Lucas Torreira találatával csak szépíteni tudott az Arsenal a Liverpool otthonában, a hazaiak magabiztosan, 3-1-re nyertek ellenünk Matip góljának és Salah duplájának köszönhetően.

Folytatás jövő vasárnap a Spurs ellen az Emiratesben.

 

Kezdők: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, David Luiz, Maitland-Niles, Guendouzi, Willock, Xhaka, Ceballos, Pepe, Aubameyang.

Cserék: Martínez, Chambers, Lacazette, Nelson, Mkhitaryan, Torreira, Kolasinac.

A mérkőzést a Spíler 1 közvetíti. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

5 éve
Azért nem olyan szar Luiz sem. A 3. gólnál már nem tudott faltolni, mert volt egy sárgája, ez van. Burnley ellen én nem láttam rossznak a teljesítményét. Sokan már Mustafizzák, azért ezt nem kéne. Amúgy meg ne feledjük, mindenképp kellett egy védő, ennyire futotta már a végén. 8 millió fontért mit akarunk? Annyit azért simán megért. Persze én is jobban örültem volna egy jobb védőnek, csak hát Upamecanoért is már 70 milliókat irkáltak. Én nem bánom, hogy így alakult a nyár. Oké, hozhattunk volna egy patent védőt, de akkor biztos, hogy Pepe nem lenne itt. Az a poszt meg hasonlóan lyukas volt, mint a belső védő. Itt élvezkedünk Pepe játékára, jobb lenne helyette Mkhitaryant és az égbe durrantott labdáit nézni?
5 éve
Szerintem mi se vagyunk világverő formában és aztán mi védelmünket igen csak zavarba lehet hozni ,hogy finoman fejezzem ki magam . Láttam a mérkőzéseiket nekem nem a védelmükkel van a gond , tegnap is irányittották a mérkőzést a szarkák meg találtak egy gólt semmi extra számomra, arról nem is beszélve ,hogy nem kaptak meg egy 11-est . A bajok ahogy én látom ,hogy a szezon elején sok nekik ,hogy nincs Ali , Eriksen csak pár perceket bír még és formán kivül van ( lehetséges eligazolása is közre játszik ) és Son is csak most tért vissza . Tavaly mikor sikerült megverni őket, egy fáradt csapatot győztünk le pont jókor találkoztunk. A BL fordulok nekünk segitettek . A másik meg , hogy én ugy gondolom Emery több mint 1 év alatt nem igazán tudott egy jól müködő támadójátékot felépiteni akkor 1 hét alatt nem hiszem ,hogy megoldja . Kaptunk szezon elején 2 rangadót ,szerintem mind a 2 jelenleg jobb csapat mint mi, és nem is kicsit . Ne akarjunk kibújni a börünkből ill Emery, mert nem áll jó neki ,hogy ismételten finom legyek. Gyűjtsünk annyi pontot amennyit tudunk ,főleg igy a szezon elején . Röviden összefoglalva , sokkal nagyobb esélyt látok 1-0 , 2-1 sikerre ,mint pl 3-1 , -3-2 ,2-0-ra. Ezt a letámadom 3 csatár dolgot egyenlőre hanyagolnám legalább addig míg az új igazolások be nem illeszkednek normálisan és ugy álltalában a játékoskat nem tudjuk egy normál szintre felhozni . Amúgy a szivemből szoltál én is hasonló dolgokat szeretnék látni , de idén ,hogy ez az Emery érának legyen bármiféle értelme eredméynek kellenek ,nem fér már bele ,hogy megint előröl kezdjen mindent , szerintem nem is tud mást egyébként . Ja és nem arról beszéltem ,hogy toljuk be buszt , még a Pool ellen se írtam ezt, pont ,hogy attól féltem ,hogy nagyon mélyen fogunk védekezni . Egyszerüen arrol van szó ,hogy egy labdabiztosabb ,jobb csapat ellen leállunk focizni azzal csak esélyt adunk arra nekik amiben jobbak . Álomba meg senki ne ringassa magát ellenünk ultra motiváltak lesznek főleg ,hogy tegnap megégtek plusz motiváció nekik . Ráadásul a nyomás is rajtunk van nem rajtuk .
5 éve
Pedig a nagyok ellen, pont, hogy remekül megtudja szervezni a pressinget Emery, erre láthattunk már nem 1 példát. Hazai pálya is melletünk van, szerintem mi vagyunk az esélyesek, és ehhez méltó módon kell pályára lépni. Az meg, hogy a Tottenham nem kicsivel jobb csapat. Ezzel nagyon-nagyon nem értek egyet. Lehet, hogy jobb csapat, de ha jobb is, pont hogy egy kicsivel. Ha olyan kumma jó csapat a Spurs, akkor miért játszik ugyanúgy velük is macska-egér párharcot egy City, mint pl. velünk? Vagy miért vertek ránk tavaly kőkemény egy pontot a bajnokságba, ha olyan sokkal jobb csapat? Oké BL, de mi se koncentráltunk kevésbé az EL-re, ha jól emlékszem... Szóval ez nem releváns. Ugyanúgy sorra szopták be a farkakat ők is a hajrában, ha jól emlékszem. Egész komoly előnyük volt, aztán a sárig tiport Sarri Chelseaje is bejött eléjük. Idén is simán beragadtak, ráadásul ahogy mondták előttem is, ott van Eriksen ügye is. Én sokszor látom azt a Spurs meccseken, hogy bealszanak az első félidőben, aztán második félidőben kétségbeesetten elkezdenek támadni, ami vagy bejön, mint a Villa ellen, vagy nem, mint pl. tegnap. Ez egy überfasza csapat? Nem hinném... Ráadásul ott sincs olyan jó foci, + Pochettini sem egyszer állogat úgy vissza, mint Emery vezetésnél. (bár idén még ezt nem tapasztalhattuk, ugyanis kb. előnybe sem voltak a 3 meccs alatt egyszer sem). Nem tudom Vertonghen lesz-e náluk, de Sancheztől alig láttam még olyan meccset, hogy ne hibázna egy elég komolyat. Meg ott van az a Walker-Peters gyerek, ő sem egy életbiztosítás. Szóval én is elégedetlen vagyok nagyon sok mindennel, ami nálunk van, de ez Spurs sem izmosabb csapat, max. egy hangyafasznyival, de a hazai pálya meg inkább a mi oldalunkra billenti a mérleg nyelvét. Nem is értelek, hogy most miért húzol le ennyire minket. Ez a Tottenham fényévekre van a City-Pool duótól.
5 éve
Emery az elején megprobálta a presszinget ,de azóta csak eseti jelleggel ,és elvéte volt hatékony . Ami meg a csirkéket illeti tavaly mikor kiderült ,hogy VB miatt fáradt keretet nem frissítik mindenki tisztában volt vele ,hogy szenvedni fognak ,de ez természetes dolog is . Ehhez képest szép eredméynekt értek el . A két csapat évek óta más ligában focizik . A BL meg pont ,hogy számit nem lehet összehasonlitani az EL-el . Tavasszal akad ha pehhes az ember 6-7 komolyabb mérközés a BL-meg a kezdetektől fogva komoly terhet ró rá a csapatra . Sajnos a Csirkék jelenleg jóval töbett tudnak ebből a játékból mint mi . City- Pool olyan szinten vannak most ,hogy bárkit képesek bedarálni, de most is valahogyan kihozták x-re meg valahogyan tavaly csak kiejtették őket . No meg emlitett tavalyi rossz tavaszuk alkalmával minket azért otthon simán levertek . Nem mondom tényleg hétvégon otthon 1 mérkőzésen van esélyünk de formától függetlenül veszélyes ellenfél . Látom mindig írod ,hogy mekkora mákkerek ezek a csirkék ,devalóban ennyi szerencse nincs és azért is sokat kell tenni ,hogy eggyáltalán számitsanak ezek ha valóban van . Kivánom ,hogy legyen ugy ahogy mondod ,de szerintem elfogult vagy mikor a 2 csapatot közel egyenlőnek mondod ,más kérdés ,hogy egy Gunnertől ez megbocsájtható :)
5 éve
Én is úgy gondolom, hogy elfogadható volt a hétvégi eredmény. Az első félidő nekem még tetszett is. A másodikban jött ki, hogy megint 3 húzásból a saját védekező harmaduktól a mi kapunkban van a labda. Tudunk mi védekezni (lásd: első 40 perc), de ha labdát veszítünk, szinte mindig kapura lövés vagy gól a vége. Amúgy tetszett, hogy tegnap próbáltuk járatni a labdát. Nem voltunk beszarva. Egyedül Cabellos adott egy gólpasszt Mané-nak, aki kihagyta azt.

Kemény szezon lesz ez, láthatjátok az eredményekből is (MU, Csirkék otthon kapnak ki). Szerintem a Chelsea az új Arsenal. Amúgy a Csirkéknél most nincs minden rendben. Ericson megy/marad stb., vannak ott gondok bőven.

Lehet, hogy 3 esélyes a hétvégi meccs. de szeritnem fejlődtünk annyit, hogy ezt a meccset meg kell nyerni. Az mindegy, hogy szép vagy csúnya játékkal, de szerintem otthon a csirkéket, a mu-t és a kékeket meg kell verni, a city-vel és a pool-lal pedig ikszelni kell.

Azt is tudom, hogy fogunk gólt kapni a hétvégén, de mentally strong-nak kell lenni újra :-)
5 éve
hát a 2-ik félidőre akár mi is volt a terv Luiz Úr felülírta.
5 éve
Dehogynem vállalja fel a játékot. Hazai pályán vagyunk, ez a Tottenham abszolút nincs világverő formában, még nehogymár mi álljunk be sündisznóba. Még egy Newcastle is zavarba tudta őket tegnap hozni, amikor még forszírozták a támadást. Én olyan meccset várok, mint tavaly. Pressing, és álljunk beléjük, nyomjuk oda őket a kapujokhoz.
5 éve
A csirkéknek ez a 3 pont most biztos hiányozni fog , ettől függetlenül nem tartom szerencsésnek ,hogy pont most betliznek ,mert ha eddig egy picit lazábban vették a dolgokat ,most tuti felszívják majd magukat . Nehéz mérközésre számitok . Számomra abszolut 3 esélyes a találkozó ,ha rendezeni tudják a sorokat akár még az 1 pontot és nehéz lesz otthon tartani véleményem szerint . Maga a csapattol és Emerytől kb ugyan azt várom el mint a Pool ellen annyi külömbséggel ,hogy most jóval feljebb probáljunk meg labdát szerezni és elég lenne 2 belső középpályás is .
5 éve
Annyiban várom el ugyanazt ,hogy ne engedjen a nyomásnak és ne válalja fel a játékot a csirkék ellen se . Ezen a meccsen se rizikozzon az Auba-Laca-Pepe trióval mert jelenleg nem érzem ,hogy lenne egy biztos hátország ehhez a 3-hoz . Továbbá amiről eddig sokat beszélt ( sajnos csak beszélt ) a csapat kompaktságára öszpontositson ( a csapat részek közel heyezkedjenek egymáshoz ) . A pálya közepe legyen kontrol alatt . Azért érzem ezeket fontosnak mert igy a kontrákat el tudjuk kerülni és területet se nagyon hagyunk ,hogy ránk gyorsitsanak. A Pool ellen ez sokáig össze is jött . Igy a számtalan hibánk közül jó párat el tudunk fedni ideiglenesen . Ezeket annak fejében mondom ,hogy szinte biztos vagyok benne ,hogy nem fogunk presszingelni . Egyedül arra kell figyelnünk , a Poolhoz képest ,hogy nyomás alá tudjuk helyezni a középpályásaikat és ,hogy szélesebb legyen a csapat ,hogy minél nehezebben tudják megjátszani Kanet, mert tuti ,hogy jönni fognak a beivelések amivel kifejezetten őt keresik . Nem hiszem ,hogy át tudnának játszani minket ha nem változtatunk tulságosan a szombathoz képest , mert jelenleg Eriksen és Son is formán kivül van . Igy mennék bele a mérközésbe aztán meccs közbe mikor kiderülnek a valódi erőviszonyok , ezt a keretet bőven át lehet variálni bármikor .

Szólj hozzá