Willian lehet Mikel Arteta első igazolása 2020 nyarán, írták brazil lapok hétfő este, amelyet kedden több mértékadó angol forrás, köztük David Ornstein, az Athletic újságírója is megerősített.

Az egyre inkább biztossá válik, hogy a 31 éves brazil szélső hét év után távozik a Chelseatől, aminek az a legfőbb oka, hogy Frank Lampard együttese csak kétéves hosszabbítást kínál neki, míg a játékos inkább három évre szeretne újra aláírni.

Willianért az elmúlt hetekben, hónapokban négy csapat mutatott érdeklődést: az Arsenal, a Chelsea, a Barcelona és David Beckham együttese, az Egyesült Államokban szereplő Inter Miami, ez a lista most már csak két klubra szűkült: az Ágyúsokra és egy ismeretlen klubra.

Az Arsenal a jelek szerint hivatalos ajánlatot még nem tett Willian asztalára, de ez napokon belül változni fog. Ornstein szerint a játékos leigazolását maga Mikel Arteta kezdeményezte a klub vezetőségénél, mivel a tapasztalata sokat jelenthet az Arsenal keretének, munkabírása pedig jó példát mutatna a fiatal játékosok számára.

A hírek szerint Williannek sem lenne ellenére az Arsenalhoz igazolás, a játékosnak tetszik az az irány, amelybe Arteta és a sportigazgató Edu tereli az együttest, és az sem elhanyagolható szempont, hogy az ügynöke, Kia Joorabchian jó viszonyt ápol az észak-londoniak felsővezetésével.

Bár sok szurkoló szerint aggályos, hogy egy korosodó játékosnak ilyen hosszú szerződést kínál a klub - főleg ilyen magas fizetéssel, Ornstein szerint az érdeklődő klubok közül messze nem az Arsenal ajánlja a legjobb üzleti feltételeket Williannek.

Minden bizonnyal Willian sorsa még ezen a héten dől érdemben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

2 hónapja
akkor igy vhogy?! Leno/Martinez .Bellerin.Magalhaes.DL.Tierney.Partey.Ceba.Coutinho.Willian.Pepe.Auba....hat gyerekek,ez nemhogy top4....ez kurvara aranyeselyes igy...
2 hónapja
jobblabas...balszelre jo ... brazil,jo 1v1-ben...1-1,5 ev van benne...max 2....de a 3 eves szerzodes is jo,kicsi a fizuja...utso eveben tovabbadjuk kinaba annyiert ,h ingyenbe lesz nekunk az ittlete...

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek