Kezdők mérkőzés kezdete előtt 1 órával.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (509)

7 perce
Állítólag Federico Valverde volt nálunk próbajátékon 2015-ben, de ezek szerint nem találtuk elég jónak és így nem igazoltuk le. Egy újabb remek döntésre derült fény íny utólag. Bár azért azt nem tudjuk, hogy hogy teljesített akkor, de jó lett volna ha kiszúrja valaki, hogy azért nem kevés potenciál van benne.
3 órája
Úristen, ezt is megértük. Ilyen bejegyzések jönnek szembe fészbukon, hogy Son egymaga annyi gólt lőtt (8) , mint az Arsenal összesen a 6 bajnokin. Sajnos ebbe nehéz belekötni, mert száraz tény, bármennyire is frusztráló. 6 meccsen 8 gól az elképesztő kevés.
4 órája
Szerintem idei szezon végére Gabriel lesz a pl legjobb védője. Mari a tartalékja a ballábasként. Salibát kell nyonatni de nagyon minnél előbb akár a traforon is kezdetni.
6 órája
Csütörtökön jó lenne, ha a fiatlokkal tudnánk lejátszani a mérkőzést.

Rúna-AMN-Mustafi/Saliba-Gabriel(lassan nincs ép KH-nk)-Kola-Elneny-Willock-Partey-Nelson-Nketiah-Pepe
5 órája
Rúnarsson - Cedric Mustafi Kolasinac Niles - Willock Elneny Rowe - Pepe Nketiah Nelson. Gabrielnek pihennie kell, Saliba meg nincs nevezve.
4 órája
Jogis, Salibat elfelejtettem.
4 órája
Elvileg Mari is lassan visszatér, EL-be elég lenne. Bár ugye nem tudjuk, mire képes, mert konkrétan azonnal lesérült :D
13 perce
Már nagyon nem is fog, mert Gabrielt biztos, hogy nem szorítja ki ha nem sérül meg a brazil, lesz 4 EL meccse ha minden jól megy, azokon bizonyíthat. Mustafitól remélem jobb, igaz ez önmagában nem nagy dicsőség.
10 órája
pozitívum Saka 50ik meccse ilyen fiatalon mindent megdönt majd a srác, ö megérhet még nagy sikereket a klubbnál. Épp ideje Salibát nyomatni ha a padon lett volna be kellett volna hozni lui helyett nem a gyökér mustárt aki 8 méterre maradt le várdiról.
6 órája
Így van, elég gáz a nagy támadóinkra nézve, hogy a 19 éves Sakának kell megmenteni a mundér becsületét. Lassan most már szinte minden meccsen ő az egyik legjobb ember a csapatban. Kicsit több kanadai pont jöhetne tőle, és akkor abszolút húzóember lehetne.

Szólj hozzá