Hírek /

Frankfurt 0-3 Arsenal

Kezdő: Martínez, Chambers, Mustafi, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Torreira, Saka, Smith-Rowe, Willock, Aubameyang

Cserék: Leno, Ceballos, Maitland-Niles,Pepe, Nelson, Martinelli, Guendouzi

Gólszerzők: Willock, Saka, Aubameyang.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

10 hónapja
Engem már halálba idegesít ez az 1 csatáros felállás... Francért nem lehet egy 16. helyezett ellen két csatárt, és csak egy védekező középpályást játszatni. A védelmünk így is úgy is szar, de legalább a támadójátékunk legyen korrekt.
10 hónapja
Mibe, hogy kapunk gólt és ma is nézhetetlen lesz a játékunk de nyerünk Auba duplájával
10 hónapja
Én elfogadom xD Ezt az évet hozzuk le 3.-4. helyén, és szerezzünk egy méltó edzőt a keret potenciáljához.
10 hónapja
Érthetetlen, hogy miért nem játszatja Chambers-t. Kétszer kezdett eddig, két clean sheet. Luiz minden meccsén bakizott legalább egyszer, ennek ellenére minden meccsen kezd. Jó tudni, hogy Emery kurvára nem a teljesítmény alapján rakja össze a kezdőt hanem nevek alapján (leszámítva Saka esetét).
10 hónapja
Luiz olyan túl nagy problémát nem jelente, csakhát Emery szereti úgy összerakni a csapatot és taktikát, hogy kijöjjenek Luiz gyengeségei. Ellenben Sokratis...
10 hónapja
Istenem, higy az a fasszopó Luiz megint ott van a kezdőben, miközben a jól teljesítő Chambers a padot koptatja. Guendouzinak is járna már a hosszabb pihenő, mert egyedül a spurs ellen mutatott valamit, mondjuk az a baj, hogy Xhaka is szar idén, de nyilván ezért állandó kezdő mindkettő. Erre gerjed Emery, ha valaki szar.
10 hónapja
Nagyjából hasonló kezdőre számítottam Saka-t leszámítva. Nem gondoltam volna, hogy a csütörtöki 90 perce után ma is kezdeni fog de örülök neki! Viszont Özil kezdhetne ha már 'pihent' hét közben. Inkább mondja ki Emery hogy utálja, nem kell mellébeszélni...

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek