Kezdő: Martinez; Mustafi, David Luiz, Kolasinac; Cedric, Xhaka, Ceballos, Tierney; Saka, Nketiah, Aubameyang.

Cserék: Macey, Sokratis, Holding, Bellerín, Maitland-Niles, Torreira, Willock, Nelson, Lacazette

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

4 éve
Profi munka volt a tegnapi, mind Arteta, mind a játékosok részéről. Nem "űrfoci" vagy "tiki-taka", kinek mi tetszik, amire egyébként ezek a játékosok nem képesek, hanem egy alapjáték, amit sikerült hiba nélkül lehozni. Ez az alapjáték hiányzott Wenger és Emery repertoárjából is, pedig ezzel lehet idegenbeli meccseket nyerni, sőt, ez nélkül szinte lehetetlen nyerni idegenben. Nyilván az is segített, hogy egy félhelyzetet nagyon szépen értékesített Saka a lehető legjobbkor. Ez is egy hatalmas problémánk volt, idegenben még a meccsenkénti 1-2 ziccert sem sikerült berúgni az utóbbi években. Lacazette gólja is remek volt, ezt várnám tőle mindig.

A következő két meccs iszonyú fontos, én 4 ponttal, több, mint elégedett lennék. A Leicester akármilyen hullámvölgyet él meg, még mindig veszélyesek. Vardy kíméletlenül használ ki minden apró hibát, és a védelmük se rossz, Schmeichel is a bajnok formáját hozza. Józsi csirkefarmja is naná, hogy ellenünk fogja felszívni magát, de ott még nagyobb gondok vannak mint a Leicesternél, így számítok a 3 pontra, de nem lesz egyszerű. És utána jöhetne egy bonus a bajnok ellen, majd két könnyebb meccs, lehetőleg akkora már kiderülnek a kiesők nevei. A BL már elúszott, még a Brighton elleni 3 pont is lehet kevés lett volna az 5. helyhez, ahogy elnézem a United mostani formáját, és méginkább a sorsolását. Viszont a 6-7. hely a mi kezünkben. Tudom, senki sem szereti az EL-t, de most az is fontos a klub számára. Egyrészt pénzügyileg ebben a nem mindennapi helyzetben, másrészt pedig sok olyan játékos van, akik erősítést jelentenének számunkra, és jelenlegi csapatukban nem fognak még EL-t sem játszani, illetve egy erős finish biztosan a javunkra válna a hosszabbításoknál (gondolok itt főleg Auba-ra), valamint akármilyen új igazolásnál.
4 éve
Örülnék ha Coutinho és Partey is be lenne jelentve a jövőhéten ezenkívűl még 1 védő ami kell a többi a távozókon múlik majd de én is azt gondolom hogy a középpálya megerősítése a fő cél majd most
Már látszik szerintem kik azok akik menni fognak: Özil, Guendouzi , Sokratis Chambers , én idevenném Mustafit is akármennyire is jól megy neki bár én személy szerint nagyon nem látnám itt szívesen
( Lacazette , Torreira ) remélem Aubameyang azért maradni fog
Willock,Nelson, Nketiah nálam nem azok a játékosok akik hosszútávon megoldás lehetnek majd de kiegészítő embereknek megfelelnek
Balogun gyereket azért kipróbálnám mit tud nehogy őt is elfecséreljük mint Adélaidet vagy Gnabrit
4 éve
Nem játszottuk le a Wolvest a pályáról, de taktikailag és csapatként felülkerekdtünk rajtuk. Nyilván ez nem az a foci, amit látni szeretnék, de egy Wolves ellen idegenben 3 pontért cserébe simán elfogadom. Jól lett felépítve a részünkről a meccs, az első félidőben mi próbáltunk dominálni, bár nyilván nem volt sok helyzetünk, aztán az előny birtokában a második félidő első részében hagytuk had jöjjön a Wolves, túl nagy helyzeteket nem engedtünk nekik, majd jöttek Arteta cseréi és a végén meg inkább mi váltottunk sebességet, és nyomtuk vissza őket a saját térfelükre. Profi munka. Azért az nagyon látszik, hogy szükség lenne kreatív emberekre, szerintem ott kell majd leginkább erősíteni. A védelembe jött már 3 ember, és egyébként is megtanultunk Mikel alatt védekezni, hiába vannak hátul balfaszok, további érkezőket a középpályára várnék inkább, vagy akár még fentebb. Egyénileg annyira nem emelnék ki senkit, mert ahogy mondtam, szerintem ez együtt lett kibrusztolva. Sakát amúgy épp elő akartam venni, hogy nem sok mindent csinált az utóbbi meccseken, és remélem nem lesz rá nagy az a kabát, amit máris rá akarunk aggatni, majd jött a gólja. Nagy gólt volt, de azért tényleg kicsit beszürkült mostanság, azért szerintem az kicsit túlzás, hogy megváltóként tekintenek rá már most ilyen fiatalon néhányan. Azért nem Mbappé, de tény már most is elég hasznos, és vannak nagyon jó periódusai, csak ne rakjunk rá túl nagy terhet ennyi idősen. Martinezről kaptunk 1 gólt a Brighton ellen, de azóta nagyon stabil, én féltem tőle, de úgy tűnik tökéletes 2. számú kapus. Lacazettenek meg külön örültem, nagyon jól szállt be, szép gólt lőtt, de amúgy tényleg minden cseréről elmondható az előbbi. Megmondom őszintén én nem vagyok oda Willockért, Nketiahért egy szemet sem, nekem nagyon munkáscsapat feeling az amit sugárzunk az ilyen játékosok miatt, de tény hogy hajtanak és beleteszik a magukét, ma pl. egyikkel sem volt bajom. Csak azt akarom mondani, hogy azért hosszútávon remélem Arteta próbál minőségibb játékosokkal operálni, akikért tényleg lehet rajongani, de elfogadom, ha ez a szezon már így megy le, nyilván a kényszer is szülte ezt.
4 éve
Sajnos a BL-hely továbbra is álomszerű, a Brighton elleni cumi nem kellett volna, így nagy mákkal lehetne meg csak, de az EL akár még reális is lehet. Bár annak nyilván nincs olyan anyagi vonzata, és maga a sorozat is csak akkor ér valamit, ha megnyerjük.
4 éve
3-4-3 felállás nem a zseni támadó középpályásokról szól, belülre munkás emberek kellenek, mint pl Torreira, akik támadásépítésben sem ügyetlenek. Ez az elképzelés nem igazán az, amit ígért, de jelenleg eredményesnek tűnik, nekem tetszik, de nem erről álmodtam. A látványos, labdatartós játékot a PL-ben csak kiemelkedő képességű játékosokkal teletűzdelt csapattal lehet megvalósítani. Az a kérdés, mit akar Arteta, ha ezt, akkor Saliba mellé kell 2 klasszis, technikás védő, és kb meg is vagyunk.
4 éve
Nem értek egyet veled. Egy az, hogy remélem, hogy ez a 3-4-3 csak a jelenlegi helyzetnek szól, és hosszútávon azért Arteta egy dominánsabb, 4 védős rendszerben gondolkodik. Másik része pedig, ugyan miért kéne még 2 klasszis védő, mikor ahogy mondtam, a védekezésünk egész stabil? Most Mustafiék játszanak, de tedd hozzá Salibát és Marit, kvázi 2 új belső védő, ez még 3 védős rendszerben is elég lehet. Marit most megmondom, hogy a kezdőbe szánja Arteta, én azon se lepődnék meg, ha Salibánál is előrébb lenne majd a sorban. Ide középpályások, támadó középpályások kellenének elsősorban, akikkel jobban tudunk majd dominálni, és kreatívabb lesz a csapat. Meg persze majd Lacáékkal meglátjuk mi lesz, nyilván az ő helyzetük is befolyásolja az átigazolásokat.
4 éve
Nyilván annak örülnék igazán, ha domináns, látványos játékot játszanánk eredményesen, de ezt sokkal nehezebb megvalósítani, mint a mostani 3-4-3-as rendszert. Mennyiségre bőven elég lenne, minőségben rohadt gyenge. Arteta elképzelésérevalószínűleg csak az átigazolási időszak közepette derül fény, kik jönnek, kik távoznak.
4 éve
Arteta zseniálisat húzott Maitland Nilessel, tanárian vettük le Traoret a pályáról, ez a 3-4-3 több, mint ígéretes. Sztem a Wolvesnak nagyon kényelmetlen volt, h 3 támadóval álltunk fel, és elég kellemetlen lesz a riválisoknak is. AMN lehetne az új Vieirank, legalábbis teljesítményben, nem karakterben. Ez most kezd nagyon összeállni, én a védelmet erősíteném amennyire lehet, mert az a klucs, a többiek Arteta kezei alatt jók lesznek. Az 5. helyet vhogy meg kell csípni, Go Gunners!
4 éve
A védelembe egyértelműen kell az erősítés, de Ceba helyett nagyon kell egy olyan játékos, aki tud adni egy kis kreativitást a csapatnak és tudja forgatni is a csapatot, illetve labdabiztos.
4 éve
A Norwich ellen ihletett formában játszott a spanyol, azt leszámítva ma sem emelkedett ki a mezőnyből. Guendouzi pont jó lenne Ceballos helyett arra a posztra, de problémás karakter, kár érte, mert bár rohadtul irritáló a srác, sztem hatalmas tehetség. Xhakanak kellene inkább forgatni a csapatot, de sajnos qurva gyenge amit művel a meccsek többségén, lassú, körülményes, pontatlan...
4 éve
Mustafi mekkora tanár volt gyerekek :D

Szólj hozzá