Mérkőzés kezdési időpontja: 17:30; 

Leno, Maitland-Niles, Sokratis, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Özil, Pepe, Aubameyang.

Cserék: Martínez, Chambers, Nelson, Martinelli, Saka, Willock, Torreira.

A meccset a DigiSport élőben közvetíti

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (87)

4 éve
Mustafi kezd és clean sheet egyből. 🔙🔛🔝
4 éve
bástya :D
4 éve
Na akkor kezdem a szokásos károgásomat a kezdővel kapcsolatban. Először is Holdingot talán már meg lehetett volna próbálni, azért letolt már pár U23-as meccset, de végülis ha még rizikós akkor tényleg nem sürgős. Guendouzinak pont, hogy az EL-ben kéne hasítania, Xhakát pihentettem volna, eleve a válogatottól is úgy tért vissza, hogy nem 100°%-os, és nem mellesleg ez előrevetíti, hogy Matteo megint kezdeni fog a bajnokságban. Nelson és Martinelli mi a fenéért nem kap lehetőséget? Akár Aubameyang helyett is játszhatna a brazil, mert ha Pierre véletlenül megsérül tényleg baszhatjuk az egész szezont. Szóval nálam Martinelli menne előre, Willock egyel hátrébb Xhaka helyére, Rowe be 10-esbe, és Nelson Saka szélsőpáros.
4 éve
Nálam is ugyanez lenne a kezdő.
4 éve
Nekem egyedül az nem tetszik a,kezdőben , hogy Nelson a padon van és mondjuk Pepe kezdhetett volna . Aubát el se hoztam volna .
4 éve
Mekkora lenne ha megsérülne Aubameyang. Azt meg bírom, hogy Özil-nek, aki eddig egész szezonban 70 percet játszott, pihennie kell de Xhaka-nak, aki minden meccset végig játszik nem. Kolasinac helyén is játszhatna valami ifi, Chambers meg nem jobbhátvéd...
4 éve
Szerintem nyugodtan kezdhetett volna Martinelli.
4 éve
Sajnos nincs ifi szélsőhátvéd, aki volt az kölcsönbe, vagy véglegesen eladták. Auba-nak tényleg pihennie kéne mondjuk. Szerintem Chambers nem fog rosszabbat hozni, mint AMN.
4 éve
Ma én is olvastam már, hogy a szurkolók a fejét követelik, és leginkább volt Arsenalalosok jöhetnének a helyére. Arteta, Vieira, Ljunberg, Allegri, Rodgers, de még Wenger is az oddsok kozott van, igaz elég sokat fizetnek a fogadó irodák érte.
4 éve
Néhány helyen olvastam, hogy a levegőben lóg Emery menesztése...de jó is lenne. Tőlem ki is kaphatunk ma ha ez kell hozzá, úgy se érdekel különösebben az EL.
4 éve
Találgatás az egész, ami abból indul ki, hogy a neten a szurkolók többsége elégedetlen. Nem lenne ellenemre a menesztése, de szerintem még ehhez nem állunk közel. Viszont abban biztos vagyok, hogy szezon végén távozni fog. Nem azért jött sportigazgató, ráadásul a Veretlenek közül, hogy az ilyen bénázásokat nézze.

Szólj hozzá