Sajtóértesülések szerint az Arsenal eladhatja Emi Martínezt a nyár folyamán.

Martínez az előző szezon második felében lépett elő első számú kapusnak Bernd Leno sérülését követően, ám a német visszatérésével valószínűleg ismét elveszítené a helyét az Arsenal kezdőcsapatában.

Az Atheltic megbízható újságírója, David Ornstein szerint Martínez mindenképpen rendszeres játéklehetőséghez szeretne jutni a következő szezonban, hogy meghívást kapjon az argentin nemzeti válogatottban, emiatt pedig a játékos akár készen áll elhagyni az Arsenalt is.

Érdeklődő klubokból - elsősorban Angliából és Spanyolországból - nincs hiány, az Independent szerint az Aston Villa 10 millió fontos ajánlatot készül tenni a napokban Martínezért. Ornstein úgy tudja, hogy az azóta már távozott Raul Sanllehi 20 milliót kért volna a kapusért, de a játékos bízik abban, hogy az Arsenal csökkenteni fogja az elvárását az átigazolási díjat tekintve.

Ornstein úgy tudja, hogy Martínez távozása esetén már a pótlást is kiszemelte az Arsenal: ő nem más, mint a Brentford kapusa, David Raya. Érdekesség, hogy a spanyol nemzetiségű játékos Martínezhez hasonlóan szintén hazai nevelésű játékosnak számít a ligában leadott keretnevezés szempontjából. Ráadásul az Arsenalhoz idén tavasszal, Artetával együtt érkező kapusedző, Inaki Cana Pavon már dolgozott Rayával a Brentfordnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá