Immáron az Emirates stadionban is elkezdődik a Premier Liga 2019/20-as idénye. Az Arsenal a Burnley csapatát fogadja.

A kezdő: Leno, Maitland-Niles, David Luiz, Sokratis, Monreal, Guendouzi, Ceballos, Nelson, Willock, Aubameyang, Lacazette

Cserék: Martínez, Chambers, Kolasinac, Torreira, Mkhitaryan, Martinelli, Pepe

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (83)

5 éve
Törölt felhasználó

Védelemmel lesznek itt gondok. Lényegében 9 meccset 6 védővel kell lehozni, már ha ők kitartanak. És nem is a mennyiség, hanem a minőség a nagyobb baj, ami legalább 4 meccsen fog jelentősen kitűnni, a többit még talán lehozzák max 1 kapott góllal.


5 éve
Teljesen egyértelmű , hogy Pepe alap kezdő lesz , ezért is van itt és nem a MU-ba . Pontosan e miatt is ,nem erős kijelentés. Picit is készen állna akkor nem pár perceket kapna . Nelsonról meg csak annyit ,míg nem volt itt ,Nelson így Nelson úgy . Most , hogy itt van akkor meg meg -2 ember ??? Nem tudom mit kelett volna csinálna 2 meccsen ??? Egy biztos lőtt egy olyan gólt amit egy sima támadó (RIP Miki ) kirúg a stadionból más dolog , hogy Monreal lesen volt . Melette pedig sokat melózik mezőnyben . Egyenlőre sokkal hasznosabb mint pl Pepe . Persze érte nem adtunk ki milliókat ne mondjak már ilyet. Maradjunk annyiban Nelsonnak is idő kell ahogy Pepének is szüksége van türelemre . Mind a két srácban bízok .
5 éve
Hétvégén már 45 percet kapott... Azért nem kezdett még, mert 0 felkészülési meccs volt a lábában az Afrika Kupa miatt. Ugyanúgy ahogy Torreira sem kapott még kezdőként lehetőséget a Copa miatt. De Iwobi sem az Evertonban pl. Nem azért nem játszott még kezdőként Pepe, mert -1 ember, hanem mert még nem bírna sokat ilyen felkészüléssel a háta mögött.
5 éve
Akkor gyakorlatilag nem áll még készen ....
5 éve
Fizikálisan talán nem, de attól nem -1 ember, sőt játékban bőven tud már most is hozzátenni.
5 éve
Hát egyelőre még Nelsont favorizálnám, mert visszazár a srác védekezni. Kicsit nagy rizikó lenne Pepe-t bedobni egy Pool elleni meccsre, ha még a Burnley ellen sem tud kezdeni...
5 éve
Törölt felhasználó
​Ha minden jól megy, akkor Mustafi a héten távozik, bár csak kölcsön, és teljesítménye alapján biztos nem marasztalják, de nekünk addig is még a senki is jobb nála.
Ozillel is tárgyalnak, de mivel kevesebb pénzt kapna, így ő nyílván nem akar távozni, de játszani az idén se sokat fog, valami mindig lesz, most a rendőrségi kamu balhéján kívül, aminek következtében az idegenbeli meccsekre el se megy és talán Kola se egy ideig, szokás szerint beteg is lett szegény. Bár már be se fér a kezdőbe, még ha Emery kedvelné is. De ha a télen nem is, a nyáron már remélhetőleg távozik, legalább kölcsön.
Auba és Laca is új szerződést kaptak, ami megmásfélszerezné jelenlegi fizetésük, de csak ha jövőre Bl-ben indulunk. De mivel a fizetési sapka még mindig túl van lépve, amiért büntetés is jár, így nem közelíthetik meg Ozil fizetését. Sőt mások fizetése se fog növekedni, így akiknek lejáróban a szerződése, azokkal nem lesz egyszerű megállapodni. Persze a BL-be jutás
javíthat ezen is, de a lényeg az lenne, hogy Oziltől, és még legalább 2-3 felesleges játékostól meg kell véglegesen szabadulni.
Saliba egy félidőt játszott csak felkészülés alatt, aztán a következő tréningen megsérült, megműtötték, legalább 2 hónapig így ő se játszik, alap Arsenal igazolás.
Holding csak az egyik U23-as meccsen játszott, a 2.-at kihagyta, elvileg edzésen volt, de van olyan hír hogy visszasérült.
Rowe mindkét meccsen kezdő volt, sőt a csapat legjobbja, gólt is szerzett. Első meccsen csak egy félidőt kapott, 2. meccsen 60+ percet ​tervezetten, remélhetőleg innentől már akár teljesen meccsen is játszhat.
És ​Tormey is rekordot döntött, mert már 3 meccsen volt egymásután bevethető, sőt kezdő.
​Nketiahnak már 2 gólja van Leedsben, de egyiket az EFLC-ben szerezte egy jóval gyengébb ellenfél ellen, a másikat meg az U23-as csapatban, a nagy csapatban csak pár percet kapott eddig, és mivel Bamford alapkezdő, és rajta kívül még van illetve vettek egy alap kezdő csatárt, így utólag ​​Nketiah kölcsön oda ismét egy rossz döntés volt.
A többi kölcsön is szokásos bukta.
Saka mindig a nagycsapattal edz, ő a szokásos 19. játékos, de így játszani nem tud, ismét egy hülye döntés.
5 éve
Willockot kivenni? Ne butáskodjunk már? Ceballos után a második legjobb emberünk. Az új Diaby lehet. Komoly gondokat fog okozni nem csak Xhakának, de Torreirának is...
5 éve
Hú, azért az nagyon erős, hogy Pepe -1 ember. Túl van kicsit gondolva ez az egész, hogy jajj vajon hogy lehet beilleszteni egyszerre a 3 negrot a csapatba. Könnyen, úgy hogy a kezdőbe nevezik őket, és hagyják hagy focizzanak. Úgy nem fog senki beilleszkedni rendesen, ha nem játszik. Nyilván érthető, hogy még csak csere volt, hiszen pihenője sem nagyon volt szegény Pepének, de hétvégén már mutatott abból a 80 misiből egy kis ízelítőt. Szép fokozatosan be lehet illeszteni. Egyértelmű, hogy ennek a triónak alapnak kell lennie. Nyilván lesznek meccsek, ahol taktikai okokból kimarad majd valaki, de ennek kell lennie a "gála" teamnek. Szinte minden csapat 3 támadóval játszik, nem értem mi itt a probléma. Na meg Nelsonnál úgy tűnik csukott szemmel is jobb az elefántcsontparti,mert ha Nico -1, akkor az angol -2. Én arra leszek kíváncsi, hogy inkább mögöttük mi lesz a helyzet, ha mindenki bevethető lesz. Xhaka, Torreira, Ceballos, Özil lesz 3 posztra (+ még Guendouzi és Willock is ott van, sőt Emery komolyan számol velük úgy tűnik). Nem tudom, hogy az lesz-e az alap, hogy Ceba 10-esben, így Mesut kimarad, vagy egyel hátrébb a spanyol és előtte Özil.
5 éve
A Pool messze nincs még formában , ettől függetlenül egy x nek már örülnék. Chelseat se nézém le. Lehet idén is nekünk kedveznek a körülmények és keretileg is erősek vagyunk , a,relatív jó játékkal viszont még adós a csapat . Tavaly is már művészetnek számított ahogy elbuktuk a 4-et . Egyenlőre és ezek a tények , minimális különbségek vannak a Chelsea, MU és köztünk és még ide lehetne sorolni jelenleg pár középcsapatot is . Pepe is nagy erősségünk lehet de egyenlőre -1 embernek számít , nem lehet tudni mikor veszi fel a ritmust lehet , hogy hónapok kellenek majd neki . Jól mutat ez a 6 pont de ezek kötelező győzelmeknek számitottak . Nézve a sorsolást sokat kell javulnunk nekünk is mert jelenleg Auba és Laca klasszisának köszönhetjük , hogy 100% -ak vagyunk .

Szólj hozzá