kezdő: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Chambers, Kolasinac, Torreira, Guendouzi, Pepe, Özil, Martinelli, Aubameyang

Cserék: Martinez, Nelson, Saka, Lacazette, David Luiz, Smith-Rowe,Willock

A meccs 17:30-kor kezdődik, melyet a Spíler élőben közvetít

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (77)

4 éve
Csoportelsőként hogy kaphattuk meg a BLből kieső Olympiacost? Nem láttam a sorsolást, szóval lehet rosszul tudom a szabályokat.
4 éve
Így is szembejöhet még egy Inter vagy az Ajax majd. Szerintem ez nem rossz sorsolás
4 éve
Persze, csak én azt hittem, hogy BL-ből kieső csapatokat csak csoportmásodikok kaphatnak.
4 éve
A jelenlegi formánkat tekintve nem sok esélyünk lesz az Olympiacos ellen. A Spurs ellen is mindkét BL-meccsükön vezettek 2-0-ra, csak a pechen múlott, hogy végül kikaptak.
4 éve
Állítólag az indiai ürge, meg az a Huss Fahmy Arteta házánál kolbászolt. Nálam még mindig ő a favoritom, de jelenleg borzasztó nehéz dolga lenne, akár a karrierje is megtörhet, ha bevállalna minket. Legkésőbb idén nyáron kellett volna elhozni, akkor még messze nem voltunk ekkora gödörben, mondhatni nyugodtan készülhettünk volna Mikellel. Amúgy Mertesackertől csak én nem ezt vártam? Fel sem áll a padról, azt hittem majd felpofozza a játékosokat kis túlzással, mint anno Özillel, de meg se szólal szinte a meccsek alatt.
4 éve
Tudja Ő is és Freddie is, hogy ez csak átmeneti meló, nem kaptak kb engedélyt semmire, elfogadták a felkérést, de csak tiszteletből, tudták, hogy rövidtávú dolog lesz ez, úgy is állnak hozzá. Nem haragszom ezért értük. Nézd meg a svéd nyilatkozatai is mennyire őszinték, nyilván, ha véglegesen megkapná az állást nem nyilatkozna így.
4 éve
Ez a jelenlegi szitu senkinek sem jó. Se Ljunbergnek, se a csapatnak, se a szurkolóknak.

A svéd elmondása szerint nem állíthatja fel a saját edzői stábját, kapott egy BFG-t maga mellé ugyan, de Ő még mindig segíti az akadémiát is. Nekem ebből az jön le, hogy még csak a szezonra sem kapja meg a csapat végleges irányítását, hanem keresik az alternatívát, csak, hogy lassan január és átigazolási időszakot jó lenne már a véglegesen kinevezett edzővel túlélni.

Tegnap szerintem már elég jól lehetett látni, hogy Freddie, hogyan is játszatná a csapatot, és az tetszett, szépek voltak a labdakihozatalok, csak az utolsó lépéseknél mindig rossz döntés született. Sajnos irgalmatlanul lagymatag volt viszont a játékosok hozzá állása, az első két gólnál úgy rohant át a City a csapaton mint kés a vajon, ahelyett, hogy szabálytalankodtak volna ellenük, ahogy a kék is tették ellenünk.

Öziltől meg kell szabadulni, remélhetőleg, vmelyik török csapat még jó pénzt is adna érte, és el kell hozni Ziyech-t. Sokkal dinamikusabb a játéka, mint a németé.
Martinellit szépen fel kell építeni, és beépíteni a csapatba, Ő az egyetlen, akin tegnap lehetett látni a küzdést, és mindig él a lehetőséggel, amit kap. Igazolni kell egy BH-KH-JH triót. Jobb hátvédnek jöhetne Aarons a Norwichból és még Atal nevét lehetett olvasni a Niceből. KH-nak Saliba jön a nyáron, de Ő is elég sérülékenynek tűnik, mellé mindenképpen kell még vki már most télen is. A Balhátvédek meg elfogytak jelenleg a csapatban.

Elég kilátástalan a helyzet az a baj, és szerintem Ljunberg sem lenne rossz, ha kapna időt. Egyről a kettőre itt senki nem fogja megváltani a világot. Aki jön annak is idő kell majd, hogy ebből valamit kihozzon, főleg, ha esetleg Laca és/vagy Auba lelép.
4 éve
Amúgy ezek a meccsek arra jók, h egy értelmes edző lássa, h kire számíthat. Nekem Leno, M-Niles, Tirney, Sokratis, Kolasinac, Pepé, Martinelli, akikre én számítanék. A többiek sajnos alkalmatlanok és itt belevéve Aubát, Lacazettet és Guendouzit is.
4 éve
Bocs még a Saka.
4 éve
Ez erősen túlzó. Azért nehogymár Lacazette és Auba legyen a legnagyobb gondunk. :D Engem is sokszor felbasz Auba mezőnyben nyújtott produkciója, de mégiscsak egy gólkirály. Szerintem a védelemben kell nagytakarítást tartani, és Salibán kívül hozni egy jó belső védőt. Ja meg Bellerínt is pótolni kell sajnos. Továbbá letisztázni a középpályások sorsát, mert az hogy Xhaka , Torreira, Ceballos és Özil sorsa is a levegőben lóg nonszensz. Ráadásul egyik sem nyújt a tudásának megfelelőt sokszor. Guendouzi kedvelése messze áll tőlem, szerintem sokan kurvára túlértékelik, de azért nem kell kivágni. Szimplán a tudásához mérten kéne használni, azaz kiegészítőemberként a B-sorban., pl. kupákban, EL-ben. Engem az idegesít amúgy vele kapcsolatban, hogy idehoztunk egy kvázi takonygyúrót (már bocsánat) a franciakettőből, és nálunk meg stabul kezdő szinte. Ez nevetséges egy élcsapattól. Nem az a szint a csávó. Lehet jövője, de még szó sincs erről. Továbbá ha nem lesz BL (nem lesz), akkor úgyis távozni fog a Laca/Auba kettős közül is min. az egyik, de ink. mindkettő, őket is pótolni kell majd ebben az esetben. Mindenképp hoznék majd egy erőcsatárt, ha elmegy mondjuk Auba, hogy legyen variációs lehetőség, és ezáltal némi fizikum a csapatban.
4 éve
Kolasinac nagyon kell, még a fejét is lehúzta az első gólnál, nehogy már kifejelje a labdát. Xhaka kettő.
4 éve
Akire stabilan lehet számítani az Leno, Tierney, (Saliba), Pepe, Martinelli, Lacazette/Aubameyang. Fiatalok közül Nelsonak, Sakanak, Guendouzinak, Smith Rowenak még fejlődniük kell, de jó úton járnak. Willock katasztrófa, talán ő is jó lesz egyszer, de biztos nem a közeljövőben... Sajnos Auba és Laca üti egymást, együtt nem játszhatnak, padra nem való egyik sem, ha vmielyikük távozik, akkor mind2 megy, ha vmelyik marad mind2 marad, egyfajta testvéri kapcsolat van köztük. Sztem mind2 menni fog legkésőbb nyáron, és esélyes, hogy Leno megy a Bayernbe. A többi, akit nem említettem mehet a fenébe... Pinokkio; Sokratis labdakezelése pocsék, sokszor rosszul dönt. Kolasinac tavaly siralmas volt. Auba/Laca alkalmatlan? XD
4 éve
Arsenal856: Amúgy szerintem még ha nem is a legkomfortsabb a csapat Aubával és Lacával együtt, azért elbírnánk őket, ha lenne normális védelem és védekezés.
4 éve
Szerintem se bírja el a csapat Aubat-Lacat egyszerre. Ez egy vicc, hogy egy kozepcsatart jatszatunk szelsokent. Nagyok ellen rendre szar Auba ha a góljait nem nézzük. Kicsik ellen meg működik az Auba-Laca páros, de a nagyok ellen felejtos. Két ütőképes szelsovel és egyikükkel közepén sokkal kreativabb lenne a csapat.
4 éve
Nekem Auba és Lacával az a bajom, hogy el fognak menni, és ha új csapatot építek, akkor nem ők akikre építeném. Persze, ha leülnék azokkal, akik akarnak is, akkor őket is használnám. Arsenal856, Sokratis a mostani középső védőink közül a legjobb (sajnos ez van), és benne van még szív is.
4 éve
Pinokkió: De ezzel együtt is elképesztő mennyire falábú, képzetlen védő. Őt én egy ilyen zártan védekező Serie A-s csapatnál tudnám leginkább elképzelni. Mármint Sokratist.
4 éve
JACKOXI, ha van mellette egy gyorsabb, fiatalabb védő, anno amikor Holdinggal együtt voltak középső védők, akkor tudtak jól tagozódni, szerintem az Emery éra legjobb középső védőpárosa volt Holding sérüléséig.
4 éve
Igaz, bár nagy konkurenciájuk nem volt. :D Ez ránk nézve gáz.
4 éve
Igen, gáz, erre írtam lentebb, hogy a Goldink harcosabb, mint a keretünk együttvéve.
4 éve
Az a baj hogy Ljungberg sem tud mit csinálni ezzel a csapattal akármilyen felállásban is megyünk fel
most oké hogy mert vigyorgott Guardiolával de nem hinném hogy a csapatán nevetett volna vagy az eredményen
a Svéd csak egy vészmegoldás illetve beugró edző csodát nem fog tenni 2-3 hét alatt az biztos de más sem ennyi idő alatt ( a segítséget sem kapja meg a vezetőségtől így nehéz is lesz )
A játékosok hozzáállása is nagy probléma sajnos de most ha itt lenne Henry vagy akármelyik legendánk akkor is saját maguknak kell fejben összerakni mindent....Egy teljesen más rendszert kell kitalálni amiben eredményesebbek lehetünk más felállást akár de a lényeg hogy legyen összhang mert enélkül meg lehet baszni az egészet akárki is jön ide
4 éve
Ljungbergtől alapvetően azt vártam, hogy ha egy tini, mint pl Willock szarul játszik, majd lecserélik őt úgy, hogy hátrányban van a csapat és flegma pofával, sétálva hagyja el a pályát, akkor megfogja a gallérjánál fogva két kézzel és ordítva számon kéri a kis szarost, hogy ezt hogy merészeli. Özilt, Xhakat egyenesen seggbe kellene rúgni, egyébként Guendouzi is eljátszotta már ezt Ljungberg alatt. Továbbá sokszor a csapat 90 %-a mind védekezésben, mind támadásban áll, mint szar a fűben, így nagyon nehéz játszani. Az edzőnek kötelessége lenne ordítva kérdőre vonni a csapatot, ha ezt látja meccs közben.

Szólj hozzá