Hírek /

Sajtó: Nicolas Pepe érkezhet a Lille-től

Előrehaladott tárgyalásokat folytat az Arsenal Nicolas Pepe megszerzését illetően, írják egybehangzóan a leghitelesebbnek tartott angol és olasz lapok, köztük David Ornstein (BBC Sports) és Fabrizio Romano (Guardian).

Az előző szezonban parádés szezont futó elefántcsontparti középpályásért olyan klubok érdeklődtek, mint a Manchester United, a Liverpool, az Inter, de egészen tegnap estig a Napoli állt a leigazolásához a legközelebb - az olasz klub 80 millió euróval már meg is állapodott Pepe klubjával, a Lille-lel, ám a játékos menedzsmentjével ezidáig nem sikerült dűlőre vinni az átigazolást.

Szombaton aztán először az olasz médiában kezdtek el terjengeni olyan híresztelések, miszerint az Arsenal is megállapodott a Lille-lel, és komolyan becsatlakozott a Pepe-ért folyó küzdelembe, sőt meg is előzte a Napolit. Ezeket a hírek később David Ornstein, a BBC Sports megbízható újságírója is megerősítette.

Ornstein szerint az Arsenal megállapodott a Lille-lel Pepe vételáráról, ami 80 millió euró (kb. 72 millió font). Az Ágyúsok a tranzakciót részletfizetéssel rendezik, így a 24 éves játékos belefér az Arsenal szűkösebb átigazolási költségvetésébe.

A teljes megegyezés még hiányzik a játékos és az Arsenal oldaláról, főleg az ügynöki jutalékot illetően, és a Napoli sem szállt ki még a Pepe-ért folyó versenyből. Ennek ellenére az Arsenalnál bizakodnak, hogy napokon belül meg tudnak állapodni az összes érintett féllel, és hamarosan megszülethet a hivatalos bejelentés.

Ha minden jól alakul, hamarosan Nicolas Pepe lesz az Arsenal rekordigazolása, a jelenlegi legdrágább igazolása címet Pierre-Emerick Aubameyang tartja, őt 2018 telén 56 milló fontért igazolta le az angol csapat a Dortmundtól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 hónapja
Az a baj, hogy a védelmünk rendszerszintű probléma, Emery teljesen magatehetetlenül hagyja hátul a védelmünket, láthattuk hogy attól sem oldódott meg a dolog, hogy szereztünk egy sokkal jobb kapust és hogy a Kos-Sokratis páros jól működött. A lényeg hogy egy egész jó hátvéddel nem hiszem hogy önmagában megoldjuk a dolgot, de remelem Holding és Chambers jó formában lesz, mindkettejüket bírom. Ha Ceballos és Pepé után még sikerülne megszerezni Tierneyt, akkor egész jó ablakkal zárnák.
12 hónapja
Hiába lesz kurva erős támadósorunk ha a védelmünk továbbra is több gólt fog kapni mint a 13. Newcastle.
12 hónapja
Jöjjön, nagyon kell, de az viszont röhejes, h a védelmünk úgy tűnik most sem lesz rendbe rakva.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek