Arsenal XI vs. Manchester City: Leno; Bellerín, Mari, Mustafi, Tierney; Guendouzi, Xhaka, Willock; Saka, Aubameyang; Nketiah.

Arsenal subs: Martinez, Ceballos, Lacazette, Maitland-Niles, Pepe, Luiz, Nelson, Kolasinac, Martinelli. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (125)

7 hónapja
Sanllehi és a haveri köre gazdagodik. A klub süllyed tovább. Hiába Arteta. A nem PL szintű játékosokkal ő sem tud mit kezdeni. Soares, Mari, Luiz,Holding,Matteo, szintű játékosokkal lehetetlen hogy a top 4 be be kerüljön a csapat. Esetleg a bentmaradás. Ameddig Sanllehi a klub-ban "tevékenykedik" változás csak lefelé lesz.
7 hónapja
Ennek az évnek vége...


7 hónapja
értem amúgy arteta miért erölteti a fiatal sereget egyrészt gyorsabbak a letámadáshoz és meg is tudják tanulni még. özil már nem fogja és nem is akarja, saka,martinelli,nketiah gyorsak willock nem anyira de özilnél igen. ide gyors,technikás,pontosan paszoló emberek kellenek őket válogatja arteta. holding emerynél sérüléséig alap ember volt, artetánál mikor berakta láthatuk 1 egyeneset nem paszolt lassú volt. ez a veszte ezért adjuk el.
7 hónapja
Mai kezdőm: leno-bellerin,mustár,holding,tierney-ceba,niles-saka,pepe,martinelli-auba nincs ember irányitóba kikell próbálbi pepet szelre van sok opciónk.
7 hónapja
szerintem vmi ilyesmi lesz. leno-hec-mustafi-holding-tierney-guen-ceba-willock-pepe-nketiah/auba-auba/martinelli
7 hónapja
Holnap beelőzhetjük a csirkéket, kötelező a győzelem. Remélem, hogy most nem az ifi fog játszani, hanem kezd Laca, Pepe meg Özil is.
7 hónapja
Az sem lett volna nekünk rossz, ha nyer a Spurs, de az X is jó, így legalább tényleg előzhetjük őket. Sima győzelmet várok ma, és a legerősebb csapatot. Nem ártana pár gólt lőni, mert borzasztó a gólkülönbségünk, de fő a 3 pont.

Szólj hozzá