Könnyen lehet, hogy Lucas Torreira napjai az Arsenalnál meg vannak számlálva, miután több érdeklődő klub is akad az uruguayi játékosért elsősorban Olaszországból.

Az előző héten úgy tűnt, hogy a Fiorentina csapata került a legközelebb a 24 éves játékoshoz. A Violák első körben kölcsönszerződést kínáltak az Arsenal számára Torreira játékjogáért, kötelezettséggel a végleges megvételre. A Fiorentina első körben így 8 millió eurót utalt volna az Arsenal számlájára, a jövő évi véglegesítéskor pedig további 16 milliót, a játékos pedig a második legjobban keresővé vált a keretükben Ribery mögött.

Az elmúlt órákban viszont változott a helyzet, olasz források szerint a Torino csapata minden követ meg akar mozdítani, hogy Torreira őket válassza. Ahhoz, hogy megelőzzék a Fiorentinát, a torinói csapat már egyből végleg megvenné a középpályást, méghozzá 25 millió euróért. Kérdés, hogy az Arsenal hogyan reagál az ajánlatra, és Torreirának is lenne-e kedve hozzájuk igazolni.

Torreira 2018 nyarán érkezett az Arsenalhoz a Sampdoria együttesétől. Azóta összesen 55-ször volt kezdő minden sorozatot figyelembe véve az angol csapatnál, 34-szer pedig csereként lépett pályára. Bár az első szezonjában túlnyomórészt kezdő volt az akkor még Unai Emery által irányított az Arsenalban, a második idényében mind Emery, mind az őt váltó Mikel Arteta alatt egyre hátrébb szorult a rangsorban.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

22 napja
Egy ideje világos mindenkinek Arteta 4-3-3 akar még hozzá ceba,partey,aouar 3assal szerintem ezért mindent megtesz de próbálja minnél kisebb áldozatókkal veszteségekkel. Akik jönnek a középpályára jönnek tehát őket kell eladni ha lenne is pénz a 2 játékosra mit csinálna itt toreira? Max bellerint áldozza be lacát nem fogja. a 3 középpályás játékban xaka szar de fog lehetőséget kapni illetve a 3-4-3 ban kupában itt ott neni vel lesz párban. tippem a kezdőre okt 5 után: Martinez-bellerin(niles),saliba,gabriel,tierney-ceba,partey,aouar-pepe,laca,auba lesz időszak mikor vezetjük a plt is de max 3-4 leszünk a végére.
22 napja
Nagyon remélem, h 4-3-3-at akar Arteta. Nem értek egyet Xhakaval illetően, alapvetően nem kedvelem, mert rengeteg hibával játszik, de 4-3-3-ban középen pont remekül tudna érvényesülni. Bellerínt nem áldoznám be, kezd visszatérni a régóta hiányolt gyorsasága, kreatív támadásépítés szélen és védekezésben is jó volt az utóbbi pár meccsen.
22 napja
Hatalmas visszalépés lenne neki, másrészt a Torinonak honnan lenne ennyi pénze? Ez sztem hírlapi kacsa.
22 napja
Mindenképp Olaszországba akar menni, ott meg a hírek szerint ezek a közép, felsőközép kategóriás csapatok akarják (Fiorentina, Torino, Roma). Tavaly nyáron is felmerült a váltás, csak akkor még a Milan érdeklődött. Látható, hogy az ő esetében nem jött be az angliai váltás, sem a pályán, sem azon kivül. A Torinonál van jelenleg Giampaolo, aki Sampnál volt edzője, és aki irányítása alatt érte el legjobb szezonját. Az ő külön kérése Torreira szerződtetése. Ez ilyen szintű olasz csapatoknál, a mai gazdasági helyzetben tényleg soknak tűnik első ránézésre, de ha valóban nagyon akarják, akkor kifizetik, max nem nagyon visznek mást, vagy eladnak valami alapembert. Az uru távozásán nem kell aggódni, a részletek kérdésesek még. Annyiból szerencsénk van, hogy olaszoknál bizonyított már, és fiatal lévén van is rá kereslet bőven. Sajnos Guendouzi csak a francia 2-ben mutatta meg magát, így az ugyanolyan hullámzó két szezon után, mint Torreiraé, nem egyszerű találni komoly érdeklődőt, megfelelő feltételek mellett.
22 napja
Egyösszegben 25 millió? Hol kell aláírni?

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek