Alex Rúnarsson négyéves szerződéssel csatlakozik a csapathoz a francia Dijontól.

A 25 éves izlandi (teljes nevén Runar Alex Rúnarsson) 2018 júliusában csatlakozott a Ligue 1-es klubhoz, és az elmúlt szezonban 13 alkalommal lépett pályára minden kupasorozatot figyelembe véve.

Alex karrierjét a KR Reykjaviknál kezdte meg hazájában, ezután a dániai FC Nordsjaelland csapatához került, ahol 62 alkalommal lépett pályára 3 év alatt, mielőtt Dijonba igazolt.

"Üdvözöljük Alexet a csapatban. Egy ideje figyelemmel kísértük, és a megfigyeléseink alapján remek tulajdonságokkal rendelkezik." 

- mondta Edu a technikai vezető.

"Szeretnénk egészséges versenyhelyzetet kialakítani a helyekért, és azt várjuk, hogy Alex további mélységet adjon a kapus pozícióban." 

- tette hozzá Arteta.

Alex a 13-as mezszámot fogja viselni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (788)

4 éve
Guardian: Nem zárható ki teljesen még egy középpályás érkezése, de jelenleg az eladásokra koncentrál a klub. Guendouzi hamarosan hivatalos lesz, utána Torreira következhet és Danile Ballard is kölcsönbe mehet. Ezen kívül még 1-2 távozóra van némi esély. Kolasinac távozására viszont kevesebb az esély. Saliba pedig a Fulhamhez kerülhet kölcsönbe.

ÁLLÍTÓLAG Partey csapatának jeleztük 1 órája, hogy elindítjuk a folyamatot a átigazolása érdekében és a PR-osa tweetelt is egy homokórát nem régiben. Nem akarok senkiben hiábavaló reményeket ébreszteni, de talán még van esély Partey-ra.
4 éve
A klub elküldte Gunnersaurus-t 27 év után...van ennél lejjebb?
4 éve
Akkor Rault is ezért rúgták ki ilyen nyugodtan az átigazolási időszak közepén, mert már több igazolást úgyse terveztek. Még Gabrielt leigazolta, meg Aubát meghosszabbította, aztán az ő fizetését is inkább megspórolják, mert érdemi munkája nem lett volna úgyse.
4 éve
Azért rúgták ki, mert több ambíciót mutatott és ezáltal több Kroenke pénzt költött, mint amennyit szabadott volna.
4 éve
Csak akkor azt nem értem, hogy Arteta tegnap mi a fasznak áradozott itt a vezetőségről, hogy ennyire mögötte állnak. Maradt volna inkább kussban, hogy nem mondok semmit, majd holnap kiderül, hogy mi lesz.
4 éve
Lehet ő sem olyan keménygyerek, mint amilyennek hisszük. :(
4 éve
Az Everton gyorsan még egy 20-ast elvert Godfrey-ra...
4 éve
Ha nem is lesznek BL vagy EL helyeken, legalább megmutatják, hogy elakarnak valamit érni. Nálunk semmi jel nincs erre sajnos 🙁

Szólj hozzá