Kezdő: Martínez, Chambers, Mustafi, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Torreira, Saka, Smith-Rowe, Willock, Aubameyang

Cserék: Leno, Ceballos, Maitland-Niles,Pepe, Nelson, Martinelli, Guendouzi

Gólszerzők: Willock, Saka, Aubameyang.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

5 éve
Engem már halálba idegesít ez az 1 csatáros felállás... Francért nem lehet egy 16. helyezett ellen két csatárt, és csak egy védekező középpályást játszatni. A védelmünk így is úgy is szar, de legalább a támadójátékunk legyen korrekt.
5 éve
Mibe, hogy kapunk gólt és ma is nézhetetlen lesz a játékunk de nyerünk Auba duplájával
5 éve
Én elfogadom xD Ezt az évet hozzuk le 3.-4. helyén, és szerezzünk egy méltó edzőt a keret potenciáljához.
5 éve
Érthetetlen, hogy miért nem játszatja Chambers-t. Kétszer kezdett eddig, két clean sheet. Luiz minden meccsén bakizott legalább egyszer, ennek ellenére minden meccsen kezd. Jó tudni, hogy Emery kurvára nem a teljesítmény alapján rakja össze a kezdőt hanem nevek alapján (leszámítva Saka esetét).
5 éve
Luiz olyan túl nagy problémát nem jelente, csakhát Emery szereti úgy összerakni a csapatot és taktikát, hogy kijöjjenek Luiz gyengeségei. Ellenben Sokratis...
5 éve
Istenem, higy az a fasszopó Luiz megint ott van a kezdőben, miközben a jól teljesítő Chambers a padot koptatja. Guendouzinak is járna már a hosszabb pihenő, mert egyedül a spurs ellen mutatott valamit, mondjuk az a baj, hogy Xhaka is szar idén, de nyilván ezért állandó kezdő mindkettő. Erre gerjed Emery, ha valaki szar.
5 éve
Nagyjából hasonló kezdőre számítottam Saka-t leszámítva. Nem gondoltam volna, hogy a csütörtöki 90 perce után ma is kezdeni fog de örülök neki! Viszont Özil kezdhetne ha már 'pihent' hét közben. Inkább mondja ki Emery hogy utálja, nem kell mellébeszélni...

Szólj hozzá