Megbízható sajtóértesülések szerint hétfőn érdemi áttörés született az Arsenal és a Real Madrid közti tárgyalásokban Dani Ceballos ügyét illetően, így a spanyol középpályás a napoktól ismét az angol klub színeiben játszhat majd.

Ceballos tavaly nyáron érkezett kölcsönbe az Arsenalhoz, miután a Real Madridnál nem sikerült állandó játéklehetőséghez jutnia. Az angliai pályafutás azonban nehezen indult, Unai Emery csapatába akkor nem kapott helyet a 24 éves középpályás. Mikel Arteta érkezésével azonban Ceballos formája is a helyére került, és a szezon végére a kezdőcsapat egyik kirobbanthatatlan tagja lett.

A Guardian megbízható újságírója, Fabrizio Romano szerint az Arsenal legalább három érdeklődő klubot utasított maga mögé a Ceballosért vívott harcban, miután Arteta meggyőzte a játékost, hogy érdemes továbbra is enénl a klubnál játszania és bizonyítania.

"Dani nagyon is jól tudja, mit gondolok róla. Volt néhány beszélgetésünk, és ő is a tudtomra adta, hogy az ő szándéka is a maradás lenne. Ennek ellenére nem tudom, mik a Real Madrid tervei vele kapcsolatban." - mondta Arteta még a Liverpool elleni Szuperkupa-meccset megelőzően.

"Nagyon érdeklődünk iránta, mert a múlt szezon második felében megmutatta, mit is képes a csapathoz adni." - tette hozzá Arteta.

A hírek szerint az Arsenal 4 millió eurót fizet a kölcsönügyletért, a játékos fizetését pedig fele-fele arányban vállalják a klubok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

4 éve
Törölt felhasználó
jolvan no,en szeretem Özilt.Jo lenne ujbol regi pompaja tundokleseben gyonyorkodni.Most ezert nem vagyok troll.Nekem Ő nőtt ugy a szivemhez.Meg Henry regen.Rosicky es Cazorla.
4 éve
Szepen alakul itt a BrArsenal! Vegre lesz egy kis szamba az emiratesben!
4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
El kell zavarni a faszba.
4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
újpestipelé vagy mi ha Arsenal ellenes vagy miért vagy itt? Ha a realítások talaján állsz követed a csapatot napi szinten akkor miért írsz ilyen baromságot? Feleslegesen kelteni az indulatokat miért célod? inkább örüljünk Gabrielnek végre.
4 éve
Ő egy kibaszott troll, nem fog leállni sose...
4 éve
Törölt felhasználó
özilt kellene vhogy feleleszteni, ő hatalmas tanar.Adni neki egy fasza 4 eves szerzodest,kis emelessel,h megjojjon a kedve .es kore epiteni a csapatot
4 éve
Uram atyám! XD Inkább egy 4-es erősségű seggberúgás kellene neki, nem egy szerződés.
4 éve
Ez a trollkodás nagyon idegesítő már...
4 éve
Fejezd már be most rohadt idegesítő, hogy minden cikk alá odaböfögöd a hülyeségeid, ráadásul semmi relevancia nincs bennük.

Szólj hozzá