Előrehaladott tárgyalásokat folytat az Arsenal Nicolas Pepe megszerzését illetően, írják egybehangzóan a leghitelesebbnek tartott angol és olasz lapok, köztük David Ornstein (BBC Sports) és Fabrizio Romano (Guardian).

Az előző szezonban parádés szezont futó elefántcsontparti középpályásért olyan klubok érdeklődtek, mint a Manchester United, a Liverpool, az Inter, de egészen tegnap estig a Napoli állt a leigazolásához a legközelebb - az olasz klub 80 millió euróval már meg is állapodott Pepe klubjával, a Lille-lel, ám a játékos menedzsmentjével ezidáig nem sikerült dűlőre vinni az átigazolást.

Szombaton aztán először az olasz médiában kezdtek el terjengeni olyan híresztelések, miszerint az Arsenal is megállapodott a Lille-lel, és komolyan becsatlakozott a Pepe-ért folyó küzdelembe, sőt meg is előzte a Napolit. Ezeket a hírek később David Ornstein, a BBC Sports megbízható újságírója is megerősítette.

Ornstein szerint az Arsenal megállapodott a Lille-lel Pepe vételáráról, ami 80 millió euró (kb. 72 millió font). Az Ágyúsok a tranzakciót részletfizetéssel rendezik, így a 24 éves játékos belefér az Arsenal szűkösebb átigazolási költségvetésébe.

A teljes megegyezés még hiányzik a játékos és az Arsenal oldaláról, főleg az ügynöki jutalékot illetően, és a Napoli sem szállt ki még a Pepe-ért folyó versenyből. Ennek ellenére az Arsenalnál bizakodnak, hogy napokon belül meg tudnak állapodni az összes érintett féllel, és hamarosan megszülethet a hivatalos bejelentés.

Ha minden jól alakul, hamarosan Nicolas Pepe lesz az Arsenal rekordigazolása, a jelenlegi legdrágább igazolása címet Pierre-Emerick Aubameyang tartja, őt 2018 telén 56 milló fontért igazolta le az angol csapat a Dortmundtól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

5 éve
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy a védelmünk rendszerszintű probléma, Emery teljesen magatehetetlenül hagyja hátul a védelmünket, láthattuk hogy attól sem oldódott meg a dolog, hogy szereztünk egy sokkal jobb kapust és hogy a Kos-Sokratis páros jól működött. A lényeg hogy egy egész jó hátvéddel nem hiszem hogy önmagában megoldjuk a dolgot, de remelem Holding és Chambers jó formában lesz, mindkettejüket bírom. Ha Ceballos és Pepé után még sikerülne megszerezni Tierneyt, akkor egész jó ablakkal zárnák.
5 éve
Hiába lesz kurva erős támadósorunk ha a védelmünk továbbra is több gólt fog kapni mint a 13. Newcastle.
5 éve
Jöjjön, nagyon kell, de az viszont röhejes, h a védelmünk úgy tűnik most sem lesz rendbe rakva.

Szólj hozzá