A Nottingham Forest elleni ligakupa-mérkőzésen visszatérhet a csapatba Rob Holding, az Arsenal brit védője, közölte Unai Emery a csapat hivatalos weboldalának.

A fiatal közép hátvéd még tavaly decemberben, a Manchester United elleni bajnoki rangadón szenvedett súlyos sérülést, a keresztszalag-szakadást műtét és egy hosszú rehabilitációs folyamat követte. Holding állapota azonban a terveknek megfelelően javult, az Arsenal pedig lépésről lépésre építette fel a játékos visszatérését, aki többször is játszott az U23-asok közt.

Holding mellett kisebb meglepetésre van esély Hector Bellerín és Kieran Tierney játékára is. Bellerín nem sokkal Holding után szenvedett szintén keresztszalag-szakadást az idén juanuári Chelsea elleni hazai bajnokin. A Celtictől érkezett Tierney pedig eleve sérülten érkezett, a bal bekket az előző szezonban csípősérülés és sérv is hátráltatta, amely utóbbit műteni is kellett.

"Hétfőn derül ki, hogy ki fog játszani végül, ez attól is függ, hogyan érkezik magukat a játékosok. Nem teljesen szokványosn, hogy ilyen rövid időn belül játszunk az előző meccset követően, így elkellhet 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

5 éve
A lehető legjobb kezdő erre a meccsre. Nagyon kíváncsi vagyok Tierney-re és Martinelli-re.. GO GUNNERS
5 éve
Xhaka-t el kell küldeni! Chambers-nek több lehetőséget, a kezdőben! Bellerint- és Tierney-t várom! Viszont David Luiz-t, Papasztaotpuloszt és Sokratis-t is elküldeném he lenn hellyettük más, mert nem Arsenal szintű játékosok! A nagyok ellen ez a védelelm az első 30 percben több mint 1 gólt fog kapni minden TOP 6-os rangadón!

Kezdőbe betenném: Pepe, Saka, Tierney,Bellerin, Tierney, Chambers,Holding,

Jó lenne ha az Arsenal új minőségi védelmének tengelye a Tierney-Holding,Chambers trió lenne

Azért megnénék egy bajnoki mecset a Bellerin-Tierney-Holding-Chambers kezdővel!
5 éve
Papastatopulos és Sokratis egy és ugyanaz az ember, csak a Sokratis a keresztneve. 😉 Nem Mavropanosra gondoltál? Amúgy én is kíváncsi lennék egy ilyen védősorra. Rosszabb nem lehet az eddigieknél...
5 éve
Pepe is kezd remélem kéne neki egy-két akció gól mert nagyon beragadt a csávó,ettől azért többet fizettünk érte :D
5 éve
Egyébként a legjobban Bellerinre leszek kiváncsi , hogy ez a, sérülés mennyire fogja őt hátráltatni a jövőben . Ez a sérülés nyomtalanul sajnos nem múlik el és örökre elfogója kísérni őket karrierjük során . Bello posztján ami sokkal megterhelőbb , jobban számítanak a fizikai adottságok pláne nála aki kvázi nem védekezik jól, pusztán a robbanékonyságával tudja ezen gyengeségét egy elfogadható szintre hozni . Véleményem szerint most rá lesz kényszerítve ,hogy jobb futballistává váljon .
5 éve
én azért örülnék Bellerin és Tierney kezdésének is 50 perc simán bennük van már egy kupameccsen,játszottak már meccset,Özil jó volna ha kezdene meg Torreira is mostmár,és Chambers-Holding belső védőket várom

Szólj hozzá