán olyan meccseket, amikor kb labdába sem érnek...... hosszú idő után most kezdett 9-esben, nyilván van hová fejlődnie, de fölösleges leírni egy 19 éves játékost, aki tavaly a sérülése elötti formában 9-esként lőtte a legtöbb gólt.

Kicsit azt érzem, h most mindenki szar és mindenki rohadjon meg :D Továbbra is azt gondolom, hogy ESR, Saka és Martinelli a jövő a csapatban, de akár már a jövő év is, persze amennyiben a brazil nem sérül le megint hosszabb időre.


1 hónapja
Abszolút igaz :)
1 hónapja
Meg aztán azt se felejtsük el, hogy ezeket a posztokat javarészt ki is kell szolgálni, viszont a taktikából meg kb. 99%-ban hiányoznak a lyukra futtatások. Csak az az elképzelés, hogy körbe kell passzolgatni a védelmet, és széleket kiugratni, hogy beívelhessék a csatároknak a lasztit. Na ez édes kevés szerintem, és ez alapján baromi nehéz lehet csatárnak lenni. Ráadásul a klasszikus két támadós felállás nálunk nincs is használva, pedig vannak olyan szituációk, ahol két jó csatár egymással is össze tud úgy játszani, hogy a védelmet meghülyítik.
1 hónapja
Tegnap azért volt 3-4 veszélyes beadás, amire csak érkezni kellett volna, de ez nem csak Martinelli hibája, sok meccsen ez volt a képlet idén. Az a baj szerintem, hogy túl nagy kontrollt akar Arteta. Kevés gólt lövünk, de ami bemegy, az szinte mind centire ki van dolgozva, a kapustól kezdve. Túl sematikus, a játékosok meg egyáltalán nem a legéretebbek taktikailag és sokan erre a labdakihozatalos dologra sem jó megoldások. Majd meglátjuk Arteta egy kicsit kienged-e, illetve egy felkészülési időszak, új játékosok, nagyobb biztonság hátul mit fog jelenteni.
1 hónapja
Egy elég hit and miss francia zsurnaliszta azt írja, hogy Camavinga az Arsenal prioritása a nyárra...Ez a faszi volt, aki először lehozta a Pepé dealt, de volt mellényúlása is azóta, nem egy.
1 hónapja
Camavinga....Thomas Partey...az mar dofi....na igen...errol a szintrol beszelek...nem Buendiakrol meg Bergekrol....meg Declan Rice....Camavinga igazi topszint...3 ev es a vilag 5 legjobb kozeppalyasa lesz.Siman Elerheti Kroos szintjet.
1 hónapja
Ha a legnagyobb csapatoknak nem kell még el is tudom képzelni, hogy lehet esélyunk és Barnett ugynoksegehez tartozik, úgyhogy lehet, hogy ő is inkább Angliába vinné legszivesebben.
1 hónapja
Bitang nagy fogás lenne, de nem tudom, hogy ez mellett mennyi maradna a zsebben. Mindenesetre ha van rá sansz, rá kell menni, ő tényleg a krémek krémje lehet.
1 hónapja
Miért jönne ide, ha Bayern-Real szintű csapatok hívják? :D Ráadásul egy nulla edző kezei alá :D Nagelsmann a Bayernnél szerinetm világklasszist csinálna belőle.
1 hónapja
💰💰💰- ezért. Meg ha jól tudom, Arsenal szurkoló is. Persze, ha Zidane és/vagy a Bayern hívja, akkor nem mi leszünk a legnagyobb esélyesek az aláírásáért. Bár ki tudja, hogyan gondolkodnak. Haalandot is hívták nagyobb klubok tavaly, mégis a Dortmundba mentek, gondolván, hogy pár év múlva egy újabb transzfer keretein belül mennek majd egy nagyobb klubhoz. Ezek a nagy ügynökségek, szuperügynökök így működnek, minél több pénzt kisajtolva, minél több klubtól.
1 hónapja
a hátralévő tét nélküli meccseken 2 pontot szerzünk szerintem. Chelsea csere csapat nyer 1-0ra míg a cp meg brighton ellen le xelünk.
1 hónapja
Akár Buendia jobb szélre Pepe v Willian helyett simán. És Öde helyére Matheus Pereira :)
1 hónapja
Atyaég....
1 hónapja
Pedig Ödegaardot nem szabad megtartani, menjen vissza szépen a Madridba. Örüljünk, hogy Cebától megszabadulunk, nem kell még egy ilyen ide.
1 hónapja
Matheus Pereirahoz mit szólnátok? WBA tuti kiesik. Elhozhatnank viszonylag olcsón és sztem nem is rossz játékos.
1 hónapja
Elnézegetném. Simán jobb játékos, mint ez a pina Ödegaard, még ha kicsit hangulatember is. Tőle lehetne gólokat és váratlan megoldásokat várni, amellett , hogy nem egy hópihe, mint Pepe.
1 hónapja
Amúgy rajta kívül nincs is nagyon más érték a kiesőknél. Esetleg Berge, bár őt speciel nem nagyon ismerem, a Fulhamben meg kb. mindenki kölcsönben van, Lookman, Areola, Andersen stb.
1 hónapja
Igen, sztem is jobb lenne mint Öde, azért stabilabbnak éreznem a kozeppályán mint a norvégot. Ráadásul ahogy írtad képes váratlan megoldásokra. És a távoli lövései se rosszak.
1 hónapja
Ráadásul sztem 13-15 misiert mozdítható lehet.
1 hónapja
Ha 13-15-ért mozdítható akkor egyértelmáen jöjjön, ha 30 körül csak, akkor inkább Buendia, azért most ő is lövi a gólokat és kevésbbé tűnik hangulat embernek.
1 hónapja
Ha a Bournemouth nem jut fel Brookst is meg lehetne környékén. 1 év van hátra a szerződéseből és ő is hozható 15 körül sztem. Annyit bőven tud mint Odegaard és fél áron lenne kb. Vagy igen Perreira se lenne egy rossz ötlet, szerintem még kölcsön plusz vételivel is meg lehetne szerezni.
1 hónapja
érdekes igazolás lenne, és a nagyok ellen egész pofásan játszik, ha 20 alatt hozható hozzuk, de szerintem Aouar-ért visszamegyünk, akinek lejjebb esett az értéke. Mindenképp kell kreatív játékos a csapatba, és nem 1, hanem minimum 2. A norvégot el kell felejteni, elv Zidane lelép a nyárom, így valószínűleg nem is lenne olcsó elhozni.
1 hónapja
Aouarnal mostanában ilyen 30 körüli árat olvastam, hogy örülhet a Lyon ha ennyit kap érte, viszont Romano azt mondta, hogy BL nélkül szinte lehetetlen lesz megszerezni, bár most úgy néz ki a Juve se lesz ott, ha megint ez a két csapat érdeklődik csak érte akkor nem lesz sok választása, max a
1 hónapja
Lyonban maradás.

Szólj hozzá