Kezdők: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, David Luiz, Kolasinac, Guendouzi, Torreira, Xhaka, Pepe, Lacazette, Aubameyang

Cserék: Martínez, Chambers, Willock, Ceballos, Özil, Mkhitaryan, Nelson

Meccs kezdés: 17:30, a találkozót a DigiSport élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (111)

5 éve
A Barca is kb ugyanazt csinálja, mint mi. Eladták Malcom-ot, Coutinho-t kölcsönbe, most meg Rafinha-t. Nekik se lesz hosszabb a padjuk mint nekünk. Mondjuk ez nem vigasztal.
5 éve
Érdekes, Rafinha az egyik legjobb kiegészítőemberük lehetne, ha elkerülik a sérülések. Amúgy miért pont a Celtába ment, mikor már Denis Suarez is ott volt, kb. egy poszt? Nem értem... Egyébként ha ez nem is vigasztal, az azért már igen, hogy a Unitednek és a Chelseanek még szűkebb a kerete, mint a miénk. + minőségben is előttük járunk. Sőt, hát cserénk nem sok maradt, de mi legalább egy komoly kezdőt ki tudunk állítani. Én sem így gondoltam ezt az egészet, azt hittem Nketiah, Iwobi és Miki is maradni fognak, és akkor lesz egy minőségi sorunk az EL-re kupákra is, hát ez van. Lehet imádkozni, hogy a kulcsemberek ne sérüljenek le, aztán max. télen hozunk valakit, bár fogalmam sincs, hogy kit.
5 éve
Szerintem Iwobi-t max kölcsönbe kellett volna engedni, Mkhitaryan-t pedig végleg eladni. Nketiah helyett pedig Martinelli-t kölcsön adni. Az angol már sokkal jobban készen áll a kupákra, sőt, akár a PL-re is, mint a brazil.
5 éve
Iwobit szerintem mindenképp meg kellett volna tartani, még kölcsönbe sem engedtem volna, egyértelműen az egyik legjobb, leghasznosabb csereemberünk lehetett volna. Korábban is számtalanszor volt rá példa, hogy amikor egy 20 percre kell beállni, új lendületet és színt vinni a játékba, azt mindig tudta hozni. Bár nyilván ő is menni akart... Mikit el kellett volna adni véglegesen, illetve Nketiah-Martinelli kérdésben is maximálisan egyetértek. Csakhát nyilván nem ilyen egyszerű, mert ha valakit nem akarnak megvenni (Miki), akkor nyilván nem tudunk mit csinálni. Bár Nketiah esetében simám mondhattuk volna, hogy maradsz, bőven jutna neki is lehetőség. Mindegy, most már reménykedjünk, hogy komoly sérülések nélkül kihúzzuk januárig.
5 éve
Miki megy valószinüleg télen számithatunk érkezökre ezt korábban már Josh is pedzegette . Közbe Guendouzi megkapta élete első behívoját hazája válogatotjába . Remélem vagy még 100-szor megesik vele ez a megtiszteltetés .
5 éve
Hát valószínűleg kelleni is fog valaki, de nem tudom, kit tudunk majd elhozni a télen. Őszintén szólva, Chicharitot vagy Llorentét mi is bepróbálhattuk volna, tartalék csatárnak tökéletesek lettek volna.
5 éve
JACKOXI: Bergwijn? Azt hiszem pont veled beszéltük, hogy milyen jó lenne a holland, mikor még azt hittük Pepe álom marad 😂 Upamecano, Bergwijn, egy izmosabb védekező szellemű kp, aki nem mellesleg mozgékony is, és Ceballos. Ha csak jövő nyáron is, de ők nagyon jók lennének. Egyébként még az is lehet, hogy a 3-4 fiatal közül valaki hosszú távon is bentragad a csapatban. Nekem ESR a nagy kedvencem mindegyikőjük közül, és szerencsére csak egy kisebb rúgást kapott múltkor, úgyhogy most végigedzi a következő heteket Emery-vel.
5 éve
arpi: Na ja, de így Pepe érkezésével, Mkhitaryan és Iwobi távozásával (+ lehet Özil se sokáig lesz nálunk) talán érdemesebb lenne hasonló profilú szélsőt keresni, mint mondjuk Bernardo Silva, aki középen is jól érzi magát, és vannak szervező vénái. Jonathan Ikoné szerintem nem lenne drága... Az a trió, amit leírták valóban inkább cska ilyen jövő nyári álomverziónak tűnik. :P Ceballost mindenképp véglegesíteni kell, viszont vkp-t én annyira nem hoznék. Momentán nem érzem létszükségnek, aztán majd szezon közben lehet változik a véleményem.
5 éve
Törölt felhasználó
Az miért van hogy néha szavakat hiába írok külön, egybeírva jelennek meg? Már valahol több space-t is raktam, mégis mikor elküldöm, akkor egyben van a két szó.
5 éve
Törölt felhasználó
Lényegtelen, meg van akinek egyik kutya másik eb, de Elneny a Besiktashoz került nem a Fenerhez.
5 éve
Amúgy lehet tudni, hogy miért adjuk el? Ilyen szarul állunk a fizetések terén, vagy az átigazolási különbözetet próbáljuk kozmetikázni? Esetleg mindkettő? Mennyit kapunk érte? Nelson és Martinelli bizonyíthat, az már biztos... Amúgy így télen kb. lehet is igazolni valakit, ha csak nem mutatnak valami komolyat a fiatalok.

Szólj hozzá