Kezdo: Leno, Chambers, Sokratis, Luiz, Kolasinac, Guendouzi, Torreira, Xhaka, Pepe, Saka, Aubameyang

Cserek: Martinez, Holding, Ceballos, Holding, Maitland-Niles, Martinelli, Willock

Újabb rangadóval folytatódik a bajnokság az Arsenal számára, ezúttal a Manchester United lesz az ellenfél az Old Trafordon.

Pierre-Emerick Aubameyang második félidőben esett találatával egyenlítette ki az Arsenal az Old Traffordon, amely eredmény már nem változott. Az Arsenal a szerzett egy pontjával a negyedik helyre lépett elő a tabellán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (119)

5 éve
figyeljétek meg United is szopni fog a Newcastle ellen és remélem a Chelsea is :D és akkor megint 4 pontra elmehetünk
5 éve
Csak előbb nyerjünk mi. Nem lesz olyan könnyű meccs ez a mai sem, jó kis csapat a Bournemouth, és ráadásul edzőnk sincs.
5 éve
otthon remélem behúzzuk...azért...
5 éve
otthon remélem behúzzuk...azért...
5 éve
Tierney mostmár kezdhetne az A csapattal,meg Holding, remélem Özil ott lesz a keretben nagyon kéne egy jó Özil,Martinelli remélem beáll és gólt rúg :D
5 éve
Szerintem Özil-t már nem nagyon fogjuk látni Arsenal mezben, a vámpírnak köszönhetően...
5 éve
Este 11-kor adnak minket felvételről , de hogy,mi alapján hoznak ilyen döntéseket számomra rejtély . A Chelseat meg minket ha egy polcra is tesszük a Soton jelenleg a kiesés ellen küzd míg a Bournemouth egy stabil középcsapat.
5 éve
Ki ez az irritáló kommentátor a WHU meccsén? Arrogancia nélkül, ennél még én is jobb lennék.
5 éve
A Spíleren általában ilyen kommentátorok vannak. Engem az úgynevezett 'szakkomentátor' jobban ki szokott akasztani. Rabóczky (asszem így írják) és társai. Engem kurvára irritálnak. Még szerencse hogy csak szökő évente adnak Arsenal meccset.
5 éve
Ez most a Digin volt, de ritkán hallani a csávót, inkább kisebb nívójú meccseket kaphat, ami nem is csoda, mert rossz volt hallgatni.
5 éve
Hát ez a Pool bajnok lesz. Aminek amúgy örülnék, sokkal inkább ők, mint a City.

Szólj hozzá