Az Arsenal hivatalosan is megerősítette, hogy négy játékosukkal hosszabbítottak szerződést: Dani Ceballos így marad a Real Madridtól legalább a szezon végéig, míg David Luizzal, Pablo Maríval és Cedric Soaresszel legalább további egy idényig számolhat Mikel Arteta.

Az angol csapatoknak június 23-án éjfélig volt határidő szabva, hogy hosszabbítsanak azokkal a játékosokkal, akiknek a szerződése június 30-val lejárt volna a klubbal. Minderre azért volt szükség, mert a koronavírus miatti leállás miatt kitolódott az 2019/20-as idény is.

"Nagyon örülünk, hogy ezekkel a játékosokkal tervezhetjük a jövőnket is. Ők mindannyian részesei annak a tervnek, amit Mikellel közösen állítottunk fel a csapatnál." - mondta Edu, az Arsenal sportigazgatója.

David Luiz, aki tavaly nyáron igazolt az Arsenalhoz a Chelsea-től egy idényre hosszabbított, míg Soares és Pablo Marí legalább hároméves kontraktust írt alá a londoni csapattal.

"David nagyon fontos játékosa a csapatunknak. A legtöbb meccsünkön játszott a szezonban, és nagyon fontos láncszem ő a keretünknek. A passzjátéka, illetve a kommunikációja nagyon fontos a csapatnak mind a pályán, mind azon túl." - mondta Edu.

"Mindannyian csalódottak vagyunk Pablo sérülését illetően, ami miatt három hónapot kell kihagynia. Mikelnek az egyik külön kérése volt egy ballábas védő leigazolása. Nagyon elégedettek vagyunk vele: jól teljesít az edzéseken, remek a mentalitása és minőségi játékosról van szó. Nagy kár, hogy a sérülése miatt egy ideig nem láthatjuk őt a pályán."

"Cedric szintén fontos játékosa lesz a csapatnak. Nagyon balszerencsés volt eddig a sérülésekkel, de most már lassan ismét fitt lesz, és újabb remek játékossal gazdagodik a keret. Annak is nagyon örülünk, hogy Dani velünk fejezi be az idényt. Nagyon fontos szerepe van a jelenlegi csapatban, és fontos lesz az erős befejezés."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (63)

4 éve
Törölt felhasználó
Holding nagyon tompa...azonnal eladnam... Bellerint is eladnam.Ceballos se kell. Laca se.nem tud golt rugni..mehet vilagga.Kovezzetek meg,En Aubat is eladnam... kizarolag olyan csatart tartanek aki kiveszi a jatekbol a reszet.Nketiah nagyon jo sztem.Sztem bennevan ,h egy nap jo kiegeszitoje legyen egy bajnokcsapatunknak. Sakanak is meccsek kellenek,de sztem jo. Gerincre kell igazolni. Dayot,Partey,Kokcu,Edouard v Moreno. Bellerin helyett hoznek vmi labdazsonglort oda az a max aarons jonak tunik.Es hagyni őket 2 evet erni....fiatal jo csapat lehetne meg 2 ev mulva is...kiveve Marit es parteyt,de azon a ket poszton elfernek 28,29 evesen....jovo csapata lehetne Leno.Aarons.Dayot.Mari.Tirney.Partey.Saka.Kokcu.Pepe.Martinelli.Edouard.
4 éve
figyeljetek meg Fa kupara hajt Arteta ott kezdeni fog Özil is,meg a többi... viszont az 5 hely se lenne hatrany nemértem...akár Bl-t érhet
4 éve
Ne kezdjünk el újra 5. helyben reménykedni. Ahhoz verni kellett volna a Brightont.
4 éve
Thiagot már 60ért elengedné a Bayern, őt kéne elhozni valahogyan 🤔
4 éve
29 éves és viszonylag sérülékeny. Nem a tudását vitatom, de nekünk talán nem kéne megkockáztatni. Ha City-szintű összegekkel gazdálkodnánk, akkor azt mondom simán, de így inkább a kevésbé rizikós üzleteket támogatom. Inkább Thomas jöjjön. Meg ki tudja, Kökcü 20-25 lenne, és lehet hogy hosszútávon sokkal jobban járnánk vele, mint a spanyollal. Amúgy biztos örülnék ettől függetlenül, ha Thiago érkezne. :D Bár minek is jönne hozzánk...
4 éve
Elnézést előre is de elnézve a arabok és a dinamo meccsét azért ott van hajtás csúszás mászás meg minden ami kell ha csak fele ennyire akarat lenne a mi csapatunkban nem lenne senkinek egy szava sem
4 éve
Na meg némi foci! 😏 Én is csak belenéztem de elkeserítő volt látni. Éppen azt beszélgettünk a fiammal, hogy mennyivel jobb volt azon mérgelődni, hogy a 16 osnál lövés helyett passz jön mint most hogy el sem jutunk odáig... Ez a csapat úgy kuka ahogy van...
4 éve
3000 fa, 3000 fa, 3000 fa, 3000 fa

A 3 pont ezen a meccsen iszonyu fontos volt foleg idegenben, meg ha egy szar formaban levo soton volt az ellenfel es ket szetencses gollal nyert a csapat. Kell az onbizalom a hetvegi FA kupara.

Norwich ellen szinten nagyon kell, es ha esetleg osszejon 2 gyozelem a kovetkezo meccseken, hatha a wolves ellen mar lesz vmi nezheto is.

Szerencsere a meccset nem lattam csak a golokat🙂, ahogy olvasom a kommenteket lehet jobb is ez igy.

Szólj hozzá