Kezdő: Martinez; Maitland-Niles, David Luiz, Holding, Tierney; Xhaka, Willock, Ceballos; Pepe, Lacazette, Aubameyang.

Cserék: Macey, Sokratis, Cedric, Kolasinac, Torreira, Smith, Saka, Nelson, Nketiah.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

6 hónapja
Arsenal856: https://www.transfermarkt.de/transfers/endendevertraege/statistik?plus=0&jahr=2021&ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&altersklasse=alle&land_id=0&yt0=Anzeigen A jövőre lejáró szerződésű játékosok listája, nem tudom ezek közül ki mozdítható, vagy kik fognak hosszabbítani, de Zielinskit gondolkodás nélkül megkörnyékezném.
6 hónapja
Vidal + Thiago 😁
6 hónapja
Vidallal 2 gond van, a kora és gondolom a fizuja. Pont most írtak róla, hogy a Barca Rakiticet és Vidalt adná Matteoért. Ha érdekli őket a francia, Vidalt éppen tényleg be lehetne vonni, de őt is 5 éve kellett volna leginkább elhozni. Rövidtávon tuti tudna pluszt adni.
6 hónapja
Sanchez moge kellett volna meg igen. Vidalban legalabb van egy kis tuz, es hajt. Plusz a labdaval sem ugyetlen. Rakitic nem kene.
6 hónapja
A hiánycikkeink közül ár/érték arányban sztem Javi Martínez lenne a legjobb húzás erről a listáról, még van benne legalább 2 jó év, és reálisan megszerezhető lenne, bár a sérülés történetét nem ismerem.
6 hónapja
Matteoval kapcsolatban, sztem ne vonjunk be senkit, adják a lét tisztán, azzal mennénk a legtöbbre.
6 hónapja
Csak az a baj, hogy a Brighton elleni meccs óta nem játszott és ezt a többi csapat is tudja mint ahogy azt is, hogy Artetának nem kell, így pedig csökken az értéke. Mondjuk az utolsó fordulóban ő meg Özil ott lehetett volna legalább a padon. Özil túl nagy luxus, remélem valahogy el tudjuk passzolni, ha nem, akkor meg játsszon.
6 hónapja
Ja, jobb lenne pénzt látni Guendouziból, de nem biztos hogy annyit megér másoknak, amennyit mi kérnénk érte. Másik azért nyilván Vidalt mi sem teljesen komolyan gondoltuk, de mondjuk egy Coutinho-üzletbe simán be lehetne vonni.
6 hónapja
Ha nagyon nincs pénzünk;
-Götze ingyen
-Draxler ~25M
-Malang Sarr ingyen
-Marc Roca ~20M
Kedvező ár/érték arányban jöhetnek erősítést jelentő tippek :D
6 hónapja
Götze leigazolásának semmi értelme nem lenne. Nem véletlen nem kapkodnak érte. Fél órás játékos. A PL-t meg még úgyse bírná, mint a Bundesligát. Meg mittudomén milyen betegségei voltak, akármekkora wonderkidnek is indult, alkalmatlan a legmagasabb szintre ilyen fizikummal. Másik 3 bizonyos esetekben jó igazolás lenne, csak az a baj, hogy Roca is inkább Xhaka posztja, akit nem lenne rossz, ha leváltana egy jobb játékos, de égetőbb problémáink is vannak. Draxlernél meg ugye a sérülések szintén problémát jelentenek, de nem tudom, ha akar még valamit a karrierjével kezdeni, sürgősen elmegy Párizsból, mert ott csak epizodista lesz, az fix.
6 hónapja
Götze-ről múltkor olvastam egy hosszabb cikket, autoimmun vagy chron betegsége van. Azért esett vissza annyira a teljesítménye szegény embernek. Focizni nem felejtett el.
6 hónapja
https://pbs.twimg.com/media/EeArc-pWoAEqYEl?format=jpg&name=medium

Ha valamire jó volt Emery és a stábja, akkor az a rögzített szituációk leoktatása. Nem bánnám, ha az első igazolásunk egy set-piece specialist vagy ahhoz értő másodedző lenne, mert ez az állapot tarthatatlan.
6 hónapja
Ma reggel maga Kia Joorabchian szólalt meg Willian és Coutinho kapcsán. Előbbinek összesen 5 konkrét ajánlata van, 2 a PL-ből (valószínűleg Chelsea és Arsenal), 2 más európai országokból és 1 az MLS-ből. Coutinho pedig nagyon szívesen játszana megint a PL-ben, ahonnan nagy érdeklődés van iránta, de nem zárja ki a Barcelonaban való maradást sem. Ha lesz is valamilyen váltás, az csakis a Bayern BL-menetelése után történhet, ugyanis addig a játékos nem koncentrál másra.

Az én véleményem az, hogy ezzel a rádiós interjúval is próbálják sakkban tartani a Chelsea-t, hogy adják meg neki a 3 évet. Érdemes lesz figyelni a történéseket, de én még mindig nehezen tudnám elképzeli, hogy nálunk köt ki Willian. Egyszerűen túl magas a fizetése, Özilt vagy két másik kutyaütőt legalább kikellene szórni, mert így is túl nagy összeget fordítunk bérekre.
6 hónapja
Nehéz mecs lesz. reméljük hogy nem hülyeséggel kezdődik pl: pulisic kilép luiz lerántja piros lap stb. ha citys taktikát hozzuk akkor meg lehet de egy 3-0 kelszi győzelem is benne van sajnos.

Szólj hozzá