Kezdő: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Pepe, Aubameyang, Saka

Cserék; Martinez, Chambers, Martinelli, Torreira, Nelson, Ozil, Willock

Végeredmény: 3-2. gólszerzők: Pepe (büntetőből), Chambers, Aubameyang.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (96)

5 éve
Valószínű este Holding is kezd mostmar, meg lehet kap 50-60 percet bellerin és tierney is hát már fittek olyan edző meccs feeling lesz úgyis
5 éve
Én ilyen kezdőt szeretnék látni: Martinez- Chambers, Mustafi, Holding, Kolasinac (nincs más egyelőre)- Willock, Torreira- Nelson, Özil, Rowe- Martinelli.
5 éve
Bola balhátvéd? Nem ismerem a srácot.
5 éve
Köszi az infót! 😀
5 éve
Törölt felhasználó
Ha hihetők az előrejelzések elég gáz lesz a holnapi keret, a kezdőről nem is beszélve. Mustafi nem hogy nem takarodott el, megint kezd majd, nem mintha sokkal rosszabb lenne, mint az alap kezdők. Chambers is játszik, akkor a MU ellen nem fog. Saka-t meg már most kicsinálják. Persze főleg a fasza tv közvetítések miatt, hogy egyik alkalommal 5 nap szünet van, másnap meg 2.
5 éve
Amúgy szerintetek mennyire lehet reális, hogy felborul a TOP6? Korán vagyunk még, de mégiscsak lement már 6 forduló, és a Leicester és a West Ham elég komolyan nyomja a gázt magukhoz képest, míg látjuk hogy a "nagyok", mintket is beleértve kínlódnak, ha nyernek is, szenvedve. Szűk keretek, tapasztalan edzők, fiatal játékosok, belefásulás (Pochettino-Spurs kapcsolat)... Ez jellemzi a MU, Chelsea, Arsenal, Sprus négyest. Még a 2 kihívó jó kerettel jön, pláne a West Ham, de a Leicester játékosállománya is ütős, csak még fiatalok + Rodgers, háát nem tudom. Most akár azt sem zárnám ki, hogy felborulnak az előzetesen várt erőviszonyok.
5 éve
Szerintem ki fog durrani az a bizonyos lufi, lattunk mar ilyet a Sotontol es a Newcastletol, aztan mindig visszacsusztak, igaz a Rokak mar egyszer erre racafoltak. Engem nem zavarna, mert csak meg erdekesebb es izgalmasabb lenne a PL, de remelem, hogy a MU/Dinamo duo marad ennel a rossz formanal, mig mi javulunk!
5 éve
Érdekes felvetés, erről már én is elmélkedtem mostanában. Még hozzátenném az említett csapatokhoz, hogy egyiknek sincs kettős terhelés. Személy szerint én a Leicestert erősebbnek tartom, és top 6-ba várom őket, harcban a BL-ért. A West Hamet 7. helyre saccolom, de úgy érzem közelebb lesznek az élbolyhoz, mint az elmúlt időkben a 7. helyezettek. Aztán ez kinek kárára történik meg, azt már nehéz megmondani. A Chelsea elég jól néz ki játékban, de egy szűk kerettel ezt a rohanást bevállalni az elejétől szerintem rossz húzás, pláne, hogy a BL-ben is elég nehéz csoportba kerültek, ott sem lesz pihenés. A Unitednél vannak a legnagyobb gondok, mert ott még olyan játékos is alig akad, aki egyéni villanásaival tud valamit dobni, ráadásul ott is szűk a keret, az EL-ben pedig sok utazás vár még rájuk. A csirkéknél valami tényleg nem oké, és úgy tűnik a játékosok is megunták már ezt top 4-ért folytatott harcot. Nálunk meg Emery a fék, ez egyértelmű, pár játékoson kivül, de ő nevezi őket kezdőbe, szóval az ő hibája. Óriási blama lenne nem kvalifikálni magunkat a BL-be ilyen körülmények között.
5 éve
Szerintem ugyanaz lesz mint tavaly, a legkevésbé lúzer csapatok fognak odaérni a 3.-4. helyre, nem pedig a legjobbak :D Ebből a szempontból a tavalyi szezon vitt mindent...:D
5 éve
Nem szeretem ezt a top6 kifejezést mert szerintem a média hülyesége . Számomra jelenleg top3 létezik és utána szakadák , de értem a kérdést. Leicesternek lehet esélye a nemzetközi kupaszereplése. A kalapácsosok egy-egy mérkőzésen okozhatnak meglepetést de hosszútávon nem érzem őket versenyképesnek.
5 éve
Roszko: TOP3? Ne viccelj, tudom hogy a Spurst raknád a City és a Pool mellé, de nagyon messsze vannak tőlük. Ugyanúgy szerencsétlenkednek tavaly szezon hajrá óta, mint mi a Chelsea vagy a United. Egy fokkal sem különbek. Mindig rá lehet fogni valamire, de amint látod idén sem mennek jobban. Játékuk ugyanúgy gyenge ráadásul... A keretük talán mélyebb, és az edzőjük is jó, de ez a kapcsolat megfáradt, szerintem ők most visszább esnek a korábbi években elért eredményeikhez képest. Persze, nekik is ugyanúgy megvan az esélyük a 4-be kerülésre, de most megmondom neked, hogy egyáltalán nem fognak dominálni a City és a Pool mögött, hanem ők is ugyanúgy nyomják a Benny Hillt.
5 éve
Nekem úgy tűnik, hogy Guendouzi akkor játszik igazán jól, ha nagyon agresszívan támadunk és pressingelünk. Ez rajzolódott ki tegnap és a Spurs ellen is. A többi meccsen szerintem ő is kifejezetten gyenge volt, szóval nem hinném, hogy hirtelen minden meccsen úgy teljesítene, mint tegnap. Ha leírtam azt hogy szar volt, akkor viszont leírom azt is, hogy tegnap (kizárólag a másdoik félidőben), és a Spurs ellen meg klasszis teljesítményt rakott le. Számomra egyértelmű, hogy felállt védelem ellen, ahol nekünk kell dominálni, oda Xhaka kell, aki tudja a mélységből szervezni a játékot, viszont a nagy intenzitású meccsek nagyon nem fekszenek a svájcinak, így olyankor meg inkább Matteot kéne favorizálni. Jelenleg én így látom, bár jó lenne már, ha normálos edzőnk lenne, és ténylegesen kiderülne, hogy melyik játákos mit tud, mert ez egy katyvasz. Még annyit, hogy szerintem Torreirának abszolút helye lenne a kezdőben, olykor Xhaka olykor Guendouzi kárára, sőt bizonyos esetekben akár egyszerre is fenn lehetnének, viszont az uru sokkal több lehetőséget érdemelne.

Pepe játékához mit szóltok? Szerintem alakul az ember, és az hogy ekkora nyomásnál el kérte Aubától a labdát (vagy a gaboni kínálta fel?) a tizihez dícséretet érdemel. Egyértelműen Pierre az első számú végrehajtónk, de itt volt a 80 milliós Pepe, akit azért értek kritikák az elmúlt időszakban, de oda mert állni ilyen fontos pillanatban, és nem hibázott. Azért ha ezt kihagyja szerintem a szurkolók leveszik a fejét. Látszott, hogy Auba góljánál is kb. ő súgta meg hogy hogyan rúgja Auba. Végre láttam felszabadultan mosolyogni is, reméljük tovább javul a játéka. És ha már Aubameyang, a meccs közben kritikát fogalmaztam meg vele kapcsolatban, de elképesztő, hogy milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat, nélküle idén sehol sem lennénk, és az külön tetszett, hogy igazi vezérként viselkedett a pályán, tüzelte a többieket, szurkolókat, védekezett stb.

Chambers is nagyon jól jött be, küzdött keményen, és bár csütörtökön nem volt mindig a helyzet magaslatán, most bizonyított.
5 éve
Egyébként ha már Xhaka, szerintetek véletlen lenne, hogy egy Bundesliga csapat ellen klasszis teljesítményt hoz, viszont a PL-ben legtöbbször elveszettnek tűnik? Szerintem nem, én azt érzem, hogy jobb játékos ő annál, mint ahogy itt is megítélik, de nagyon nem való neki az angol foci. És én úgy látom, hogy nagyon ritka már az olyan meccs a PL-ben, amikor nem kell rohanni.
5 éve
Hogyne lenne jobb játékos... Itt akkoris leszarozzák sokan, ha amúgy a csapat egyik legjobbja. Ez olyan mintha én, aki kifejezetten kedvelem a játékát, azt mondanám a tegnapi produkciójára, hogy megsüvegelendő, de nem, tegnap gyenge volt sajnos. Csak akik utálják, azoknak ígyis-úgyis szar lesz, bármit is csinálhat. Vagy ha elad egy labdát (nem mintha más nem csinálna ilyet), de amúgy remekül adogat egész meccsen, akkor is csak arra az eladott labdára emlékeznek. Nem tudom hogy mennyire lesz tendencia, hogy a kiscsapatok is felvállalják a rohanást, azért bőven akad még olyan csapat a PL-ben is, aki inkább a sündisznót választja. Mindemelett azért én kiemelném még azt is, hogy Xhakának Emery focija sem kedvez. Ha tudnánk dominálni, vagy labdát tartani, és akár labdabirtoklással védekezni, akkor sokkal kevésbé gömbölyödnének ki a gyenge pontjai Granitnak. Busquets,De Jong, Rodri, Brozovic, Jorginho stb., ezeknek a játékosoknak az kell, hogy a saját csapatuknál legyen a labda, és akkor tudnak érvényesülni. Busquets zseniális játékos, de Emery nem "rendszerében" ő is csak szenvedne. Nem mondom, Xhakának megvannak a faszságai, és nyilván nem Busquets színvonalú játékos, de érted te, hogy mit akarok kihámozni a dologból. Magyarán megint odalyukadunk ki, mint máskor: kéne egy értelmes edző.

Szólj hozzá