Hírek /

Arsenal 1-0 Bournemouth

A mérkőzés 15:00-kor kezdődik, amelyet egy magyar sportcsatorna sem közvetít élőben.

Kezdő: Leno, Chambers, David Luiz, Sokratis, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Pepe, Saka, Aubameyang

Cserék: Martínez, Tierney, Holding, Maitland-Niles, Torreira, Willock, Martinelli

A meccset David Luiz korai fejesgóljával nyerte az Arsenal, ezáltal a csapat felugrott a harmadik helyre a tabellán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (79)

10 hónapja
Nagyon úgy tűnik hogy senki nem megy az EBre se, legalább lenne végre egy normális felkészülés, főleg ha akkor mindenki egészséges lenne.
10 hónapja
Ez a Guendouzi gyerek hatalmas tehetség. Tavaly is látszott, hogy 19 évesen elég jó tólja, de idén sokkal érettebben játszik. Nagyon nagy potenciált látok benne. A piaci értéke meg rohamosan megy felfelé 🙂 Örülök, hogy őt hoztuk nem azt a PSG-s gyereket.
10 hónapja
Ornstein azt mondja, hogy Emery nem 2, hanem 3 éves szerződést írt alá. xD Ha ez igaz, akkor lehet készülni, hogy jövőre is őt kell néznünk, mert ha begyömöszöli a 4-be a csapatot idén - ami messze nem lenne bravúr kategória - , akkor aligha fogják élő szerződéssel elbocsájtani.
10 hónapja
Hát ha 4-ben leszünk akkor ha lejárna a szerződése is maradna. Amúgy vagy 2+1 vagy 3+1 évre írt alá, nekem úgy rémlik, legalábbis az volt a hír akkor, bár persze nem hivatalos. Írni akartam hogy vége a válogatott meccseknek és csak 4 sérült van, de látom még nincs, bár ha jól nézem számunkra igen, de főleg a meccsig, ami persze megint az utolsó napon van,még bármi lehet, főleg hogy utána 3 naponta meccs.
10 hónapja
Érdekes lesz ez a kérdés, de ha be is jutunk a 4-be, akkor sem látom azt, hogy miért pont neki kellene maradnia. Legalábbis jelen állás szerint.
10 hónapja
Néztem a Hollandia - Észak-Írország meccset (akkor kapcsoltam át, miután megkaptuk a másodikat a horvátoktól), és ez a De Ligt nekem elég nagy lufinak tűnik. Az észak-írek találata előtt sem bírt felszabadítani, majd mellőle fejeltek, úgy hogy ő kb. kézzel nyúlt a labdáért, de úgy sem érte el. És ez nem egy hakni meccs volt, ha kikaptak volna a hollandok, nem lett volna túl közel a kijutás számukra. Ráadásul nem sok idő volt már hátra. Juventusban is nagyon bizonytalan egyelőre. Oké, hogy 20 éves, de ahhoz képest, hogy mennyire sztárolják, ez nem szint. Kb. a hollandoknak is inkább még De Vrijt kéne Van Dijk mellett játszatni. Azért ha ezzel a garnitúrával sem jutnak ki a narancsok, azért az már ciki lesz. Ezt a Malent amúgy úgy tűnik kár volt elpocsékolni. Most is beállt és egyből assist. Egyébként ez a De Ligtes dolog azért is érdekes, mert annyiba került, mint Pepe, és azért sok szurkolótól kapja az elefántcsontparti a savat. De ha körülnézünk a többi drágán szerződtetett játékos sem brillírozik egyelőre, lásd De Ligt, Hazard sem mutatott sokat a Realban, Griezzmann is idegen test kb. a Barcában, szóval szerintem legyünk türelmesek Nicoval, máshol sem habos torta a helyzet.
10 hónapja
Szerintem annyira nem vészes a Pepe helyzete. Jók a cselei, gyors. Aláírom, hogy a kapu előtt még nem jött neki ki túl jól a helyzet, de ha egy kicsit feltudnánk erősödni abban, hogy jobban uraljuk a meccseket, akkor sztem az ő játéka is felerősödne. Szerintem vannak a csapatban olyanok akik már PL tapasztalattal a hátuk mögött se játszanak jobban.
10 hónapja
+1, én is így látom.
10 hónapja
igen itt az a baj,hogy nem tudjuk uralni a meccseket így Pepe se jó ő akkor jó amikor támadunk ezerrel nállunk a labda és mi uraljuk a meccset,Emery éra alatt nem sok ilyen meccs lesz
10 hónapja
Én nem így látom. Bár bevallom nem nézek túl sok francia focit, de amikor Peperől összeállított videókat szemléltem a nyáron, nekem az tűnt fel, hogy neki a kontrák felelnek meg inkább. A Lille is inkább gyors ritmusváltásokkal operált, hiszen a támadó négyesük mind alkalmas volt erre a játékra. Sajnos a PL-ben nem lesz soha annyi helye, ezt szokni kell neki, de szerintem se vészes a helyzet vele kapcsolatban. Az összegről nem ő tehet, azt a piac írja elő.
10 hónapja
Viszont nekünk kontrajátékunk sincs, hiszen olyan instabillak vagyunk, hogy a leggyengébb csapat is simán elviszi lövésig az akcióik nagyrészét ... 🙃 szóval labdát tartani nem tudunk, védekezni nem tudunk, támadni nem tudunk, akkor mit is tudunk? :D
10 hónapja
Most találtam youtube-on.
https://www.youtube.com/watch?v=twgVAkT2LV0

Akit érdekel ez egy hosszabb Bergkamp & Ian Wright interjú. Nem tudom miről fog szólni pontosan, most készülök megnézni

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek