web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Megkísérli Zaha leigazolását az Arsenal

  • Megkísérli Zaha leigazolását az Arsenal

    Egyelőre jócskán elmarad az Arsenal ajánlata a Crystal Palace által vártaktólMint arról már beszámoltunk, az Arsenal elég komolyan érdeklődik a Crystal Palace szélsőjéért, Wilfired Zaha-ért, és a legfrissebb angol értesülések szerint az angol klub 40 millió fontos ajánlattal is jelentkezett a 26 éves játékosért.

A hírt elsőnek a Sky Sports hozta le, de az értesülést megerősítette a BBC Sports újságírója, David Ornstein is, aki korábban 30%-ra saccolta az Arsenal esélyét Zaha leigazolását illetően.

Az észak-londoni klubnak számottevően nagyobb esélye lenne a korábbi Manchester United-játékos leigazolására, ha ki tudták volna harcolni a Bajnokok Ligája-indulást a 2019/20-as szezonra, ám ennek hiányában komolyan vissza kellett vágni az átigazolásra szánt költségvetést - körülbelül 40-45 millió fontra.

A Crystal Palace nem akar újabb kulcsjátékost veszíteni Aaron Wan-Bissaka eladását követően, főleg nem ennyi az általuk saccolt piaci érték alatt.- az angol csapat ugyanis legalább 80 millióra értékeli Zahát.

Az Arsenal ugyanakkor azért próbálkozik meg Zaha leigazolásával, mert abban a csapatnál Raul Sanllehi-ért abban bíznak, hogy az elefántcsontparti játékos ki tudja kényszeríteni a váltást a Palace-tól.

"Wilfriednek két nagyon jó időszaka volt a Palace-nál: először kulcsszerepet játszott a csapat feljutásában, majd a Manchester Unitednél eltöltött évek után visszatért, és segített megszilárdítani a londoniak helyét az élvonalban." - mondta Zaha testvére, Judicael.

"A Crystal Palace vezetősége ígéretet tett nekem arra, hogy nem fognak Wilfried útjába állni, ha egy nagyobb csapat keresi meg, ahol valamelyik európai kupasorozatban játszhatna, mert tudják, náluk Wilfired nem tudná kihozni magából a maximumot. Bízunk abban, hogy tartják a szavukat, és hogy hamar meg tudnak állapodni az Arsenallal." - tette hozzá.

Az Arsenalnak azonban további forrásokra van szüksége, hogy leigazolják Zahát. Egyrészt vagy játékoscserét ajánlanak fel - állítólag a Palace Carl Jenkinsont szemelte ki Wan-Bissaka pótlásául -, vagy játékosokat adnak el, hogy a befolyt összegből összejöjjön a kellő pénz Zahára.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(11)

arpi575

Nem azzal van a gond, hogy senki akarja ezeket a kerékkötőket, hanem arról van szó, hogy akik szeretnék őket vinni, azoknak nincs ennyi pénzük se és nem tudnak olyan szerződést adni nekik, mint nálunk. A játékos nyilván nem hülye, hogy kevesebbért játsszon máshol. Akiknek meg lenne pénzük, ilyen agyhalottakat még az ifibe se szeretnének. Talán Jenkinson most unta ezt meg, elvileg több játék reményében eligazolna még a másodosztályba is. Kár, hogy 4-5 évig felmarkolt 40k-t a semmiért.

Jul 02. 15:55

Roszko

Na leigazoltuk Martinelli srácot ,hivatalos !

Jul 02. 15:23

Roszko

Tudom , hogy ez se magátol megy , de túl van ez picit lihegve nálunk . Minden csapatnál vannak besült játékosok. Ennek ellenére , olyat azért nem látok , hogy szenvednének az eladásokkal . Ezerféle bevállt módszer van arra , hogyan lehet kezelni ezeket a dolgokat. Nem bírom Mustafit de , hogy ne lenne piacképes játékos az tulzás . Persze nem csak róla van szó.Amugy Zahaért is mi ez a nevetséges ajánlat ? Nelson biztos értékeli , mert más értelme nincsen .

Jul 02. 15:06

arpi575

Roszko: Pont az itt a legnehezebb feladat, hogy rásózzák valakire ezeket a kutyaütőket, mega fizetéssel. Ez kicsiben látható Jenkinson egész Arsenal-os pályafutásán, nem 1, nem 2 kisebb klub hívta, ő persze nem ment, mert dupla annyit kapott nálunk. De mondjuk Mustafi és a többi idióta már bőven többet keres mint Jenko, szóval jóval többet is árt a klubnak. Hosszú munka lesz ezt rendbe hozni, úgyhogy szerintem jövőre ne várjon senki semmi komoly eredményt, bár az igaz, hogy a BL még így is összejöhet majd, mert a City-t úgy néz ki elmeszelik 2020-tól a BL-től, szóval az 5. hely is csoportkört ér majd.

Jul 02. 13:55

Feri10

De persze reménykedjünk, és jó hogy napi szinten kapunk napra kész híreket az esetleges érkezőkről, de nehogy megint pofára esés legyen a vége.

Jul 02. 13:50

Roszko

Mindenesetre semmi tudatosság nem látszik az átigszolás politikánkon. Engem ez szomorít el a legjobban .Egy teljes évük volt arra , hogy A lesz BL , B nem lesz BL . Megint addig megy a szerencsétlenkedés ameddig elviszik azokat a játékosokat akikkel tárgyalásba állunk . Már réges régen el kelett volna adni azokat a játékosokat akikkel Emery nem akar/nem tud eggyütt dolgozni . Az impotenciát velünk lehetne reklámozni long face

Jul 02. 13:32

arpi575

Legalább megnézzük milyen a teljes U23 élesben... smile

Jul 02. 13:18

Feri10

Csak elhúzzák előttünk a mézes madzagot mint minden évben, de itt már egyre keményebben mennek a Kroenkes basztató csak 45 misis hírek. Nem várok nagy jövés menést, ugyan úgy nézhetjük jövőre is Musty és Xhaka bohóc failjait. Talán jön egy Saliba 5 részletfizetéssel és ez a Tierney hír. Az utolsó napon meg majd megint elhúzzák előttünk ezt a Zaha vagy Ziechy mézes madzagot és a végén bejelentik Nelson lesz az új szélsőnk.

Jul 02. 13:10

Penge24

a sky is meg a bbc is azt írja hogy nem fog engedni a palace a horror kivásárlási árból szóval ebből nem lesz semmi,de zaha báttya meg tán nyiltan megkérdte a palace-t hogy engedjék az Arsenalhoz

Jul 02. 12:02

sandre

Van baj nem kevés. Védelem romokban, Rambo pótlása sehol, erre elköltünk minden centünket egy játékosra.

Én is úgy gondolom, hogy ha egy játékos menni akar, akkor őt el fogják engedni. Én Mhikit adnám oda a keretünkből. Az Özil kérdést is égetőnek tartom, tőle is jobb lenne megszabadulni.

Nincs más út, a fiatalokat kell beépíteni, de vannak is tehetségeink - mondjuk, mindig is voltak (Walcott, Wilshere, stb.).

Jul 02. 10:51

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook