A Real Madrid mellőzött fiatal ászáért, Martin Odegaardért tárgyal az Arsenal, írta szerda este a Sky Sports, amit később David Ornstein és több angol lap is átvett és megerősített.

A hírek szerint az Arsenal sportigazgatója, Edu már az előző héten felvette a kapcsolatot a spanyol csapattal a 22 éves támadó középpályásért, ám a Real Madrid akkor még elutasította az érdeklődést. Odegaard viszont a napokban már a spanyolok kupakeretébe sem fért be, így kérvényezte a kölcsönben való távozást, amit Zinedine Zidane jóváhagyott, így immáron zöld utat kaptak az érdeklődő csapatok.

Mesut Özil, Sokratis és Kolasinac távozásával az Arsenal az érkezőkre fog koncentrálni a téli átigazolási időszak hátralévő napjaiban, a kiemelt erősítendő posztok között a kapus és egy irányító középpályás pozíciói vannak, Artetát ugyanis egyrészt nem győzte meg Runarsson eddigi teljesítménye, illetve a baszk tréner szeretne egy alternatívát Emile Smith Rowe számára is.

A középpályás posztra a Norwich argentin játékosát, Emi Buendiát, illetve a Shakhtar játékosát, az izraeli Manor Solomont nézte ki Arteta, de a szűkös átigazolási költségvetéssel operáló Arsenal nem biztos, hogy megengedhet magának ilyen mértékű kiadást januárban. Odegaard kölcsönvétele viszont kézenfekvő opció lenne Arteta számára - kérdés, hogy a londoniak meg tudják-e verni a norvégért érdeklődő klubokat, a Sevillát, illetve azt a Real Sociedadot, ahol tavaly egy szezont töltött a fiatal tehetség.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

5 hónapja
Ödegaard előtt öt konkrét ajánlat van, a két legfontosabb az Arsenal és a Sociedad, a többi német/holland klubok és a Sevilla. Ma-holnap ül össze az ügynökével és az apjával, hogy meghozzák a döntést.
5 hónapja
buendia fos.Nem kell ide.Ødegaard kell.Puig kell.Brandt kell.Isco kell.Finom latinleptuek.Buendia merev fasz.
5 hónapja
Buendia is latin 😉 és nagyon messze van a merevtől
5 hónapja
Csajokból is csak a latinok jönnek be? 😅
5 hónapja
Hagyd már ezt a gyereket, állandóan nyomatja a hülyeségeit meg az angol utálatát. Ödegaardban sincs túl sok latin vér. Jelen pillanatban rövid távra mindenki erősítést jelentene majdnem, Buendía ráadásul Champos és PL-es is volt, legalább van egy kis tapasztalata.
5 hónapja
a csajok kozul egyiksem jon be xDD
5 hónapja
Tisztaban vagyok,h Buendia argentin.De megsem latinleptu.Mig Odegaard "skandinat" ,megis latinleptu.Buendia egy merev,eszes ,egylabas eros focista...crystal palaceban v west hamben tokeletes lenne... Egy Arsenalnak Fabregas,Xavi,Cazorla szintet kell kutatnia es az nem ő.
5 hónapja
Arra kéne rámenni a Norvichnál hogy a kisebb clubok nem szokták hátráltatni a játékosokat a fejlődésük és a szintlépés miatt. Ha egy nagy club jelentkezik be egy tehetségért, elkell őt engedni. Ödegard szerintem lufi ide, Solomonra lehet még esély télen, de ő inkább baloldalról az igazi. Szerintem végig Buendin fog menni a huzavona és a kölcsönbe küldjük még a Nelson, Willcok duót.
5 hónapja
Vegyesek ezzel kapcsolatban az érzéseim. Tavaly tényleg jó volt a Sociedadnál, idén vagy a nyomás, vagy Zidane miatt de Madridban nem találta meg a helyét. Szerintem spanyolban fog maradni, és megy David Silva mellé tanulni még egy kicsit.

Az Isco, Eriksen, Oscar triónál biztos, h jobb megoldás félévre. Nyáron jöhet tényleg egy nagy takarítás és keret átalakítás.
5 hónapja
A végén meg még hoppon maradunk és nem jön senki.
5 hónapja
Így vagyok én is. Nem nagyon tudom hova tenni ezt a gyereket. 1x-2x láttam játszani, de semmit különöset nem láttam tőle. Bár mondjuk lehet jobb lenne tényleg, mint a kiégett vonal. Számomra meglepő, hogy milyen jól haladunk a kiselejtezésekkel, és ennek ellenére is inkább csak kölcsönökkel akarunk operálni. Nyilván ezekért nem kaptunk pénzt , de fizu csak szabadul fel, és az is sokat tesz elvileg. Plusz ott a hitel is, nem igaz, hogy nem tudnak belőle csepegtetni az átigazolási büdzsébe.
5 hónapja
Ödegaard lenne a lehető legjobb opció szerintem. Ha nagyon bejönne és jólérezné magát itt szerintem tárgyahatnánka Reallal a végleges megvételről is( kelleni fog nekik a pénz Mbappéra) ha meg esetleg nem váltja meg a világot akkor visszamegy és jöhet nyáron a többi opció.

Szólj hozzá