Egybehangzó sajtóértesülések szerint az Arsenal tűnik befutónak a Lille 24 éves brazil védőjéért, Gabriel Magalheasért folyó harcban - a játékos várhatóan ezen a héten dönt arról, hogy hol folytassa tovább karrierjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gabrielért leginkább négy csapat: az Arsenal mellett a Napoli, az Everton és a Manchester United vív küzdelmet: a sajtóhírek szerint jelenleg az Ágyúsok vezetik a sort, mögöttük viszont szorosan ott van a Napoli is.

A Lille elnöke, Gerard Lopez a hétvégén adott nyilatkozatában egyértelműen megerősítette, hogy Gabriel távozik a csapatától, arra viszont nem adott választ, hová.

"Számos klubbal tárgyaltunk róla az elmúlt hetekben, akik teljesítették is az elvárásainkat. Most Gabrielen a sor, hogy meghozza a döntését. Csak és kizárólag rajta múlik, hová megy. Nagyszerű srácról és játékosról van szó. E hét elején fogja megmondani, melyik csapatot választja." - mondta Lopez.

A The Times hétfői tudósításában azt állítja, hogy az Arsenal már megegyezett Gabriellel a játékos béréről, és közelednek az álláspontok a Lille-lel is a kivásárlási ár lefixálását illetően. Az olasz sajtó szerint a játékosért folyó versenyben az Arsenal ajánlotta a legtöbbet a francia klubnak, nevesen 28 millió eurót, amiből mindössze 3 millió a teljesítmény-arányos bónusz.

Más kérdés, hogy az Arsenal ki tudja-e most azonnal fizetni az összeget, vagy meg kell várni, amíg a csapat túlad valamelyik játékosán. A Times szerint a csapatnál átadólistára került Holding, Chambers, Kolasinac és Sokratis is, az ő esetleges eladásukból lenne finanszírozható Gabriel átigazolása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (211)

4 éve
Ljungberg helyére lehet, hogy Bergkamp érkezik. A Psg figyeli Guendouzit. Talán mégis van esély, hogy Guendouzi jó pénzért elhúzzon.
4 éve
Törölt felhasználó
sztem coutinho jobb
4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
No no sokat sérült sajnos ő. ide stabilabb emberek kellenek .
4 éve
Allitolag Thiagoert is csataba szalltunk, a Pool max 23 korul fizetne ki a Bayern pedig 30at szeretne latni erte, 29 eves mar csak egy ev van hatra a szerzodesebol, szerontem elferne a kozeppalyan nalunk is, es elvileg vagyna meg egy nagyot dobni a PL-ben, igy nem is igazan ertem a Pool tokoleset. Lehet az egesz csak Thiago aranak felnyomasara megy.
4 éve
Nem sok érte, de nem tudom megérné-e elhozni. Természetesen a sérüléseire gondolok itt elsősorban, közel 30 évesen egy PL-ben ez lehet csak még inkább problémát okozna. Ha mégis komolyan gondoljuk (amit kétlek), akkor kérdés ő ki helyett jönne. Mármint Partey alternatívája, vagy esetleg, mint támadó szellemű középpályás, ezeken túl érkezne, ha Ceba nem jön össze. Romano szerint akarunk egy középpályást, egy támadót, és Cebát. Ezek közül melyik lenne Thiago?
4 éve
Thiago klasszis, szinte kizártnak tartom, h ide jön. Úgy tudom a City is akarja, oda illene a legjobban.
4 éve
Törölt felhasználó
Leigazoltuk a Brentford pontrúgás-specialista edzőjét, Andreas Georgsont. Ez szerintem legalább olyan fontos igazolás, mint akármilyen játékos. Kíváncsi leszek mennyit javulunk pontrúgások terén, főleg, hogy Salibával és Gabriellel 2 elég termetes védőt igazoltunk.
4 éve
10 kapott gól egész szezonba :D durva leennnne :D

Szólj hozzá