Végső szakaszba értek a tárgyalások Nicolas Pepe átigazolását illetően írják a legmegbízhatóbb olasz és francia források, így jó esély van arra, hogy a 24 éves elefántcsontparti játékos a hét végéig az Arsenal játékosa lesz.

A Guardian olasz újságírója, Fabrizio Romano és az RMC Sports riportere, Mohamed Bouhafsi szerint a lényegi kérdések eldőltek a tárgyalásokon, már csak néhány részletet és az orvosi vizsgálatot kell lerendezni, és Pepe klubrekord összegért - mintegy 72 millió fontért -Unai Emery csapatához igazol.

Mint arról korábban beszámoltunk, egészen a múlt hétvége kezdetéig a Napoli tűnt a befutónak Pepe-ért, ám az utolsó pillanatban az Arsenal közbelépett, és jóval magasabb fizetést, illetve ügynöki jutalékot ígért a játékosnak, és ezzel megelőzte az olasz csapatot a szélsőért vívott harcban. 

A szűkős átigazolási költségvetéssel rendelkező Arsenal számára azért is valósulhat meg Pepe leigazolása, mert a Lille belement a részletfizetésbe, így az angol klubnak ezen a nyáron kb. 25 milliót kell kifizetnie a játékosért.

Ha továbbra is minden jól halad, Pepe kedd este, vagy szerdán érkezhet orvosi vizsgálatra Londonba, a bemutatására pedig még ezen a héten sor kerülhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

5 éve
Hatalmas fogás lenne, elképesztő, h a Napolin kívül csak mi akartuk megszerezni, ráadásul részletfizetéssel 4 szezonon keresztül, ajándék, köszönjük! Még a celtices balbekk és egy KH jöjjön még.
5 éve
Reméljük!

Szólj hozzá