Az Atletico Madrid elutasította az Arsenal második ajánlatát is Thomas Partey-ért, írja a Guardian megbízható olasz újságírója, Fabrizio Romano.

Mint korábban beszámoltunk, Partey már régóta szerepel az Arsenal radarján, a klub vezető játékosmegfigyelője, Francis Cagiago szerint a 27 éves játékos komolyan javítana a csapat keretminőségén. Romano szerint az Arsenal legutoljára 25 millió eurót és Matteo Guendouzi játékjogát kínálta Partey-ért, amit az Atletico Madrid elutasított. A spanyol csapat egyúttal jelezte a londoniaknak, hogy csak a Partey szerződésében szereplő 50 millió eurós minimum kivásárlási árat tartja elfogadhatónak, ezt az összeget viszont az Arsenal nem hajlandó kifizetni.

A tárgyalások folytatódnak, az augusztusi hónap meg kulcsfontosságú lehet egy esetleges áttörés szempontjából. Partey ugyan tárgyalásban áll a madridakkal egy új szerződésről, ám az új kontraktus aláírása még mindig várat magára. Mikel Arteta azonban nagyon szeretne egy box-to-box vagy egy védekező középpályást igazolni, így Partey-nek már alternativái is vannak Danilo Perreira (FC Porto, 28) vagy Amadou Diawara (AS Roma, 22) személyében, mindkét játékos kivásárlási árát 30 millió euróra becsülik.

Kérdés viszont az Arsenal átigazolási költségvetése a koronavírus miatt megtépázott bevételek függvényében, ez ügyben sokkal tisztább lesz a kép a szomvati Chelsea elleni FA-Kupa döntőt követően. Amennyiben az Arsenal nyer, indulhat az Európa Ligában a következő idényben, ami valamennyivel emeli a büdzsét a játékoserősítésekre is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Hatalmas a tét nagyobb mint egy éve. Akkor az El és a bl volt most a nemzetközi porondon maradás. Ha kikapunk Megy Bellerin,Auba.Laca stb. Akkor pénz lesz jöhetnek a Benrahmak + fiatal tehetségek 2-3 év és Bl helyen leszünk(így is úgy is kiöregszenek aubáék de még pár évig oda nem kellene költeni közben Martinelliék világklasszisok lenének.)
. Ha nyerünk ma akkor jönnek a kutinyok partleyk maradnak az aubák stb. Jövőre meg lesz abl hely és akkor jönnek a blbe majd az upamecániok. Tehát ma 3 szezon a tét minimum.
4 éve
Az EL-nek ekkora presztízse van? :D Sztem nem az EL szereplésen múlik Bellerínék, és a potenciális érkezők jövője.
4 éve
megkene nyerni nagyon akkar kar volt megverni a City-t meg a Leeds-et :D
4 éve
De lassan telik ilyenkor az idő...megy innen valaki a Budapest is Red-re? Gondolkoztam, hogy menjek de nem lett volna kivel és nincs túl közel hozzám Pest😅 de ha nyerünk akkor mindegy hol nézem, így is úgyis leiszom magam az tuti. GO GUNNERS!!
4 éve
Csak egy átlagos szombat. :D
4 éve
Helló mindenki!
Ma úgy keltem fel, hogy semmi nem ronthatja el ezt a napot! Az idő szép, a sör hideg, a lányok gyönyörűek, a víz kellemes :D.... És az Arsenal ma megnyeri az FA kupát :) :D GO GUNNERS!! ;)
4 éve
srácok eljött a várva várt nap az utolsó esély az FA kupa döntő Arteta most megmutathatja mivel jobb Emerynél visszavághatunk az EL-ért csak nagyon nehéz lesz gyerekek nagyon szurkolok a srácoknak alig várom már nagyban befolyásolja az átigazolási piacunkat is a mai meccs

Szólj hozzá