Újabb egy szezonra maradhat az Arsenalnál Dani Ceballos, állítják egybehangzóan angol és spanyol lapok.

A spanyol játékos tavaly nyáron érkezett az akkor még Unai Emery által irányított az Arsenalhoz, ám Emery menesztéséig nem sikerült maradandót alkotnia a Premier Ligában. Mikel Arteta kinevezésével azonban fordult a kocka, a koronavírus okozta leállást követően Ceballos az Arsenal egyik legjobbja lett Granit Xhaka társaként a középpálya belsejében, így nem csoda, ha a felek a folytatásra törekszenek.

"Már a kezdetek óta nagyon jól érzem magam a csapatnál. A szurkolók is egyből barátságosan álltak hozzám, és a csapattársaimmal is jó a viszonyom. Egy percig sem bántam meg, hogy az Arsenalhoz jöttem." - mondta Ceballos nemrégiben a Sky Sportsnak adott exkluziv interjújában.

"A futball terén viszont nagy volt a váltás, és ebben a sérülések sem segítettek. Kimondottan a játék ritmusához volt nehéz alkalmazkodni, amiről eleve tudtam, hogy gyors lesz. Nagyon keményen dolgoztam, hogy javuljak, főleg a fizikumat tekintve."

A Standard szerint a Real Madrid legszívesebben végleg eladná a játékost, ám a koronavírus okozta gazdasági nehézségek szerint aligha lenne olyan klub, amelyik megvenné Ceballost. A játékos viszont a 2021-re csúsztatott Európa-bajnokság miatt rendszeres játéklehetőséghez akarna a jutni, a Real Madridnak pedig kapóra jönne Ceballos esetleges jó Eb-szereplése, amivel felturbózhatná az értékét.

"Az igazság az, hogy boldog vagyok az Arsenalnál. Már van egy év tapasztalatom itt, szóval könnyű lenne a visszatérés. Ez egy jó megoldás lenne a számomra, de a döntés a Real Madrid kezében van, ezt nekik kell alapvetően meghozniuk."

Az Arsenal szombati FA-Kupa döntőjét követően így ennek az ügy végére  is pont kerülhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

4 éve
Amiota visszatertek a corona utan, valoban az egyik legjobb jatekosunk, de melle is nagyon hianyoznak a jatszo tarsak.

Ezen egy Coutinho, Buendia fele jatekos tudna akar segiteni.

Nagyon remelem, hogy osszejon az EL, mert azert az penzben is hozna valamicsket.

Szólj hozzá