Alex Rúnarsson négyéves szerződéssel csatlakozik a csapathoz a francia Dijontól.

A 25 éves izlandi (teljes nevén Runar Alex Rúnarsson) 2018 júliusában csatlakozott a Ligue 1-es klubhoz, és az elmúlt szezonban 13 alkalommal lépett pályára minden kupasorozatot figyelembe véve.

Alex karrierjét a KR Reykjaviknál kezdte meg hazájában, ezután a dániai FC Nordsjaelland csapatához került, ahol 62 alkalommal lépett pályára 3 év alatt, mielőtt Dijonba igazolt.

"Üdvözöljük Alexet a csapatban. Egy ideje figyelemmel kísértük, és a megfigyeléseink alapján remek tulajdonságokkal rendelkezik." 

- mondta Edu a technikai vezető.

"Szeretnénk egészséges versenyhelyzetet kialakítani a helyekért, és azt várjuk, hogy Alex további mélységet adjon a kapus pozícióban." 

- tette hozzá Arteta.

Alex a 13-as mezszámot fogja viselni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (788)

22 napja
Guardian: Nem zárható ki teljesen még egy középpályás érkezése, de jelenleg az eladásokra koncentrál a klub. Guendouzi hamarosan hivatalos lesz, utána Torreira következhet és Danile Ballard is kölcsönbe mehet. Ezen kívül még 1-2 távozóra van némi esély. Kolasinac távozására viszont kevesebb az esély. Saliba pedig a Fulhamhez kerülhet kölcsönbe.

ÁLLÍTÓLAG Partey csapatának jeleztük 1 órája, hogy elindítjuk a folyamatot a átigazolása érdekében és a PR-osa tweetelt is egy homokórát nem régiben. Nem akarok senkiben hiábavaló reményeket ébreszteni, de talán még van esély Partey-ra.
22 napja
A klub elküldte Gunnersaurus-t 27 év után...van ennél lejjebb?
22 napja
Akkor Rault is ezért rúgták ki ilyen nyugodtan az átigazolási időszak közepén, mert már több igazolást úgyse terveztek. Még Gabrielt leigazolta, meg Aubát meghosszabbította, aztán az ő fizetését is inkább megspórolják, mert érdemi munkája nem lett volna úgyse.
22 napja
Azért rúgták ki, mert több ambíciót mutatott és ezáltal több Kroenke pénzt költött, mint amennyit szabadott volna.
22 napja
Csak akkor azt nem értem, hogy Arteta tegnap mi a fasznak áradozott itt a vezetőségről, hogy ennyire mögötte állnak. Maradt volna inkább kussban, hogy nem mondok semmit, majd holnap kiderül, hogy mi lesz.
22 napja
Lehet ő sem olyan keménygyerek, mint amilyennek hisszük. :(
22 napja
Az Everton gyorsan még egy 20-ast elvert Godfrey-ra...
22 napja
Ha nem is lesznek BL vagy EL helyeken, legalább megmutatják, hogy elakarnak valamit érni. Nálunk semmi jel nincs erre sajnos 🙁

Szólj hozzá