A mérkőzés 17:30-kor kezdődik, élőben a Spíler 1 közvetíti.

Fontos közlemény!!

!!!Játék!!!
Mint már arról beszámoltunk, a Partvonal Kiadó jóvoltából van jónéhány példányunk Arséne Wenger önéletrajzi könyvéből, amit egyébként nem más fordított, mint Szabó Christophe, szóval a szerző mellett már önmagában ez a tény is garantálja, hogy garantáltan jó olvasmány lesz.
Ha szeretnél egy példányt magadnak tudni, nincs más teendőd, mint az arsenalfan.nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre küldd el, KI SZERZI AZ ELSŐ ARSENAL-GÓLT A MAI LEEDS-ARSENAL BAJNOKI MÉRKŐZÉSEN?*
Elég, ha a tárgy rovatba beírod a játékos nevét. A nyertest utána kisorsoljuk, és emailben felvesszük a kapcsolatot vele a továbbiakról.
*Az öngól / nem lesz gól opciók is játszanak!
Jó játékot kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2603)

7 hónapja
Vajon ez mennyire lehet igaz?
7 hónapja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bocsánat a reakcióért, DE meglepődnék, ha igaz lenne, főleg, hogy ilyen nyíltan ki lenne dobva a sajtónak.
7 hónapja
Igaz lehet, csak libanoni fontra gondolt... 😂 1 USD = 1507,5 font 😝
7 hónapja
ha a fele igaz is jó lenne nagyon,de kötve hiszem. A valóság a töredéke szerintem.
7 hónapja
25 a plafon ennél többet nem adnék Bundiért, Niles teher mentesítheti tierneyt a balon jobbra jó lenne lampteyt télen elhozni.
7 hónapja
Közben Torreira a Fiorentinához kerülhet kölcsön+kötelező opcióval.
7 hónapja
Ha az Atleti sem tart rá igényt menjen ez a deal, főleg ha van bennevalóban vételi opció. Saliba elvileg átesett az orvosin is közben Nice-ben.
7 hónapja
Menjen hát! Szerintem ő se akarna végleg odamenni, ha csak töltelék ember lenne, meg az Atletico se hiszem, hogy 20-25 milliót szívesen kiadna érte, hogy csak a csereember lenne, így meg akkor nyáron úgyis jönne vissza hozzánk és akkor az olaszok nyáron jönnének a kölcsön+vétellel, tehát csak másfél év múlva látnánk érte komolyabb pénzt, így meg már most nyáron fizethetnek. Inkább csináljuk ezt most, mindenkinek jobb lenne így, az Atletico meg csak egy csereembert veszítene, nem hiszem, hogy nagyon bánkódnának miatta.
7 hónapja
Kolasinac, Saliba már tuti távozó.

Vajon Elneny (Besiktas), Sokratis (Fener), Mustafi, Özil, Nelson (kölcsön), Willock (kölcsön) is távoznak?
7 hónapja
Szerintem Elneny és Özil biztos, hogy maradnak nyárig. Nelson sztem menni fog kölcsönbe, Mustafi kérdéses, Willock sztem marad, bár én őt és Nketiah-t is kölcsön adnám legszívesebben.
7 hónapja
Az egyiptomiért én elfogadnék most 7-10 milliót, és azt beleinvesztálnám Soumaré leigazolásába. Legmagasabb áron is 25-30 millió euróért hozható, ebből az első részletet bőven lefedné Elneny értekesítése. Minőségben szerintem már most sincs kérdés Soumaré javára, de a francia még bőven fejlődhet is. Elneny töltelék embernél soha nem lesz több.
7 hónapja
arpi: Gondolod, hogy a vezetőségnek vannak ilyen ambíciói? Szerintem Elneny maradni fog, pedig nyilván jó lenne lecserélni egy jobb játékosra.
7 hónapja
Sosem tudni. Én is nagyobb esélyt látok rá, hogy marad még januárban, de ha jönne egy jó ajánlat a Besiktastól, akkor remélem kapnak az alkalmon. Elneny csak azért lehet lehet itt, mert Guendouzi köcsög volt, illetve Torreira elvágyódott Londonból, amúgy még mindig kölcsönben lenne törököknél. Soumaré pedig már jó párszor felvetődött számunkra, mint opció és szerintem ő tökéletes lenne Partey és egy kreatív ember mögé. Thomas pazarlás lenne, ha őt tennék a leghátrébb a középpályán, ilyen Gündögan-szerű szerepkört adnék neki. Ez mellé még jön a Lille nehéz helyzete, meg az, hogy az elmúlt 1-1,5 évben nyíltan szabadultak volna Soumarétól, tavaly ilyenkor a Newcastlenek lett odaadva gyakorlatilag, csak a játékos elutasította őket.
7 hónapja
Közben a football.london újságírója mondja, hogy Elneny nem megy sehova januárban. That's that then.
7 hónapja
Sejtettem. Akik távozhatnak szerintem, az Sokratis és esetleg Mustafi. Talán a fiatalok közül valaki kölcsönbe, de ott sem hiszem, hogy mindhárom a Titou által említettek közül. Nelsonra fogadnék, őt használta a legkevesebbet Arteta.
7 hónapja
Én annak örülnék leginkább, ha Nketiah-t kölcsön adnánk olyan helyre, ahol rendszeresen játszik, Balogun meg megkapná a perceit, néha kezdhetne(Laca nem lesz formában megint, akkor sokszor is), meg kell őt győzni, hogy itt maradjon, és máshogy nem fog ez menni. Mikelre kurvára mérges leszek, ha távozik a nyáron ingyen.
7 hónapja
Előbb legyél mérges szerintem Huss Fahmy-ra, első körben és nagyrészt neki lesz köszönhető, ha Balogun lelép. Artetanak fél évig az volt mondva, hogy ne is hívja fel a nagy csapat edzéseire mert biztosan lelép és másnak ne tegyünk szívességet a játékos készségeinek fejlesztésével (ekkor még ugye nem is volt menedzser). Aztán mutatott a tábora némi hajlandóságot a maradásra és Arteta is menedzserré lett kinevezve, így teljes ráhatása volt már. Időközben pedig Fahmy is kirúgásra került. Persze, most kaphatna Balogun több esélyt, és én is Nketiah eladását de minimum kölcsönbe adását szorgalmaznám ez miatt is. Viszont ideális esetben már tavasszal vagy még előtte hosszabbítania kellett volna és most pedig megkaphatta volna az esélyt a bizonyításra egy Champos csapatnál, majd nyáron visszatérve pedig akár 2. számú csatárként is kerettag lehetne.
7 hónapja
Buendiaáért kölcsönbe kéne adni a Willock, Nelson, Nketiah triót a Norwichnak :D
7 hónapja
Gondolod, hogy belemennének? Amúgy már nyitva van az ablak, ahhoz képest nem nagyon kapkodnak Eduék. :D Persze nagyon korai, de 2 hete még a kiesés ellen harcoltunk, remélem ez a pár győzelem nem kényelmesíti el őket az átigazolásokkal kapcsolatban.
7 hónapja
Valószínüleg Rowe remek szereplése kicsit átalakítja az igazolásokat, pl remélhetőleg nem hozzák Isco-Eriksen duót. Hanem rá mennek egy PL-ben vagy Champoban jól teljesítő irányítóra. Buendia, vagy a fiatal Olise. A Norwich kiröhögne szerintem, bár ki tudja, csatárnak csak kb Pukki van nekik, Buendiat meg ki váltaná a Nelson, willock duó :D
7 hónapja
Igen, azt olvastam tegnap, hogy mivel Rowe ilyen jól teljesít már annyira nem fognak kapkodni az irányítóval. Sztem Olisét kéne hozni. Állítólag van egy 8 milliós kivásárlásija, igaz, hogy ő is fiatal, de nagy potenciál van benne, ennyiért ajándék lenne. Buendiáról Farke tegnap azt nyilatkozta, hogy ő nem aggódik a Buendiás-pletykák miatt, mert az ő játékosuk és szeretne is maradni náluk.
7 hónapja
Irányító kelleni fog, mert Rowe kiesik, akkor bukta van megint, illetve, akkor egy olyan típusú játékos kell, aki el van szélen, de irányítóként is megállja a helyét.
7 hónapja
Na, most az Independent pont ezt hozza amit írtál, hogy megpróbálunk egy pénz+játékos üzletet kötni a Norwich-csal Buendiáért. Willock és Nelson esélyesek akik közül az egyiket próbáljuk meg belerakni az üzletbe.
7 hónapja
Buendia pedig pont ilyen! A Norwichban főként jobbszélről játszik.
7 hónapja
Reméljük ez össze is jön :D
7 hónapja
ESR berobbanása ide vagy oda, én őt továbbra sem, mint alapkezdő játékos képzelem el. Adagolni kell neki a játékidőt, olykor kezdőként, olykor csereként, de még nem szabad tőle várni a csodát, sem kiégetni. És azért abban sem vagyok biztos, hogy minden csapat ellen majd jól fog játszani. Szuper, hogy Arteta elkezdte használni, és élt a lehetőséggel, de legyünk észnél, ne felejtsük, hogy nekünk a hosszú távú célunk a TOP4-be kerülés, ahhoz pedig igenis kell még legalább egy kreatív játékos, de középtávon akár még több is. Szóval kurvára remélem, hogy Eduék nem henyélni fognak januárban, és esetleg az orrunk alá dörgölnek egy Iscot 31.-én, hanem igenis hozzák el Buendíát vagy Brandtot, ha Aouar felejtős.
7 hónapja
Mondjuk ez a cikk azt írja, hogy a Norwich legalább 40 millió fontot kér Buendiért és ezzel próbálnak csökkenteni az áron, hogy bevonnak játékosokat is. E cikk szerint, ha megfelelő ajánlat érkezik érte akkor elengedik a Sky Sports szerint viszont nem fogják elengedni sem Cantwellt, sem Buendiát sem Aaronst most januárban.
7 hónapja
Szerintem motivacio kerdese, hogy elengedik-e vagy sem oket. Ha csak az egyik tavozik, akkor is visszajutnak szerintem a PL-be, de teny, jogy Buendia az egyik legjobbjuk. Sajnos en is azt olvastam, hogy amugy jol erzi ott magat az argentin. Remeny hal meg utoljara :)
7 hónapja
Addig érzi jól magát Norwichban, míg hivatalosan be nem jelentkezik érte egy Arsenal vagy Atleti. Ameddig csak ilyen spekulációk vannak, megkeresések stb., nem fog kötöszködni. Viszont ha valami nagyobb klub komolyan gondolja a szerződtetését, szerintem akár csúnya vége is lehet Buendía és a Norwich kapcsolatának, mert érthetően a klubja nem fog ragaszkodni az eladásához és egy nagy összeget fognak kérni, amit a mostani helyzetben nem sokan tudnak megfizetni. Csodálkoznék, ha olyan egyszerűen eltudnánk intézni, hogy 20-25 millió és Willock vagy Nelson, esetleg mindkettő kölcsönben. Inkább ennyi pénz és Nelson véglegesen.
7 hónapja
Amit én kétszer is meggondolnék, mert Nelsonból még lehet jó játékos, de a mostaninál biztos lesz még nagyobb értéke, akár már most nyáron egy sikeres kölcsön után.
7 hónapja
Én sem hiszem el, hogy ne jönne Buendía, ha tényleg akarnánk. Azért könyörgöm, a másodosztályban játszik, mi meg csak az Arsenal vagyunk.
7 hónapja
Itt nem Buendianal kérdés, hogy jönne vagy sem, hanem az, hogy a Norwich engedi-e és ha igen akkor mennyiért. Sztem is Nelson fogják kérni végleg, Willock nem hiszem, hogy kellene nekik, meg nem is Buendia posztja. Közben Romano is írt Buendiarol miszerint először ki akarjuk vágni meg Sokratist és Özilt, mondjuk ez sztem nem fog sikerülni és aztán egy fognak lépni Buendiaert.
7 hónapja
Mármint Özilt nem hiszem, hogy sikerül.
7 hónapja
Özil eltakarítására én se látok sok esélyt, Sokratissal elv szerződés lesz bontva, így ingyen távozik a Fenerhez, de a fizuja felszabadul. Ezt Özillel is megtehetnék, csak Ő nem akar távozni, el van az edzésekkel és az értük kapott pénzzel. Majd nyáron távozik, ha bontják a szerződését, akkor ki kell fizetni a fentmaradó fizetését.
7 hónapja
az a baj, hogy a Norwichnak nem éri meg eladni Buendiat, mert a PL-be jutással nagyobb pénzt kaszálnak mint Buendia eladásával.
7 hónapja
az a baj, hogy a Norwichnak nem éri meg eladni Buendiat, mert a PL-be jutással nagyobb pénzt kaszálnak mint Buendia eladásával.
7 hónapja
Özil eddig nem akart belemenni a szerződés bontásba sem, mert úgy elesne a benne foglalt zsíros bónuszoktól. Legvalószínűbb, hogy nyáron elmegy Washingtonba haknizni meg építgetni a bizniszeit (már twitteren se focis képe van kint, hanem a saját márkájának logója 😂). Szerintem már a visszaintegrálásának se lenne sok értelme, az U23-ban is elutasította a játékot, gyakorlatilag március óta nem játszott sehol, és már akkor sem volt a legfittebb. Olise még mindig ott van fű alatt, ha nem is 8 millió a kivásárlásija, de lényegesen könnyebben és olcsóbban hozható, mint Buendía. Képességei alapján pedig nem látom, miért ne tudna jó teljesíményt hozni akár egy osztállyal feljebb is. Mostanra a PL és Champo elég hasonló lett, nagyon sok csapat már ott sem csak felrugdalja a labdát és fut, és az utóbbi időben aki ott kimagaslott és utána feljött a PL-be, meg is állta a helyét.

Szólj hozzá