Hírek /

Arsenal 5-0 Nottingham Forest

<p>A meccs 20:45-kor kezdődik, amelyet a DigiSport 2 &eacute;lőben k&ouml;zvet&iacute;t.</p>

Martinez, Chambers, Holding, Mustafi, Tierney, Torreira,Willock, Nelson, Ozil, Smith-Rowe, Martinelli.

Cserék; Macey, Bellerin, Bola, Burton, Ceballos, Saka, Balogun

Gólszerzők: Martinelli (2x), Holding, Willock, Nelson

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

4 hónapja
Chambers két gólpassz! Nem semmi!

Maritinellyt,Bellerint, Holdingot, Nelsont, Chambers-t és Tienery-t játszatni kell!

Martinelli második gólja... hát az klasszis volt.

Chambers első gólpassza szintén klaszis!

A következő bajnokira ti milyen kezdőt állítanátok ki?

Most mi a hivatalos felállása a kezdőnek?

4-3-3?
4 hónapja
Meg jobb lett volna egy Chelsea-City párosítás, ők a legerősebbek. MU bárki ellen kieshet, még ellenünk is, ahogy a többiek közül is csak a ​Leicesternek és az Evertonnak van olyan kerete, hogy van elég felesleges rutinos játékosuk.
4 hónapja
Lehet esélyünk ha a Liverpool is tartalékosan áll fel. Remélem, hogy hasonló kezdővel fogunk felállni mint kedden és nem rakja be Emery a nagy neveket. Annyira azért nem fontos ez a Carabao Cup.
4 hónapja
Pool akkor is játszik a trófeáért, most nem nyertek így hogy a fiatalok a kupában játszottak, ha akkor se, akkor lényegében ki is estek. Mi viszont csak pár nappal később, U23 viszont pár nappal korábban a City ellen idegenben, bár az lesz a legkisebb prioritás, kb az U18 fog játszani, szóval ott tuti kikapunk. De nem hogy nem lesznek nagy nevek, a mostaniból még valszeg 3-4, akár 6 ki fog esni, szóval jóval gyengébb keret várható nálunk, főleg hogy nekünk megint csak 2 nap szünet lesz. Sőt ha Emery elég tökös lenne, kivágná a bohócokat, és akkor a kupában lenne a Mustafi, Sokratis, Luiz, Bola hátvédsor. Míg a Poolnál azért most se voltak gyengék, és ez legközelebb még erősebb lehet, sok függ hogy kinek milyen meccse lesz előtte/utána. Plusz idegenben, nem mintha ez már annyira számítana, de a tavalyi statot nézve mégis, szóval nem mi vagyunk az esélyesek, közel se. Na meg egy hónap alatt a fél keret lesérülhet.
4 hónapja
Kloppék a Unitedhez látogatnak 20.-án, és a csirkéket fogadják 27.-én, szóval nem fognak megfeszülni ellenünk, ugyanis a bajnokság nekik az első számú. Ilyen kerettel fognak kiállni, mint tegnap. Már tavaly is ezt csinálták, látszódott Kloppon is, hogy semmi érdekeltsége nincs a ligakupában és az FA-kupában.
4 hónapja
Hát igen nekik is 3 meccs egy héten, de akik most játszottak náluk abból max 2-3 lesz benne a PL keretben. Míg nálunk akár 6-7 is. Tierney tuti nem lesz, Holding, Bellerin szintén. Willock, ​Torreira, ​Ceballos is inkább PL keretben lesz. Ha nagyon óvatosak még Martinez is kiesik. Ozil csak itt játszhat, addigra Nelson nem igen fér be ha nem lesz sérült. Martinelli és Saka tuti lesz. De mondom én Chambest is a Pl keretbe raknám. Szóval legrosszabb eset. Macey, Mustafi, Sokratis, Luiz, Bola, Xhaka, Burton, Ozil, Saka, Martinelli, Nelson, Niles, Rowe, Balogun, Jules, Mavropanos, ​McEneff, Okonkwo.
4 hónapja
A ligakupa következő fordulójában egy anfieldi túra áll előttünk.
4 hónapja
Tegnap felüdölés volt nézni a fiúkat , erre írták ma ha egy ilyen csapatnak engeded hogy játszon az bizony támadni fog . Persze az ellenfél kellemes volt de annyira magabiztosan hozták a srácok , hogy jár nekik a pacsi . Sok jó teljesitmény volt Martinellitől, Calumon keresztül Kierannal bezárolag, tényleg szinte mindenkit fellehetne sorolni . Most viszont én egy olyan valakit szeretnék kiemelni, aki egy vagyonért érkezett Pepe árnyékéban háttérbe szorult még Emerynél is akire emiatt külön haragszom , pedig ha az eddigi szerepléseiket nézem magasan a mi kis angolunk tűnik készen inkább a PL-re . Azon kévés percek ellenére ami jut neki . Mérkőzésről mérkőzése egyre jobban kijön miért is tartják őt Európa egyik legnagyobb tehetségének . Elég sokoldalú kis futballistának tűnik Nelson és messze nem csak egy tipikus vonalszélső . Nagyon jól támogatja a támadásokat és kifejezetten jó döntéseket hoz a kapu előtt . Kifejezettem tetszik mikor behúzódik a félterületekre és picit szabadabban tud játszani . Ami még feltünt vele kapcsolatban , mennyire higgadt egy srác ,innen a jó döntések . Mindig dolgozik vagy üres területet keresve magát próbálja helyzetbe hozni , vagy elvive a védőket másnak csinálja a helyet . Koncentáltnak tűnt eddig mindig nekem . Melegen ajánlom nekik ha már visszarendelték , nem csak dísznek hozták vissza , különben köpködni fogok . 😏
4 hónapja
Tegnap már azt hittem, hogy szegénynek nem is lesz lehetősége focizni (meg hogy megint kidobtam másfél órát az ablakon), de végül azért kaptunk 20 percet.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek