Hírek /

Watford 2-2 Arsenal

Mérkőzés kezdési időpontja: 17:30; 

Leno, Maitland-Niles, Sokratis, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Özil, Pepe, Aubameyang.

Cserék: Martínez, Chambers, Nelson, Martinelli, Saka, Willock, Torreira.

A meccset a DigiSport élőben közvetíti

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (87)

27 napja
Mustafi kezd és clean sheet egyből. 🔙🔛🔝
27 napja
bástya :D
27 napja
Na akkor kezdem a szokásos károgásomat a kezdővel kapcsolatban. Először is Holdingot talán már meg lehetett volna próbálni, azért letolt már pár U23-as meccset, de végülis ha még rizikós akkor tényleg nem sürgős. Guendouzinak pont, hogy az EL-ben kéne hasítania, Xhakát pihentettem volna, eleve a válogatottól is úgy tért vissza, hogy nem 100°%-os, és nem mellesleg ez előrevetíti, hogy Matteo megint kezdeni fog a bajnokságban. Nelson és Martinelli mi a fenéért nem kap lehetőséget? Akár Aubameyang helyett is játszhatna a brazil, mert ha Pierre véletlenül megsérül tényleg baszhatjuk az egész szezont. Szóval nálam Martinelli menne előre, Willock egyel hátrébb Xhaka helyére, Rowe be 10-esbe, és Nelson Saka szélsőpáros.
27 napja
Nálam is ugyanez lenne a kezdő.
27 napja
Nekem egyedül az nem tetszik a,kezdőben , hogy Nelson a padon van és mondjuk Pepe kezdhetett volna . Aubát el se hoztam volna .
27 napja
Mekkora lenne ha megsérülne Aubameyang. Azt meg bírom, hogy Özil-nek, aki eddig egész szezonban 70 percet játszott, pihennie kell de Xhaka-nak, aki minden meccset végig játszik nem. Kolasinac helyén is játszhatna valami ifi, Chambers meg nem jobbhátvéd...
27 napja
Szerintem nyugodtan kezdhetett volna Martinelli.
27 napja
Sajnos nincs ifi szélsőhátvéd, aki volt az kölcsönbe, vagy véglegesen eladták. Auba-nak tényleg pihennie kéne mondjuk. Szerintem Chambers nem fog rosszabbat hozni, mint AMN.
27 napja
Ma én is olvastam már, hogy a szurkolók a fejét követelik, és leginkább volt Arsenalalosok jöhetnének a helyére. Arteta, Vieira, Ljunberg, Allegri, Rodgers, de még Wenger is az oddsok kozott van, igaz elég sokat fizetnek a fogadó irodák érte.
27 napja
Néhány helyen olvastam, hogy a levegőben lóg Emery menesztése...de jó is lenne. Tőlem ki is kaphatunk ma ha ez kell hozzá, úgy se érdekel különösebben az EL.
27 napja
Találgatás az egész, ami abból indul ki, hogy a neten a szurkolók többsége elégedetlen. Nem lenne ellenemre a menesztése, de szerintem még ehhez nem állunk közel. Viszont abban biztos vagyok, hogy szezon végén távozni fog. Nem azért jött sportigazgató, ráadásul a Veretlenek közül, hogy az ilyen bénázásokat nézze.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek