A mérkőzés 17:30-kor kezdődik, élőben a Spíler 1 közvetíti.

Fontos közlemény!!

!!!Játék!!!
Mint már arról beszámoltunk, a Partvonal Kiadó jóvoltából van jónéhány példányunk Arséne Wenger önéletrajzi könyvéből, amit egyébként nem más fordított, mint Szabó Christophe, szóval a szerző mellett már önmagában ez a tény is garantálja, hogy garantáltan jó olvasmány lesz.
Ha szeretnél egy példányt magadnak tudni, nincs más teendőd, mint az arsenalfan.nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre küldd el, KI SZERZI AZ ELSŐ ARSENAL-GÓLT A MAI LEEDS-ARSENAL BAJNOKI MÉRKŐZÉSEN?*
Elég, ha a tárgy rovatba beírod a játékos nevét. A nyertest utána kisorsoljuk, és emailben felvesszük a kapcsolatot vele a továbbiakról.
*Az öngól / nem lesz gól opciók is játszanak!
Jó játékot kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (224)

6 órája
Arteta on Flo Balogun: ''He wants to stay, we want him to stay."
6 órája
Na megvan a továbbjutás, a következő 2 meccsen mindenképp megadnám Balogunnak és Rowe-nak kezdőként a lehetőséget. Más meccsük nem nagyon lesz már a bizonyításra szerencsétleneknek, őket meg kell nézni azon a két meccsen. Nketiaht már láttuk eleget, néha kotor egy gólt, de talán ebben a Balogun srácban több kakaó lehet, ez egy elég határozott belépő volt tőle. Lacazette és Pepe jól játszottak, a franciát a bajnokságban azonnal elkezdeném tolni ezen az új poszton, Pepéről meg kár beszélni, mert úgysem lesz ha jól sejtem 3 meccsig a PL-ben. Ez kéne tőle mindig, és nem csak az EL-ben. Rúnarsson bizonytalan.
6 órája
Egyetértek, de teljesen Nketiah-t sem lehet mellőzni. Valószínűleg az ő jövője sem az Arsenalnál lesz, és ha nem játszik, nem fogjuk tudni eladni. 10-15 millió fontot jó lenne érte megkapni egy kiesőjelölt csapattól a nyáron, és ahhoz még azért kell pár gól. Nincs a legjobb formában és amúgy sem egy tűnik világmegváltó tehetségnek, de szegényt még az ág is húzza mostanában. Múltkor egy teljesen szabályos gólt vettek el tőle, és most is minimum megkérdőjelezhető volt a les beintése.
6 órája
Őt úgyis hajlandó akár bajnokikon is bevetni Arteta, szerintem neki jutni fognak játékpercek, másnem csereként 20 percek. Szerintem a képességei alapján az is túlzás egy Arsenal-kaliberű csapatnál. :D
6 órája
Nem nagyon van más. A költségcsökkentés úgy kezdődött, hogy Iwobi, Mkhitaryan, Welbeck és Ramsey távoztak így vagy úgy, és az helyüket a fiatalok vették át, nyilván tized akkora fizetéssel. Nem fog az összes fiatal itt ragadni hosszú távon, de minél több pénzt kell kapnunk értük, amit mellőzéssel nem fogunk elérni. El kell fogadni, hogy most itt tartunk keretépítésben és végigvinni ezt a projektet.
5 órája
Vigyázni kell ezekkel az Nketiah eladásokkal, Calvert-Lewin se nézett ki az elején valami húú de nagy tehetségnek aztán...jó persze nem mindenki Calvert Lewin de én a fiatalokat vagy jó pénzért cserébe vagy visszavásárlási opcióval adnám csak el
6 órája
A maradék két meccsen csak fiatalokat kéne játszatni. Úgyis rá fog férni a rotálás a csapatra ebben a nagyon erőltetett menetben. 9 meccsünk lesz decemberben.
7 órája
Balogunnak is érdemes volt eddig nem megadni a lehetőséget. Nem baj, majd több csapat közül válogathat, hogy hova akár menni természetesen INGYEN, ja bocs 3 milliós nevelési költségért.
6 órája
Ornstein már lehozta, hogy most már bőven elképzelhető Balogun maradása és egy új szerződés aláírása. Arteta is erről beszélt tegnap a sajtótájékoztatón. Az ilyen momentumok, mint a mai, a mi oldalunkat erősítik. Nketiah szerintem a nyáron szélnek lesz eresztve, ahogy Lacazette is. Marad Auba és Martinelli, akiből lehet szélső lesz. Balogun akár 2. számú is lehet jövőre, de ahhoz az ő elkötelezettsége is kell. Remélem marad.
6 órája
Egyébként a nyáron szerződtetett svéd gyerek is elég jól megy az U23-ban, azt mondják a fiatal Bendtner-re hasonlít a játéka, ami egyáltalán nem rossz előjel. A dán a saját egója meg hülyeségei nem lett akkora fudballista, mint amit jósoltak neki, na meg az sem segített, hogy akkoriban Adebayor és van Persie formában voltak, így kénytelen volt sokszor a szélen játszani, ami értelemszerűen nem feküdt neki.
7 órája
Kár a sérülésért, így valószínűleg nem fogjuk látni Cottrell-t, Azeez-t és Balogun-t. kíváncsi lettem volna rájuk. Azért Smith-Rowe remélem kap lehetőséget
7 órája
5 csere van, de persze Ceballos jön be, 0-2-nél. Mi a faszért? Artetat nagyon nem értem.
7 órája
erre behozza Ceballos-t...2-0-nál nagy szükség van rá
7 órája
mibe h mindjárt jön Tierney és/vagy Bellerin
7 órája
Jön is a skót. Az Isten baszná meg. Alig pihen, de muszáj tényleg erre a 15 percre felküldeni, hátha a fos műfüves pályán meg is sérül.
7 órája
ilyen ötösöm lenne a lottón
7 órája
Nketiah-nak nem volt érzékelhető megmozdulása de azért végigjátsza a meccset. A kedvencem a fejese volt, teljesen üresen, 5 méterrel fölé.
7 órája
Mégsem játssza végig. :DDD És még gólt is bassz Balogun, nálam előrébb lenne a sorban, mint Eddie. Amúgy Ceballost valamilyen szinten megértem, mert nem volt mostanában folyamatosan a kezdő 11 része, de Tierney-t. Az összes meccsünkön már a 8. perc környékén a seggén veszi a levegőt, bár lehet úgy van vele Mikel, ha már ennyit utazott legyen a pályán.
7 órája
Nem sok idő kellett neki :D ráadásul Smith-Rowe gólpassz

Szólj hozzá