A mérkőzés 15:00-kor kezdődik, amelyet egy magyar sportcsatorna sem közvetít élőben.

Kezdő: Leno, Chambers, David Luiz, Sokratis, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Pepe, Saka, Aubameyang

Cserék: Martínez, Tierney, Holding, Maitland-Niles, Torreira, Willock, Martinelli

A meccset David Luiz korai fejesgóljával nyerte az Arsenal, ezáltal a csapat felugrott a harmadik helyre a tabellán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (79)

1 éve
Nagyon úgy tűnik hogy senki nem megy az EBre se, legalább lenne végre egy normális felkészülés, főleg ha akkor mindenki egészséges lenne.
1 éve
Ez a Guendouzi gyerek hatalmas tehetség. Tavaly is látszott, hogy 19 évesen elég jó tólja, de idén sokkal érettebben játszik. Nagyon nagy potenciált látok benne. A piaci értéke meg rohamosan megy felfelé 🙂 Örülök, hogy őt hoztuk nem azt a PSG-s gyereket.
1 éve
Ornstein azt mondja, hogy Emery nem 2, hanem 3 éves szerződést írt alá. xD Ha ez igaz, akkor lehet készülni, hogy jövőre is őt kell néznünk, mert ha begyömöszöli a 4-be a csapatot idén - ami messze nem lenne bravúr kategória - , akkor aligha fogják élő szerződéssel elbocsájtani.
1 éve
Hát ha 4-ben leszünk akkor ha lejárna a szerződése is maradna. Amúgy vagy 2+1 vagy 3+1 évre írt alá, nekem úgy rémlik, legalábbis az volt a hír akkor, bár persze nem hivatalos. Írni akartam hogy vége a válogatott meccseknek és csak 4 sérült van, de látom még nincs, bár ha jól nézem számunkra igen, de főleg a meccsig, ami persze megint az utolsó napon van,még bármi lehet, főleg hogy utána 3 naponta meccs.
1 éve
Érdekes lesz ez a kérdés, de ha be is jutunk a 4-be, akkor sem látom azt, hogy miért pont neki kellene maradnia. Legalábbis jelen állás szerint.
1 éve
Néztem a Hollandia - Észak-Írország meccset (akkor kapcsoltam át, miután megkaptuk a másodikat a horvátoktól), és ez a De Ligt nekem elég nagy lufinak tűnik. Az észak-írek találata előtt sem bírt felszabadítani, majd mellőle fejeltek, úgy hogy ő kb. kézzel nyúlt a labdáért, de úgy sem érte el. És ez nem egy hakni meccs volt, ha kikaptak volna a hollandok, nem lett volna túl közel a kijutás számukra. Ráadásul nem sok idő volt már hátra. Juventusban is nagyon bizonytalan egyelőre. Oké, hogy 20 éves, de ahhoz képest, hogy mennyire sztárolják, ez nem szint. Kb. a hollandoknak is inkább még De Vrijt kéne Van Dijk mellett játszatni. Azért ha ezzel a garnitúrával sem jutnak ki a narancsok, azért az már ciki lesz. Ezt a Malent amúgy úgy tűnik kár volt elpocsékolni. Most is beállt és egyből assist. Egyébként ez a De Ligtes dolog azért is érdekes, mert annyiba került, mint Pepe, és azért sok szurkolótól kapja az elefántcsontparti a savat. De ha körülnézünk a többi drágán szerződtetett játékos sem brillírozik egyelőre, lásd De Ligt, Hazard sem mutatott sokat a Realban, Griezzmann is idegen test kb. a Barcában, szóval szerintem legyünk türelmesek Nicoval, máshol sem habos torta a helyzet.
1 éve
Szerintem annyira nem vészes a Pepe helyzete. Jók a cselei, gyors. Aláírom, hogy a kapu előtt még nem jött neki ki túl jól a helyzet, de ha egy kicsit feltudnánk erősödni abban, hogy jobban uraljuk a meccseket, akkor sztem az ő játéka is felerősödne. Szerintem vannak a csapatban olyanok akik már PL tapasztalattal a hátuk mögött se játszanak jobban.
1 éve
+1, én is így látom.
1 éve
igen itt az a baj,hogy nem tudjuk uralni a meccseket így Pepe se jó ő akkor jó amikor támadunk ezerrel nállunk a labda és mi uraljuk a meccset,Emery éra alatt nem sok ilyen meccs lesz
1 éve
Én nem így látom. Bár bevallom nem nézek túl sok francia focit, de amikor Peperől összeállított videókat szemléltem a nyáron, nekem az tűnt fel, hogy neki a kontrák felelnek meg inkább. A Lille is inkább gyors ritmusváltásokkal operált, hiszen a támadó négyesük mind alkalmas volt erre a játékra. Sajnos a PL-ben nem lesz soha annyi helye, ezt szokni kell neki, de szerintem se vészes a helyzet vele kapcsolatban. Az összegről nem ő tehet, azt a piac írja elő.
1 éve
Viszont nekünk kontrajátékunk sincs, hiszen olyan instabillak vagyunk, hogy a leggyengébb csapat is simán elviszi lövésig az akcióik nagyrészét ... 🙃 szóval labdát tartani nem tudunk, védekezni nem tudunk, támadni nem tudunk, akkor mit is tudunk? :D
1 éve
Most találtam youtube-on.
https://www.youtube.com/watch?v=twgVAkT2LV0

Akit érdekel ez egy hosszabb Bergkamp & Ian Wright interjú. Nem tudom miről fog szólni pontosan, most készülök megnézni

Szólj hozzá