Az Arsenal péntek késő este hivatalosan is bejelentette, hogy Dani Ceballos újabb egy szezonra a csapat játékosa lesz. Az angol klub ezúttal nem fizet díjat a kölcsönszerződését a Real Madridnak, viszont teljes egészében átvállalja a spanyol játékos fizetését.

A játékosért több klub is érdeklődött, de végül Mikel Arteta csapata mellett döntött.

"Nagyon örülök, hogy visszatérhetek az Arsenalhoz, itt fontosnak érzem magam." - mondta Ceballos.

"Igaz, hogy volt több lehetőségem is: maradni a Real Madridban, vagy más csapathoz igazolni Spanyolországban. De beszéltem már Mikellel, még az FA-Kupa döntő előtt, és már akkor elmondtam neki, hogy maradni akarok az Arsenalnál és trófeákat akarok nyerni." 

"Nagyon elégedett vagyok azzal, amit Mikel épít a megérkezése óta. Jól éreztem magam a klubnál már az előző idényben is, nem is volt kétség, hogy vissza akarok-e jönni."

"Nagyon örülünk annak, hogy Dani nálunk folytatja a karrierjét a következő szezonban is. Az előző idényben már megismerhettük a képességét, kulcsszerepet játszott az FA-Kupa sikerünkben is. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy Danivel erősödött az érkezőink listája." - mondta Edu, a csapat sportigazgatója.

"Dani alapembere volt a csapatunknak az előző idényben, kiváló formában fejezte be a szezont. Nagyon kedvelem Dani szenvedélyét és elhivatottságát, nagyon ügyes játékosról van szó. Mindannyian nagyon örülünk annak, hogy visszatér, és hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk." - mondta Mikel Arteta vezetőedző.

Ceballos továbbra is a 8-as számú mezt fogja viselni.

Mi több, a játékosnak nem kellett kötelező karanténba vonulnia, így akár már a Fulham elleni csapatba is bekerülhet jövő hétvégén, az új szezon első meccsén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (373)

4 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem az emberünket kiállították a meccsen.
Remélem épp ide siet orvosira😁😁😁
4 éve
Lehet, hogy Bale visszatér a Tottenhamhez, de még egy csere Allival is benne van és Reguilon is közel van hozzájuk. Nálunk pedig holnap lehet hivatalos az izlandi srác és Martinez távozása.
4 éve
Beszartam, mikor azt az Allis részt olvastam pár perce. Nem hinném, hogy ez végbe menne, Zidane nem szereti az ilyen kis majmokat, akik azt hiszik az övéké a világ, közbe a teljesítmény sehol.
4 éve
Bale játékerejét nagyra tartom, remélem nem tér vissza, és marad Madridban golfozni.
4 éve
2 olyan klubról beszéltek akik siman kifezették volna Aubát szerintetek melyik 2 klub volt az???
4 éve
A Barca és az Inter
4 éve
Előtte angol klubok is körülszaglászták, a Chelsea biztosan.
4 éve
Aubameyangban van annyi emberség, h nem megy PL-es riválishoz. Az én tippem Barcelona, Chelsea. Egyébként durva, h nemet mondott a Barcára.
4 éve
Kispesti, elvileg a United is rákérdezett még valamikor tavasszal, nyár elején. A Barcara és Interre gondolt Romano, amikor a két klubot említette, ők érdeklődtek leghevesebben, de Werner legigazolása előtt, leginkább télen, a Chelsea is képben volt. Abban biztos vagyok, hogy Auba lelépett volna valahova, ha Arteta nem jön és nem rántja így össze a klubot kis idő alatt. Hatalmas köszönettel tartozunk az újdonsült menedzserünknek, már csak ezért is.
4 éve
Szerintem is leginkabb Artetanak koszonheto a dolog. De azert vegyuk figyelembe, hogy mar 31 eves, nalunk meg van becsulve, sot O a sztar, mig mashol csak 1 lenne a sok kozul. Barcaban Messi az isten, Internel pedig ott egy Lukaku, Martinez, Sanchez trio. Nagyon is jo helyen van nalunk, lehet raepiteni a csapatot, csak kellenek moge tarsak. Remeljuk azok is jonnek meg a nyaron.
4 éve
Törölt felhasználó
chambers,Kola,Torreira,Balogun,Papa,Martinez,...szabadul fel azert fizu is rendesen...
4 éve
az Athl Madrid nem fogja könnyen elengedni Parteyt az biztos de szerintem Auoar meglehet még.... mondjuk nem csodálom hogy Guendouzi nem kellett sehova sem magas az ára is sajnos nekünk meg most kell a pénz nem kölcsön után
nem bánnám ha a kis francia is beállna a sorba mert attól hogy egy totyogós fizikailag gyenge illetve jobban szeret reklamálni mint bármit is mutatni a pályán de attól még nem ügyetlen gyerek és ha kellő alázat lesz benne és visszavesz az arából még lehet itt keresnivalója bőven
4 éve
Parteynal ki kell fizetni a kivásárlasit, ha ez megvan az Atletico nem tehet semmit a távozása ellen, az alatt pedig nem fogja ideadni. Guendouzi meg remélem elhuz akár kölcsönbe is, sztem nem sokat ér neki a nevelgetes, ugyanilyen gyökér marad idősebb korában is és már csak 2 év van a hátra a szerződéseből, kölcsön kell adni valahova lehetőleg opcióval, mert ha végig ül meg egy szezont a lelátón néhány el még ligakupa meccsel a lábában, akkor nagyon le fog menni az ára. Ott az eb is ahova gondolom szeretne menni, úgyhogy ha esélyt akar hagyni magának akkor el kell húznia legalább kölcsönbe.
4 éve
Ha aktiváljuk Thomas kivásárlási árát, nem tud mit tenni az AM, baszhatják! Lacazette pedig kijelentette nemrég, h nem akar oda menni.

Szólj hozzá