C'mon you Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

4 éve
Egybehangzó értesülések szerint Willian egyre közelebb az Arsenalhoz...Megkapja a 3 éves szerződést, megközelíteleg 90-120 ezres heti fizetéssel.
4 éve
Annyi fizetésért ajándék! Jöjjön miél hamarabb!
4 éve
Ornstein: Willian előtt most már csak két lehetőség áll, az Arsenal és még egy klub. A mi 3 éves szerződés ajánlatunk rövidesen hivatalosan is le lesz téve az asztalra, és Willian minden valószínűség szerint azt fogja elfogadni, mégha a másik ajánlata egy nagyobb fizetést is ígér. A Londonban maradás mellett előnyt jelent Arteta és Edu személye. Elvileg Willian Arteta külön kérése, mivel jól tudja majd segíteni a fiatalokat, tapasztalatot és győztes mentalitást hozna, ez mellett pedig egy olyan stílust képvisel a pályán, amiből nem sok van jelenleg a csapatban.
4 éve
aki lehet menni fog a nyaron (jó pénzért) sztem Matteo,Holding és ott lóg Torreira,Sokratis,AMN,Nelson ezekből a jatekosokból lehet elegende olyan lóvét szerezni amivel naggyából átformálhatja a csapat egyik részét egy nyár alatt...Torreira nagyon vissza esett a sérülése után ileltve nagyon gyenge lett a pl-ben...nem kizárt hogy ennyi volt neki,
4 éve
Nelsont kizártnak tartom, eleve angol, bal szélre csak Pepe lenne, ha távozna, emellett Arsenal fan, és sztem iszonyatosan tehetséges. AMN elengedése is nagy hiba lenne, mert angol, és középen fontos szerepet tölthetne be a csapatban, vagy jobb híján kényszerből lehetne szélső védő. Holding ingyen is mehet amerre lát!
4 éve
Megfelelő ajánlat esetén távozhat Bellerín és Lacazette is, hogy Arteta jobban a képére formálhassa a csapatot. Plusz a szokásos nevek (Sokratis, Musty, Matteo etc...). Meglátjuk, jelenleg sem Hectort, sem Lacát nem adnám el. Ők már relatíve vezéregyéniségnek, és régimotorosnak számítanak a klubnál. Na meg nem tudom, Bellerínért jobb esetben kapnánk egy 25-30 milliót, abból nem tudom kit sikerülne leakasztani, meg most még keresgetni egy új jobb bekket is, miközben a kreativitás hiányzik leginkább... Akkor lenne értelme, ha ezt a pénzt középpályásra tudnánk fordítani, de házon belül meg nincs meg Bellerín pótlása. Cedricre rizikós lenne rábízni elsőszámúként ezt a posztot, más meg nincs. Vagy megint Niles? Hááát necces, én megtartanám még egy évre a spanyolt, aféle uccsó esély lenne neki a következő szezon. Lacazette sem lenne talán pótolhatatlan, de én őt is marasztalnám. Aubának is biztos jót tenne, ha maradna. Akár még a döntését is pozitív irányba befolyásolná.
4 éve
Ha akarunk normális pénzeket látni, akkor fel kell áldozni 1-2 ilyen embert is, de én is azt gondolom, hogy se Bellerint, se Lacát nem kéne most még elengedni, végre úgy néz ki kezd összeállni valami csapat féleség. Mustafi, Holding, Chambers, Sokratis, Kolasinac, Özil, Torreira, Matteo, Elneny társaságból is lehetne viszonylag jó pénzeket szerezni. Ha már csak 9 ből 5 távozik akkor is, nyilván mind nem fog. Szerintem jelenleg lehet elég lenne 1 db minőségi KH (ez mostanában megint Diego Carlos), illetve egy kreatív KP (Coutinho akár) Ceballos, Auba hosszabbítson. Step-by-step lehet építkezni. Eberechi Eze, Said Benrahma, Louie Sibley, Josh Dasilva (ismerős lehet, ex játékosunk), ezek a Champo nevek merültek fel még az Arsenal háza táján, mint lehetséges érkezők.
4 éve
Én előbb hoznék belső középpályást, mint még egy belső védőt.
4 éve
Egyáltalán mi a szarnak akarunk mi KH-t? Luiz, Mari, Saliba, Holding, Chambers, Mustafi (októberig sérült, nem fogjuk tudni eladni), ez mennyiségben bőven elég (még sok is), és minőségben sem rossz szerintem, kp-n sokkal szarabb a helyzet, amit a keret mélységét illeti.
4 éve
Rilers. Mert egy rakás szar az összes Saliba kivételével és talán Marí kivételével. Holding, Chambers angol másodosztályba való. Luiz, Mustafi bohóc. Megint nekivágni egy szezonnak ilyen védőkkel? Akkor sok jóra ne számíts, nyilván kellenek kreatív középpályások is, biztosan szerzünk is, de minimum ingyen jöhetne Sarr a védelembe.
4 éve
Én is max. ilyen ingyen igazolásokban gondolkodnék hátra, nem lenne rossz még egy minőségi belső védő, de a középpályára meg 2 normális emberünk van basszus. KETTŐ. Ja hogy abból is az egyik a Real játékosa. :D Guendouzi szerintem fix, hogy távozik, Torreira pedig 0 gyakorlatilag. MÉg esetleg Nilest lehetne ott többet alkalmazni, de többnyire szélsővédőként számít rá a főnök. Bár Arteta meg azt mondta, hogy hozni akarnak középhátvédet is Mustafi sérülése miatt. Hozzáteszem annak sem biztos, hogy sok értelme lenne, ha megint idehoznának valami Sokratis féle alsóközépkategóriás bekket, aki majd évekig csak a pénzt viszi, és semmi haszna nincs kis túlzással. Még talán Thiago Silva lenne az egyik legjobb megoldás, de ő nem fog idejönni a fizetése miatt, ez szinte fix.
4 éve
KH posztra két brazil van célkeresztben, Diego Carlos és Gabriel Magalhaes, utóbbit már télen is szerettük volna. És akkor ott még Malang Sarr ingyen. Talán ezek közül érkezhet 1. Bellerinről még talán ráér a döntést meghozni, mivel 3 évig tart a szerződése, viszont ha befut érte valami normális ajánlat, én nem marasztalnám. Lacazette más tészta, neki már csak 2 éve van hátra jelenlegi kontraktusából. Ha Aubaval összejön a hosszabbítás, sok pénzünk nem fog maradni ilyen megadealekre, pláne, hogy a csapat többi részét komolyan meg kell erősíteni. Úgyhogy én azt mondom 99%, hogy nem hosszabbítunk vele most nyáron. Viszont akkor felvetődik a kérdés, mi lesz vele? Szerintem most kéne pénzzé tenni, mert 1 éves szerződéssel, 30 évesen a mostani 35-40 milliónak talán felét kaphatnánk érte. A jobb játékosaink között van, de nem érzem pótolhatatlannak és ha bejelentkezik valaki egy korrekt ajánlattal, szerintem el kell engedni és hozni Edouardot, aki profilban hasonló és jóval fiatalabb, kevesebb fizetésért, még tud fejlődni. A maradék 15 millióból és fizetésből meg valami középpályást hozhatnánk.
4 éve
most néztem csak Pepe ről egy összefoglalót a Chelsea ellen sztem egész évben most hasonlított egy 80 milliós igazolásra a legjobban nagyon ment meg olyan cseleket nyomott hogy csak pislogtak a kékek
4 éve
Szerintem a végére elég jól belejött, bár sokszor tekeredik rá a labdára, és ha nem jön össze, akkor nem fut vissza védekezni, hanem bosszankodik.
4 éve
Törölt felhasználó
Csak nekem tűnt fel, hogy Özil ott sem volt? Legalábbis én sehol sem látom.

Szólj hozzá