Arsenal XI vs. Manchester City: Leno; Bellerín, Mari, Mustafi, Tierney; Guendouzi, Xhaka, Willock; Saka, Aubameyang; Nketiah.

Arsenal subs: Martinez, Ceballos, Lacazette, Maitland-Niles, Pepe, Luiz, Nelson, Kolasinac, Martinelli. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (125)

4 éve
Sanllehi és a haveri köre gazdagodik. A klub süllyed tovább. Hiába Arteta. A nem PL szintű játékosokkal ő sem tud mit kezdeni. Soares, Mari, Luiz,Holding,Matteo, szintű játékosokkal lehetetlen hogy a top 4 be be kerüljön a csapat. Esetleg a bentmaradás. Ameddig Sanllehi a klub-ban "tevékenykedik" változás csak lefelé lesz.
4 éve
Ennek az évnek vége...


4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
értem amúgy arteta miért erölteti a fiatal sereget egyrészt gyorsabbak a letámadáshoz és meg is tudják tanulni még. özil már nem fogja és nem is akarja, saka,martinelli,nketiah gyorsak willock nem anyira de özilnél igen. ide gyors,technikás,pontosan paszoló emberek kellenek őket válogatja arteta. holding emerynél sérüléséig alap ember volt, artetánál mikor berakta láthatuk 1 egyeneset nem paszolt lassú volt. ez a veszte ezért adjuk el.
4 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Mai kezdőm: leno-bellerin,mustár,holding,tierney-ceba,niles-saka,pepe,martinelli-auba nincs ember irányitóba kikell próbálbi pepet szelre van sok opciónk.
4 éve
szerintem vmi ilyesmi lesz. leno-hec-mustafi-holding-tierney-guen-ceba-willock-pepe-nketiah/auba-auba/martinelli
4 éve
Holnap beelőzhetjük a csirkéket, kötelező a győzelem. Remélem, hogy most nem az ifi fog játszani, hanem kezd Laca, Pepe meg Özil is.
4 éve
Az sem lett volna nekünk rossz, ha nyer a Spurs, de az X is jó, így legalább tényleg előzhetjük őket. Sima győzelmet várok ma, és a legerősebb csapatot. Nem ártana pár gólt lőni, mert borzasztó a gólkülönbségünk, de fő a 3 pont.

Szólj hozzá