Arsenal Kezdő: Leno, Bellerin,Mustafi,Holding,Kolasinac,Pepe,Ceballos,Guendouzi, Saka, Aubameyang, Lacazette.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (106)

4 éve
Elv a csapat semmikép sem akar Leno elé hozni komoly vetélytársat, így perememberek leigazolásán gondolkodnak: Reina, Mignolet, Forster, Krul, Guaita, Bravo
4 éve
Én Reinának tudnék örülni. Ő azon túl, hogy szerintem még most sem egy rossz kapus, egy vezéregyéniség, elférne ő ebben a puha csapatban.
4 éve
Törölt felhasználó
ez egy ordogi kor...a mostani atigazolasi szezon vizvalaszto lesz.Azonnal vissza tudunk e jonni a top4be es mindenki elfelejzi ezt a par ev szart...v nagyon sokaig lentmaradunk mint a Milan.Mert amint mondtam,evrol evre veszitunk az imidzsunkbol es nem leszunk vonzoak azoknak a jatekosoknak,akik a top4ben tartananak minket.Őszinte leszek,sztem kurva nagy szarban vagyunk.Azt olvastam kulfodijul,h Sakat akarja Arteta bemozgatni kozepre a vkp es az iranyito koze amolyan kapocs lenne a tamadosor es a vedelem kozott.Mondjuk az biztos,h labdabiztos.es sztem fekudne is neki az a poszt.amolyan de bruyne lenne...Sztem nagyon nagy huzas lenne.Tierney maradhat balbekknek...Martinelli balszelso,es akkor kell egy kozephatved,egy vkp, egy iranyito es egy csatar.en hive vagyok a kevesebbet igazoljunk de azt atgondolva szisztemanak.Dayot,Thomas,Kokcu,Edouard....es akkor itt kell tartani Aubat,Lacat meg jovore
4 éve
Törölt felhasználó
innen nagyon nehez lesz visszajonnunk... elszallt az imidzsunk....milanszindroma...nem vagyunk mar vonzok a tehetseges fiataloknak.Arra ott a dortmund v lipcse...Papa atmoszfera sincs,h wenger kezei alatt megkaptak a lehetoseget,fejlodhettek, es altalaban nagyjatekosokka varazsolta oket...ez igencsak vonzo volt...ebbol mara zero maradt...tudjak ezt az ugynokok is.Egyetlen egy dolog maradt.Penzcsap. 2x3x fizuert zsoldosokat hozni 5-6-ot...vagy meg lejjebb megyunk.es ha visszamegyunk top4be,elkezdhetunk gondolkodni fiatalokon.
4 éve
Mekkora kincs a Citynek ez a Foden gyerek. Egyébként David Silvának lejár a szerződése, ha értitek
4 éve
Ő Qatarba megy levezetni, gondolom Xavi csapatába.
4 éve
Azért érdekes, hogy a Bayern egy Nübel-Koussai duót ingyen meg tud szerezni, már nem azért. A jövő alapemberei lehetnek a bajoroknál, és egy szaros fillért nem fizettek értük.

Szólj hozzá