Hírek /

Match Pub: Arsenal-Sheffield United

Kezdő: Leno, Maitland-Niles, David Luiz, Mustafi, Saka, Torreira, Xhaka, Martinelli, Özil, Pepe, Lacazette

Cserék: Martínez, Holding, Bellerín, Guendouzi, Willock, Ceballos, Nketiah

Sokratis betegség, Nelson combhajlító-sérülés miatt maradt ki.

A meccs 16:00-kor kezdődik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (176)

8 hónapja
Martinelli sikere es persze Edu miatt elvileg eleg rendesen ramennek a scoutok majd a brazilokra, hogy szemezgessenek par ilyen tehetseget a csapatnak. Orulnek egy kis brazil vonalnak a csapatnal.
8 hónapja
Ceballos lehet már itt se lesz hétfőig, új csapatot keresnek ahova mehet kölcsönbe a szezon második felére. Mindenképp kell egy kp így. Úgy néz ki számunkra most indul csak az átigazolási ablak (szokásosan 😂). Azért remélem a pánikigazolásokat elhanyagoljuk, inkább ne jöjjön senki.
8 hónapja
Nem kell Kp, ott van a padon Guendouzi és Niles, mind2 védekező középpályás, várjuk meg a nyarat inkább. Védő sem kell már, Saliba fél éven belül jön, ezt a posztot is inkább nyáron intézzük, ha szükséges egyáltalán, mert Artetaval mindenki jól/jobban játszik, egyedül Mustafi változatlanul sz*r.
8 hónapja
Nem értem miért akarjuk elengedni. Csak hogy Mr. Fehért idézzem: ez egy jó gyerek! Azt hittem ha valaki akkor Arteta hasznát tudja majd venni. De eleve nem értem, és ki jönne helyette? Vagy majd Willock megoldja? Azt sem lehetne mondani, hogy olyan marha nagy konkurencia lenne, mert Özil helyén is simán játszhatna. Legalább csereként, mert Mesut úgyis mindig le van cserélve.
8 hónapja
Nem akarjuk elengedni feltétlen, ő akar játszani kezdőként, ugyanis szeretne ott lenni az EB-n. Hát szerintem is borzasztó kevesen lennénk, 1 sérülés és végünk kb. Ornstein mondta, hogy nézünk valakit középpályára is, így meg aztán biztos. Brunoért közben bejelentkezett az Atleti, de így is már csak 3. helyen állunk az érte folyó harcban.
8 hónapja
Elvileg itt is kapnia kellene annyi játéklehetőséget, ami alapján - ha jó - behívják a válogatottba. Most jött vissza sérülésből, érthető, hogy nem dobta be egyből Arteta, miközben pont hogy az állandóságot keressük. Mondjuk akkor ezek szerint mondta neki Mikel, hogy a későbbiekben is hátul lesz a sorban, de hogy miért azt nem tudom. Meg kit hoznánk helyette?
8 hónapja
Amit eddig mutatott nem is baj, ha távozik még januárban. Bár megnézném Arteta kezei alatt mit tud nyújtani, de lehet jobban járunk, ha olyan játékost építünk fel, aki nem csak az idei szezonban lesz biztosan velünk.
8 hónapja
Ezt a United-et meg kell előzni szezon végére
8 hónapja
es spurst is, elv mar lazadnak a jatekosok Mourinho ellen, remeljuk Ole meg marad MU padjan 😄
8 hónapja
Én meg visszahoznám Ramsey-t a Juvéból kölcsönbe
nálunk sokkal többet játszana mint az Olaszoknál és ugye tudjuk mit tud vagy mire képes vele jobbak lennénk
Jó lenne még pár ilyen tehetséget hozni mint Martinelli scak a védelembe
remélem azért elhozzuk Kurzawat is és igazolunk egy jó belső védőt még meg ha lehet más posztra is ( illetve hogy Mustafit végre elpasszolnánk vagy felbontanánk a szerződését a francba )
Van pár jó név akiknek lejár a szerződése azokkal lehetne tárgyalni vagy akár olyan nagyobb csapatokból igazolni akik csak padoznak folyton és alig jutnak játéklehetőséghez
8 hónapja
Most néztem vissza a PL összefoglalót, és Bede Feri is megmondta, hogy egyértelmű 11-es volt Pépé esése meg, hogy a hétvége legnagyobb hibája volt, hogy nem adták meg...Fuck VAR, fuck VAR

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek