A várakozásoknak megfelelően rendbe jött Alexandre Lacazette, az Arsenal francia gólvágója, aki bokasérülés miatt pihentetés céljából kihagyta a teljes szeptemberi hónapot.

Az Arsenal egyúttal megerősítette azon sajtóhíreket, miszerint a csapat múlt pénteken (október 11-én) zártkapus barátságos meccset játszott a Readinggel, amely mérkőzés 2-2-vel végződött.

Noha ezen a meccsen Lacazette nem lépett pályára, a felnőtt keretből olyan játékosok is szerepeltek, mint Ainsley Maitland-Niles, Skhodran Mustafi, Hector Bellerín, Emile Smith-Rowe, Kieran Tierney, Gabriel Martinelli, Rob Holding vagy Mesut Özil. 

Ezzel együtt Lacazette már fitt, és visszatérhetett a teljes körű edzésekre. A francia játékos mellett Emile Smith-Rowe is rendben van, az angol középpályást agyrázkódás gyanúja miatt kellett lehozni a Nottingham elleni ligakupa meccsen.

A felnőtt keretből jelenleg most Reiss Nelson lehet hiányzó, az angol szélsőnek combhajlító-sérülés miatt kellett lemondania a legutóbbi  angol utánpótlás-válogatottbeli szereplését, és leghamarabb novemberben térhet vissza.

Az Arsenalnál legkésőbb péntekig minden játékos visszatér, aki a válogatottjában szerepelt az elmúlt két hétben, a csapat orvosi stábja csak ezután hoz végleges döntést az esetleges visszatérőkről a jövő hétfői Sheffield United elleni bajnokira. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

5 éve
Hangolódjunk Lacazette visszatérésére:

:)

https://youtu.be/8qk6D3kdwnI

Szólj hozzá