web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

  • Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

    A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nélFrancia és angol lapértesülések szerint közelednek az álláspontok az Arsenal és a Saint-Etienne között William Saliba átigazolását illetően, és vélhetően a francia védő transzfere az utolsó lépéseknél jár.

A Standard Sports megbízható újságírója, James Olley szerint az Arsenal 25 millió fontot sem sajnálna a 18 éves védő megszerzéséért, és jelenleg a díj fizetésének ütemezésén folynak a tárgyalások.

Egy kiemelkedő tényezője még mindig van az átigazolási ügyletnek: a Saint-Etienne mindenképpen meg akarja tartani a játékos kölcsönben a következő idényre. Unai Emery jobb szerette volna, ha Saliba már idén csatlakozna a csapatához, de a klubnál olyannyira nagyra tartják a védőt és a benne lévő potenciált, hogy még ezt a feltételt is elfogadnák a francia csapat részéről.

"William biztosan marad nálunk a következő szezonra. Ez egy elengedhetetlen feltétele bárminemű megállapodásnak is, amit esetlegesen az átigazolásáról hoznánk. Ráadásul ez a játékos kívánsága is." - mondta a Saint-Etienne elnöke, Roland Royemer.

Ennek eredményeképpen az Arsenal azt kéri a Saint-Etiennetől, hogy az átigazolási díj fizetése több ütemű legyen, és az első részlet csak minimális legyen tekintve, hogy a játékos csak 2020-ban csatlakozna effektíve a csapathoz. Így megmaradna az Arsenal 40-45 millió fontra saccolt átigazolási keretének javarésze is.

Ami mindenképpen kelleni is fog, hiszen a csapatnál tárgyalásban állnak a Celtic-kel Kieran Tierney-ért, és optimista manőverbe kezdtek Wilfried Zaha leigazolásáért is a Crystal Palace-szal.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(12)

szasza86

sandre: Mustafi nekem is a bögyömbe van...de kétszer is eladni? Haaaaat jól meggondoltad ezt? Túlzásnak érzem! UI. Özil marad!

Jul 09. 16:57

szasza86

Penge24: örökre? Túlzásnak érzem. Az idő minden sebet begyógyít! Relax!

Jul 09. 16:55

Penge24

ha igaz ez a Beilik sztori milan vinni és Emery nem tartja meg biztos megharagszok rá örökre majdnem a legjobb tehetségünk ő is ha elengedi egy lúzer

Jul 09. 15:25

sandre

Ja, és amúgy igazi híg fos az idei átigazolási szezon. Ahhoz képest, hogy 4 hét múlva már 3 pontért fognak pályára lépni a csapatok, egyben akkor be is zár nekik a piac (nem vehetnek már játékost, csak eladhatnak külföldre) szinte sehol nincs akkora mozgás. Pedig pénz az van máshol, nem is kevés.

Jul 09. 15:16

sandre

Jelenleg 10 védő van a keretben. Takarítani kéne, és nem csak a védők közül. Eladnám Mustafit, Nacho-t (helyére a skót srác jönne), Jenkinsont, Elneny-t, Mkhitaryant, Özilt és Mustafit. Zaha jönne, oké. A többit pedig, úgyis fiatalokkal kell feltölteni. Ramsey helyét pl. Joe Willock-kal, aki nagyon penge volt, amikor beállt az eurépa döntőben. Több foci volt a srácban 15 perc alatt, mint Özilben az egész szezonban.

Jul 09. 15:14

Arsenalfan25

Nem nagyon értem, hogy mit látnak Willock-ban mert én egyáltalán nem vagyok tőle elájulva. Smith-Rowe például sokkal nagyobb tehetség szerintem. Remélem, hogy ő és Nelson is sok lehetőséget kap majd a szezonban és nem csak ilyen noname csapatok ellen az EL-ben.

Jul 09. 13:49

TitiHenry226

Valamit nagyon tudhat, ha bevállja a klub úgyis, hogy marad kolcsonben. De igy jogos, hogy most csak toredeket fizessek ki, aztan majd ha itt van, megkapjak a tobbi reszet is.

Jul 08. 22:54

arpi575

JACKOXI: Az még magában nem jelent sokat. Nelson és Nketiah is új mezszámot kapott, mert most már hivatalosan is az első csapat tagjai. Az biztos, hogy több lehetőséget fognak kapni a fiatalok mint tavaly, vagy a Wenger-éra utolsó éveiben, de szerintem ezt majd csak a kupákban fogjuk látni. Ezért is lett kinevezve Freddie. A túrára remélem mennek még fiatalok bőven, mert van 1-2 ígéretes játékos, aki lehet távozik, ezért meg kellene nekik mutatni, hogy lehet nálunk jövőjük. Amúgy tényleg jó lenne egy középpályás, de nem igazán olvasni róla, még pletyka szinten se. Tavasszal még egy argentín gyereket emlegettek, aki ment volna a Copa-ra is, csak lesérült. Nem tudom azóta mi van vele.

Megbízható brazil hírforrás szerint Malcom ügynöke Angliában van, és két klubbal is tárgyal majd.

Jul 08. 19:29

JACKOXI

Malcom-Richarlison szél nem gyenge, kár hogy nekünk jóformán egy normális szélsőnk sincs. Azt is olvastam, hogy Willock új mezszámot kapott, és akár komolyabb szerep is hárulhat majd rá. Akkor úgy tűnik Ramsey sem lesz pótolna, az is karistol azért, mit ne mondjak...

Jul 08. 18:51

Arsenal856

Ha az Everton megveszi Malcolmot és még 1-2 hasonló kaliberű játékost, vmint mi továbbra is tökölünk és/vagy rosszul igazolunk, akkor a TOP6-ba kerülés is kín keserves meló lesz...A TOP4-hez pedig leicesteri csoda kellene.

Jul 08. 18:44

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár

 Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár Az angol klubok a szezon kezdetéig tudnak új játékosokat regisztrálni

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook