Az Arsenal kezdője: Leno, Chambers, David Luiz, Sokratis, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Willock, Saka, Aubameyang, Pepe

Cserék: Martínez, Tierney, Holding, Torreira, Cabellos, Martinelli, Lacazette

A mérkőzés 20:45-kor kezdődik, és a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (136)

4 éve
Xhaka remélem ezek után Özil sorsára jut. Azért, aki így ledobja csapata mezét... Hát nem tudom, hogy a faszba lehet ő a csk-nk. Ez mindent elmond a jelenlegi helyzetünkről. Siralmas. Özil remélem a 'pool ellen már végre kezd, akkor még talán meg is verhetjük őket. Azért a mi B keretünk van olyan szinten, mint a poolé.
4 éve
"Lacazette bekedvelte Troopz insta bejegyzését, amiben leírja, hogy Emeryt el kell küldeni, Xhaka pedig soha többet ne vegyen fel Arsenal mezt." Ezt magyarázom, teljes szétesés van csapaton belül. Itt már nem szimpla bukdácsolásról van szó, sokkal súlyosabb a helyzet, amit a játékosok frusztrációja tökéletesen tükröz. Ezután mi lesz? Laca is megy a lelátóra Özil mellé?
4 éve
Én csak azt nem értem, hogy a 2-0-s vezetés mellett, miért nem lehet tovább rohamozni az összetört védelmet, és miért kell visszaállni arra a fos nézhetetlen játékokra, mikor a palace-t csak szét kellett volna kontrázni Pepevel és Aubaval a szélen.

Alapvetően nem volt gond szerintem a kezdő felállításával sem. Egyszerűen Emery már elvesztette az öltözőt és ez nagyon látszik már.

Nem szabad hagyni, hogy sokáig itt legyen, mert ez csak zülléshez fog vezetni, kell vmi friss erő, hívják azt Ljunbergnek, Artetanak, vagy Vieiranak. Ilyen játékos állományhoz támadó focit játszó edző kell!
4 éve
Szerintem akkor se rúgnák ki, ha a következő 3 meccsükön kikapnánk. Pedig benne van, hogy ez fog történni. A Pool és Leicester ellen biztos vagyok benne, hogy ki fogunk kapni. A Wolves ellen talán lehet egy hangyafaszni eséyünk. Aztán szerencsére jön a válogatott szünet. Régebben utáltam amikor 2 hétig nem volt Arsenal meccs, de mostanában ezek a legjobb hetek.
4 éve
Éljenek az ambíciók! Pedig kurva nagy szarban vagyunk. Ha nem lesz BL idén sem, meg lehet majd nézni milyen játékosok fognak idejönni, és kik fognak eligazolni. Ne feledjük Aubának és Lacának 2021-ben lejár a szerződésük. Ha nem lesz BL, nem fognak hosszabbítani, és ha nem akarjuk ingyen elengedni őket, akkor már most nyáron távozhatnak. Szóval fel kell kötni a gatyát. Én egy percig nem várnék már Emery menesztésével, mert ez a szezon kulcsfontosságú lehet, nem szabad pocsékolni az időt, és hagyni amíg elúsznak a lehetőségeink.
4 éve
Na látom lehoztátok Emery állása tök biztonságban van. Ennyit erről. Még mindig ugyanaz csicska klub vagyunk, ahol nem merik meghúzni a teljesen egyértelműen kézenfekvő megoldásokat. SZÁNALMAS! Minek kell még történnie? Megvárák még a szurkolók felgyújtják az Emiratest? Ne adj' isten a kiesésre hajtunk?

Szólj hozzá