Kezdő: Leno, Bellerín, Mustafi, David Luiz, Saka; Ceballos, Xhaka, Aubameyang, Ozil, Pépé, Lacazette

Cserék: Martinez, Sokratis, Maitland-Niles, Willock, Torreira, Guendouzi, Martinelli

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (114)

4 éve
Egesz jol alakult ez a fordulo a szamunkra.

Holnap mehet egy b-c csapat szerintem azzal is hozni kellene a meccset.

Martinez-Mustafi-Mari-Holding-AMN-Xhaka-Guendounzi-Willock-Nelson-Nketiah-Martinelli

muszaj pihentetni a jatekosokat!
4 éve
Szánalmas ez aVAR...egész szezonban tolják a MU-t meg a Spurs-t. Sigurdsson teljesen tétlen lesen volt, nem ő zavarta meg De Gea-t hanem Maguire labdaérintése. Ezt a vak is látja, én nem tudom milyen emberek ülnek a VAR szobában de biztos jó áron dolgoznak a MU és a Spurs meccsein.
4 éve
Fejemet rá, hogy ellenünk megadták volna ezt a gólt. Vagy vissza se nézik.
4 éve
De legalább az lett volna a helyes döntés. Sok MU-s meg elkezdi, hogy beleavatkozott azzal, hogy elhúzta a lábát, mert amúgy elakadt volna benne. Ekkora faszságot. Amúgy 4. hely 5 pontra lehet tőlünk, egyre jobban úgy érzem, hogy meg lesz TOP4.
4 éve
De legalább számunkra kedvező ez az eredmény.
4 éve
De Gea mekkora gólt kapott te jó ég.
Egyébként direkt nem írtam kommentet az EL után. Igazából én nem szoktam haragudni hosszútávon senkire, még Mustafira sem, mert mégis a csapat tagja és elméletileg azért dolgozik, hogy örömöt szerezzen nekünk.
Leno rengeteg pontot hozott a szezonban, bár voltak hibái, amik pedig pontokba kerültek, mint a Chelsea elleni. Hibázott csütörtökön is, de azt se felejtsük el, hogy előtte az Everton ellen a végén hatalmasat védett és maradt 3-2 ide.
A kapusok sorsa sajnos ez. Hülyeséget csinált, kétségtelen, de az elmúlt évtizedek két legjobb Arsenal-kapusa, Seaman és Lehmann is vétett nagy hibákat.
Sokkal nagyobb problémának érzem, hogy elől sok esetben teljesen veszélytelenek vagyunk. Pepe is csinálja a szar cseleit (egy jó volt a 16-oson belül), amivel nem jutunk előre, Özil súlytalan, Laca meg folyton háttal van a kapunak a félpályán. Nagyon szeretem Özilt is, mert azért igen sok hasznos cselekedete volt, de mennie kell, ráadásul rohadt sok pénzt visz el a fizuja.
Remélem hétfőn a Pompey ellen tud pihentetni kicsit Arteta és továbbjutunk.
4 éve
Pepét remek képességű játékosnak tartom, és sokszor kiálltam mellette, az továbbra is nonszensz azért ha valaki legervinhozi meg ilyenek, de úgy tűnik nem képes állandósítani a formáját. Nagy hátrány, hogy egylábas és szerintem mentálisan is gyenge. Bár ezekkel együtt is sokszor van úgy, hogy csak az ő váratlan megoldásaiban lehet bízni, mert a többiek semmit nem csinálnak, de összességében nem tud igazi húzóemberré válni. Özillel kapcsolatban is egyetértek. Pihentetés lesz hétfőn, Arteta mondta is, hogy Mari, Holding, Niles, Nelson játszani fognak.
4 éve
En Pepet is max jovore vennem elo, Emery alatt alig kapott lehetoseget es 0 taktiai dolgai voltak, majd ha 1-1.5 Arteta utan is gyenge, akkor elo lehet venni.
4 éve
Már a West Ham ellen mondtam az ismerőseimnek hogy rakják meg mixen kikap a Pool akkor nem sikerült de most is éreztem és most is ezt mondtam ( mint ahogy azt is sajnos hogy ki fogunk esni az olympiakos ellen ) hogy kikap a nagy Klopp csapat bár minden elismerésem az övék és örülnék ha mi is ilyen jól mennénk de ezt amit annak idején az a csapat véghez vitt remélem senki sosem fogja megcsinálni !!! Kár hogy hiába raktam a Watfordra mikor máson elment és félre ne értse senki nem vagyok kárörvendő és nem élek a múltban sem viszont ha már ennyire kilátástalan bár jobb mint volt a helyzet akkor is örülök annak hogy ezt az egyet nem vette el még senki ettől a csapattól és remélem nem is fogja senki soha !!! Ja és köszönöm Wengernek és az akkori csapatnak hogy mindez azóta is a MIÉNKNEK tudthatjuk !!!!
4 éve
Ragyogó ez a Liverpool, de már egy ideje nagyon a levegőben lógott, hogy kiszopjanak valakitől. Norwich és a West Ham ellen is izzadtak, azok is kiesőjelölt csapatok, és most csak a közelmúltról beszéltem.
4 éve
Haha, egyetlen veretlen bajnok csapat van Angliában, és egy is marad.💪 Amúgy szerintetek kik fognak kiesni, és kiket szeretnétek, hogy kiessenek? Most mindhárom sereghajtó győzni tudott, sűrűsödik a tabella alja is.
4 éve
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/87823675_2583112441788141_8743731190411821056_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=4lm9p33d4xcAX9uYbWE&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=3208caa4f272e61f261536b41cc700ae&oe=5EEC1600
4 éve
Én nem szeretném hogy kiessen egyik sem de én remélem a Norwich nem fog kiesni most úgy gondolom a West Ham az akiknél lehetnek gondok mellette az Aston Villa de a harmadikat nem tudom
4 éve
A Norwich szerintem is ki fog esni, ez már szinte biztos, de egy igazán szimpatikus csapat, és Farke is jó edző, senki ellen nem alkudnak meg, hanem próbálnak focizni. Aston Villát is sajnálnám ha kiesnének, szerintem nem olyan szar csapat,voltak egész jó meccseik, múltkor is Spurs ellen mit lenyomtak, és 0 pont lett a jutalmuk. Pechesek, és szerintem a balekságuk miatt is fognak kihullni, hiába lehet velük szimpatizálni, na meg Grealish is ott van, aki a belét kihajtja a csapatért, és egy igazi klasszis már szinte a tag. A West Hamet még Bilic és Payet idejében kedveltem meg kissé, és még tavaly is voltak élvezetes meccseik főleg hazai pályán, nevetséges lenne ha olyan kerettel kiesnének. Játékosállomány alapján kb. felsőházi csapatról beszélünk, nehogymár kiessenek, mert kókler edző ül a kispadjukon. Nem ezt érdemlik, csupán egy jó edző kéne nekik. 60 ezres csili vili stadionnal szépek lennének a Champoba... Jah, meg őket általában megverjük, nem mumus csapat, már csak azért se essenek ki. :D Szerintem pont, hogy a Bornemouth az akinek ki kéne esni a picsába. Én utálom őket, idénre teljesen karakterét vesztett csapattá váltak, és nem is nagyon van olyan emberük, akit kedvelnék. Nem is játszanak jól, játékosok se valami prímák, felőlem kieshetnek, és szerencsére van is rá esély. Aké jöhetne ez esetben diszkont áron. :D Bár nincs realitása, de a Burnleyt is szívesen látnám már a másodosztályban a hülye 20. századi stílusukkal, na meg szintén nem valószínű, de a Palace is elég gusztustalan csapat. A Brighton Potterrel fogyasztható focit tol, de jelenleg én őket tippelném be 3. kiesőnek a Norwich-Villa páros mellé. A Newcastleben is több lenne, de nem hinném, hogy őket komolyan megcsapná a kiesés szele. Na meg ott a Watford, vállalható játékosállomány, Pearson jól dolgozik, ők sem hiszem, és nem is szeretném ha kiesnének.

Szólj hozzá