Hírek /

Match Pub: Arsenal-Liverpool

A Szuperkupával indul az Arsenal új idénye, az ellenfél az előző bajnoki idény bajnokcsapata, a Liverpool.

A mérkőzés 17:30-kor kezdődik, amelyet a Spíler1 élőben közvetít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

27 napja
Özilert erdeklodik egy arab klub.Fizetnek a fizujat.A kerdes,h latnank e belole penzt is. 5-6 millio jo lenne.
27 napja
Inkább az a kérdés, hogy hogy tudjak rá enni, hogy fogadja el az ajánlatot. Meg mindig nem akar távozni. Azért kemény hogy idáig fajult a helyzet Ozillel kapcsolatban. Amennyire várta mindenki az erkezeset, most kb akkora öröm lenne ha végre eltakarodna már innen. Meg akar azt is fel lehetne neki ajánlani, hogy csak kölcsön menne oda egy évre aztán oda igazol ahova akar, addig legalább megkapna a fizetését is és még 'jatszatha' is (lotyoreszhetne a pályán tovább) és ezért még körbe is szopkodnak.
27 napja
Szerintem is inkább az a baj, hogy nem akar távozni, neki nem kellenek a játék percek, már nem számít a német keret sem az EB. Minek erőltesse meg magát, ha ígyis-úgyis a zsebében a lóvé. Pedig mindenki számára jobb lenne, ha menne, aztán lehet Arteta kiróbálja még egy esetleges-4-3-3-ban, Xhaka és elötte Ceba meg Özil. Ki tudja?
27 napja
en ha 31 lennek...es 18 millat keredek evente... es jonne egy arab klub h ad 15 millat evente 3 v 4 eves szerzodessel....mennek...4 evig biztos a fizum..meg ha picit kevesebb is
28 napja
"They fully deserved the win. What Mikel Arteta has done with his Arsenal side is truly remarkable. I honestly can't see how anyone can stop him. The level he and Arsenal can reach is frightening." -Klopp
27 napja
It is...he is completily right.Mikel just on another level compare to other premleague managers despite he is redicolously young and" unexperienced".Congrat, and i m so glad he is with us...Hopeso stays long with us.
28 napja
Ceba jön visszaaa!
28 napja
Melle kell meg egy Aouar es jok is vagyunk.
29 napja
29 napja
Guendouzi-ért érdeklődik a Valencia. Így, hogy Yangel Herrera végül a Granadához ment a Cityből, így még valóságalapja is lehet, viszont csak kölcsönbe vinnék.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek