Kezdő: Leno; Bellerín, Mustafi, David Luiz, Kolasinac; Ceballos, Xhaka; Pepe, Özil, Aubameyang; Nketiah. Cserék: Martinez, Sokratis, Guendouzi, Torreira, Nelson, Saka, Lacazette.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (81)

4 éve
remélem azért illik ma tovább jutni egy gólos előnnyel hazai pályán,utanna én örülnék egy kemény ellenfélnek egy Inter-nek vagy Roma, MU,Frankfurt közül vmelyik,egy az most jó szériában vagyunk kettő lenne két meccsünk megnyerni na majd hozza a sors előnek jussunk tovább :D
4 éve
Sztem még korai lenne egy komolyabb ellenfél, Inter, Roma, MU, Porto/Leverkusen kerülendő, egyrészt hátha kiejti egy gyengébb csapat vmelyiket, másrészt van még min csiszolgatni, pl. Kolasinac, Tierney igazán visszatérhetne már.
4 éve
A 16 között még jöjjenek csak a lightos ellenfelek, akkor jobban tudunk rotálni. Mert így, hogy Kola kidőlt, Sakának kell majd kb. minden meccset letolnia, mert szerintem Tierney visszatérése még odébb lesz. Remélem folytatjuk a jó szériánkat, és ma ismét nyerünk.
4 éve
Gnabry nem szarozik a londoni csapatok ellen.
4 éve
Nem tudom, láttátok-e, de a Stoke még a 2. osztályból is kieshet, ha így folytatják. Istenem, hogy vártam, hogy végre eltakarodjanak annak idején a PL-ből.
4 éve
Törölt felhasználó
nemtudom hogy vagytok vele de meg fergie mu-ja se volt ilyen szinten szerencsés mint ez a liverpool....megérdemlik a bajnoki címet de iszonyatosan szerencsések
4 éve
Nekem nagyon nem szimpatikus ez a csapat, sose volt az. Vagy a görény játékosaik miatt (Robertson), vagy az általad említett folytonos szerencse miatt. Azon kívül rengeteget fújnak nekik.
4 éve
Én is unom már ezt a sok kiizzadt győzelmet, de mondjuk nem utálom őket úgy, mint a MU-t akár Fergie alatt, mert Kloppék legalább ha megrázzák magukat, lejátszanak bárkit a pályáról. De igen, már irritál, hogy soha meg se botlanak. Meg ez az Alex-Arnold szopkodás, ami már a könyököm jön ki. Nagyon jó játékos, de minden pontrúgást ő lő, úgy azért annyira nem nehéz annyi assistot adni.
4 éve
csak ne legyenek veretlenul bajnokok😂
4 éve
Kövezzetek meg, de nekem Nketiah mezőnyben kevés. Azt már a nyáron levágtam vele kapcsolatban, hogy érzi a kaput, és ezt később a Leedsben, illetve újra nálunk is bizonyította. 2 gól mióta visszatért, na meg 2 kapufa. Viszont nekem olykor erősen elszigeteltnek tűnt, szerintem ez nem nagyon fér bele, főleg a hajrában, amikor pláne minden megtartott labda aranyat ért volna.
4 éve
Azert, mert teljesen mas tipusu jatekos, mint Lacazette, verbeli csatar, aki keresi a kaput, ot ki kell szolgalni jobb esetben, szinte sosem all a kapuval hattal, vagy ha igen, azonnal kapura tor.
4 éve
Így van, de szerintem ez hosszútávon nem nagyon fér bele. Manapság azért már elvárható egy csatártól, hogy jobban kivegye a részét a mezőnymunkából, összjátékból, stb. Persze nem rossz játékos Nketaih, mert látszik, hogy van amiben erős. Rotációba teljesen rendben van, de azért ha vele akarjuk lenyomni a PL-t, kicsit necces. Nem mondom, hogy Laca cserecsatár lett, mert az EL is kurva fontos, de úgy tűnik Nkeiah fogja inkább vinni a bajnokikat.
4 éve
Szerintem csak rotál jelenleg Arteta, készül a kemény tavaszra, hiszen még két kupában is helytáll a csapat és a BL hely sem veszett el. Nem hiszem, hogy bármi komoly lenne emögött, egyszerűen csak kell egy jó és fitt csatár az EL-re, ez Lacazette. Főleg, hogy a gaboni szét futotta a saját oldalát támadásban és védekezésben is az Everton ellen. (Őt pihentetném, pl az Olympiakos ellen legalább az első félidőben). Nkteiah pedig csak él a lehetőséggel, amit valószínűleg az edzés munkájával érdemelt ki, ahogy Ceballos is. Végre van egy edzőnk, aki okosan rotál.
4 éve
Szerintem is jól rotál Arteta egyébként.

Szólj hozzá